Käykö "ISIS" näillä aseilla Euroopan kimppuun?

Tämän sivun tarkoitus on herättää keskustelua uhkista suomalaisten terveydelle ja turvallisuudelle.

 

Sivu on kesken.

 

Kuinka paljon sinä vielä luotat päättäjiimme ja järjestelmäämme?

ISIS on suureksi osaksi aivopestyjä palkkasotureita, jotka tekevät rahasta mitä vain. Todellinen uhka ei ole tuo palkkasoturi vaan se taho, joka palkkaa nuo palkkasoturit. Lukemattomat artikkelit netissä murskaavat jo ihmisten maailmankuvaa kertomalla, että ISIS on Yhdysvaltojen ja lännen luomus ja tukema. Viimeisimpänä Apu-lehti.

Apu 4.12.2015: Mistä ISIS tuli? "Isis on ennen kaikkea Yhdysvaltojen luomus, jonka annettiin syntyä USA:n Lähi-idässä harjoittaman hajota ja hallitse -strategian välineeksi ja USA:n arkkivihollisen Iranin kasvavan vaikutusvallan vastavoimaksi."

 

Lavastettu hyökkäys (sionistien kontrolloimassa) Wikipediassa:

"Lavastettu hyökkäys on itse tehty operaatio, jonka tekijäksi lavastetaan jokin vihollinen. Kyseessä voi olla aseellinen hyökkäys, terrori-isku, sabotaasi tai salamurha, mutta myös sanallinen hyökkäys. Tarkoituksena voi olla esimerkiksi saada aikaan vihollisuuksia, hankkia oikeutus tai kansan suosio omalle toiminnalle, tai mustamaalata poliittista vastustajaa."

Lavastetuilla terrori-iskuilla saa valtaeliitti lisää valtaa. "Terrori-iskun" jälkeen on suuri osa kansasta paniikissa ja pelon vallassa ja pelkäävää ihmistä on helpompi manipuloida. Dokumenttielokuvassa "Naton salaiset armeijat" sanoo entinen Belgian sotavoimien komentaja: "...Kun pelko on istutettu kansaan, sen saa tekemään mitä vain...."

Myös Natolla on omat terroristiryjmänsä, Gladio-joukot: "Tuomitessaan Gladion vuonna 1990 Euroopan parlamentti totesi, että 'tietyissä jäsenvaltioissa sotilaalliset salaiset palvelut (tai niiden kontrolloimattomat haarat) olivat sekaantuneet vakaviin terrorismi- ja rikostapauksiin, minkä eri juridiset selvitykset ovat osoittaneet'."

Robert Cook, Yhdistyneen kuningaskunnan ulkoministeri vuosina 1997–2001, kirjoitti englantilaisessa The Guardian - lehdessä vuonna 2005: "Al-Qaida, kirjaimellisesti 'tiedosto', oli alunperin tietokonetiedosto tuhansista mujahideeneista, islamilaisista taistelijoista, jotka palkattiin ja koulutettiin CIA:n avustuksella lyömään venäläiset [Afganistanissa]". Irakin Al-Qaidasta tuli myöhemmin ISIS.

Uusi dokumenttielokuva Sandy Hookin kouluammuntahuijauksesta, jossa yksikään lapsi ei kuollut, tässä. Lisää viranomaisten epäeettisestä ja epäisänmaallisesta tavasta toimia tässä.

Lavastetuista hyökkäyksistä, englanniksi false flag events, lisää tässä.

 

Mitkä tahot noita terroristeja sitten käyttävät pelinappuloinaan? Ketkä haluavat päästä eroon maita erottavista rajoista? Ketkä puhuvat maailman yhdentymisen puolesta? Tässä muutama esimerkki:

 

On todella vaikeaa vakuuttaa ketään, varsinkaan sellaista ihmistä joka on koko elämänsä luottanut päättäjiimme ja lukenut vain valtamediaa, siitä, että maailmassa olisi tahoja, jotka haluavat yhtä maailmanhallitusta. Tämä suunnitelma ei ole uusi, ja sitä on hiottu jatkuvasti. Ostamalla lehtemme ja muun mediamme ja ujuttamalla omalle agendalleen myönteiset henkilöt esimerkiksi Ylen hallitukseen he pystyvät helposti ohjailemaan kansaa.

 

Lue myös: Kuka ohjailee hallitustamme ja Niinistöämme?

 

Tässä esimerkkejä aseista, joita nuo mainitsemamme tahot ovat todennäköisesti valmiita käyttämään meidän taltuttamiseksi:

 

Projekti Blue Beam

 

 

 

 

 

 

 

Hologrammiteknologiaa ja sateliitteja hyväksi käyttäen voidaan ihmiset saada näkemään haluttuja kuvia (Allah) taivaalla sekä kuulemaan ääniä päässään. Näin esimerkiksi fanaattinen muslimi voidaan saada hyökkäämään ihmisten kimppuun tai toteuttamaan terrori-isku. Yhdysvaltojen armeija sai Irakin sodassa tämän teknologian avulla irakilaiset sotilaat antautumaan.

Seuraava video (anonymous nwo documentary, jos poistettu, hae toinen samalla nimellä) selittää aihetta:

 

 

Mikrorobotit

Harvardin Professori: Hallituksen hyttysrobotit ottavat sinulta DNA-näytteen (Government Mosquito Drones Will Extract Your DNA)

Harvardin professori Margo Seltzer varoitti meitä: "Hallituksen pienikokoiset hyttysrobotit tulevat jossain vaiheessa ottamaan sinulta DNA-näytteen ... yksityisyytemme on mennyttä ... lähitulevaisuudessa hyttysten kokoiset robotit tulevat valvomaan meitä jokapuolella ja jatkuvasti ... sitä tapahtuu jo."

Professori lisäsi että pienoiskokoista teknologiaa pitäisi käyttää hyviin tarkoituksiin, kuten tappamaan Ebola-viruksia jossain leirissä.

http://wearechange.org/harvard-prof-government-mosquito-drones-will-extract-dna/

Lue myös Yhdysvallat kerää DNA:ta valtioiden päämiehiltä

 

HAARP"-asejärjestelmät

http://www.ilmastonmuokkaus.fi/haarp/uusi-haarp-saaase-lappiin-2017/

 

HAARPia, EISCATia ja muita vastaavia järjestelmiä tutkittaessa on hyvä pitää mielessä, että nuo järjestelmät ovat EU:n parlamentin mukaan asejärjestelmiä.

Yhdysvaltojen ilmavoimien dokumentit paljastivat, että armeija oli kehittänyt järjestelmän joka pulssimaisella säteilyllä manipuloi ja häiritsi ihmisten ajatteluprosessia suurilla alueilla.

Kun kyse on sotilaallisesta teknologiasta, on selvää että eri maiden armeijat sekä tiedustelupalvelut tekevät kaikkensa pitääkseen teknologian salassa ja levittääkseen siitä väärää tietoa, mutta eri dokumentteihin perehtymällä alkaa "HAARPien" kyvyt selvitä.

Mutta eiväthän he meitä sillä säteilyttäisi. Voit miettiä miten esimerkiksi pakolaiskriisi on vaikuttanut luottamukseesi päättäjiämme kohtaan.

Kattava paketti HAARPista täällä.

 

Mikroaallot

Mikroaallot - aikamme täydellisin ase. Aiheutat sen "taudin" kuin haluat, eikä kukaan voi jälkeen päin jäljittää sen alkuperää.

Videossa "Mikroaaltoteknologian vaarat" fyysikko Barrie Trower sanoo kohdassa 20:40 : "Mikroaallot ovat täydellinen salainen ase. Jos haluat päästä eroon ihmisestä, tai ihmisryhmästä, sinun tarvitsee vain vuokrata talo kadun toiselta puolelta ja säteilyttää heitä. Kuuluisin tapaus on Yhdysvaltojen suurlähetystö Moskovassa. Venäläiset säteilyttivät [kylmän sodan aikana] koko rakennusta aiheuttaen henkilökunnalle syöpää." Aihe on arkaluontoinen ja materiaalia on poistettu tehokkaasti netistä, mutta muutama linkki löytyy pikaisella haulla (tässä, tässä ja tässä).

Venäjä säteilytti myös 70- ja 80-luvuilla suurta osaa Yhdysvalloista omalla ”HAARPillaan”, tikalla, aiheuttaen sairauksia ja masennusta tavallisille kansalaisille. (Lisää aiheesta Schumann resonances dokumenttielokuvassa "Resonance - Beings of Frequency" ) Sionistien kontrolloimassa Wikipediassakin on artikkeli venäläisestä tikasta, mutta siinäkin tärkein tieto on tietysti sensuroitu. Mielenkiintoista on myös, että tuo venäläinen antennijärjestelmä, "Woodpecker", sijaitsi tuhoutuneen Chernobylin ydinvoimalan lähellä.

 

Laserit

https://fas.org/spp/starwars/program/abl.htm

FAS, eli Amerikkalaisten tiedemiesten federaatio, tekee tieteeseen perustuvaa analyysiä uhkista sekä kansalliselle että kansainväliselle turvallisuudelle ja kehittää ratkaisuja näiden uhkien vähentämiseksi.

The ABL weapon system consists of a high-energy, chemical oxygen iodine laser (COIL) mounted on a modified 747-400F (freighter) aircraft to shoot down theater ballistic missiles in their boost phase. A crew of four, including pilot and copilot, would be required to operate the airborne laser, which would patrol in pairs at high altitude, about 40,000 feet, flying in orbits over friendly territory, scanning the horizon for the plumes of rising missiles. Capable of autonomous operation, the ABL would acquire and track missiles in the boost phase of flight, illuminating the missile with a tracking laser beam while computers measure the distance and calculate its course and direction. After acquiring and locking onto the target, a second laser - with weapons-class strength - would fire a three- to five-second burst from a turret located in the 747's nose, destroying the missiles over the launch area.

The airborne laser would fire a Chemical Oxygen Iodine Laser, or COIL, invented at Phillips Lab in 1977. The laser's fuel consists of the same chemicals found in hair bleach and Drano - hydrogen peroxide and potassium hydroxide - which are then combined with chlorine gas and water. The laser operates at an infrared wavelength of 1.315 microns, which is invisible to the eye. By recycling chemicals, building with plastics and using a unique cooling process, the COIL team was able to make the laser lighter and more efficient while - at the same time - increasing its power by 400 percent in five years. The flight-weighted ABL module would be similar in performance and power levels to the multi-hundred kilowatt class COIL Baseline Demonstration Laser (BDL-2) module demonstrated by TRW in August 1996. As its name implies, though, it would be lighter and more compact than the earlier version due to the integration of advanced aerospace materials into the design of critical hardware components. For the operational ABL system, several modules would be linked together in series to achieve ABL's required megawatt-class power level.

 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: