Yhtä maailman vaikutusvaltaisinta sukua, Rothschildien pankkiirisukua, edustava miljardööri Soros rahoittaa massamaahanmuuttoa

 

Lue myös:

Dcclothesline 15.8.2016: Wikileaks paljastaa: Muslimi-invaasion takapiru, George Soros kontrolloi Hillary Clintonia

Dcclothesline 16.8.2016: Sorosin sähköposti hakkeroitiin, muslimi-invaasion taustat julki. Lisää aiheesta tässä.

Matutulvan rahoittaja miljardööri Soros palkkaa mielenosoittajia vastustamaan Trumpia - haluatko tienata 1500 dollaria viikossa?

10.11.2016: Anna Chapman: Miten Clintonit maksavat yli 100 miljoonaa USD takaisin Rothschildeille?

11.11.2016: Rothschildien edustaja Soros palkkaa mielenosoittajia vastustamaan Trumpia!

29.1.2016: Soros Rahoitti Fergusonin Mellakoita 33 Miljoonalla Dollarilla! Suursijoittaja George Soros on jäänyt housut kintuissa kiinni Fergusonin mellakoiden päärahoittajana. Hän sijoitti näihin tummaihoisten amerikkalaisväestön mellakoihin peräti 33 miljoonaa dollaria.

1.6.2016: Clintonin tukijaa Sorosta linkitetään terrorismin tukijaksi!


 

Pamela Geller: Orban lyttää maahanmuuttajainvaasiota edistävän ja rahoittavan George Sorosin

Ei ole yllättävää, että George Sorosin likaiset kädet ohjailevat maahanmuuttajainvaasiota Eurooppaan. ”Valtiottomaksi valtiomiehksi" itseään kutsuva vasemmistolainen miljardöörikeinottelija on sekaantunut lähes kaikkeen pahaan. Amerikassa hän rahoittaa tuhoisimpia vasemmistoryhmiä. Tämä kannattaa lukea (suomennos).

Soros on toistuvasti kertonut näkevänsä itsensä messiaanisena hahmona. Vain suuruudenhullu voi sanoa "Myönnän aina hautoneeni mielessäni yliampuvaa näkemystä omasta tärkeydestäni - suoraan sanottuna kuvittelen itseni jonkinlaiseksi jumalaksi"

Lue lisää tässä.

 

George Soros myöntää sekaantuneensa pakolaiskriisiin: ‘Kansalliset rajat ovat este’

Viime viikolla Orban syytti unkarilaissyntyistä Sorosia tarkoituksellisesta pakolaiskriisin kärjistämisestä.
Orbanin mukaan "Tätä invaasiota ajaa ihmissalakuljettajien lisäksi ihmisoikeusaktivistit, jotka tukevat kaikkea mikä heikentää kansallisvaltiota".
"Tätä läntistä ajattelutapaa ja aktivistiverkostoa edustaa ehkä parhaiten George Soros."
Nyt Soros on antanut Bloomberg Business -medialle sähköpostilausunnon.

Lue lisää tässä.

Soros: "Se aika jolloin autoin natseja [keräten keskitysleirelle vietävien juutalaisten arvotavaroita] oli elämäni parasta aikaa"

Kesto: 39 sekuntia

 

Sorosin ja CIA:n suunnitelma epävakauttaa Eurooppa

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun (CIA) pimeät voimat sekä George Sorosin useiden miljardien dollareiden kansalaisjärjestöverkosto juonittelivat Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan epävakauttamisen, eli ns. "arabikevään”, joka saatiin aikaan käyttämällä sosiaalista mediaa. Nyt nämä samat voimat ovat aloittaneet uuden jakson globaalien toimintahäiriöiden sarjassa helpottamalla Lähi-idän, Aasian ja Afrikan pakolaisten ja taloudellisten siirtolaisten massasiirtymää Eurooppaan.

Lue lisää tässä.

 

Sorosin vaikutus demokraattipuolueen kautta (The Shadow Party -kirja)

Haastattelu jossa käsitellään miljardöörisijoittaja George Sorosin voimakasta vaikutusta Yhdysvaltain demokraattiseen puolueeseen ns. varjopuolueen (The Shadow Party) kautta. George Sorosin toiminta kiinnostaa, koska hän on myöntänyt edistävänsä nykyistä pakolaisvirtaa Lähi-idästä Eurooppaan.

Uudessa ”Erehtyväisyyden aika” kirjassaan Soros kirjoittaa "suurin este vakaalle ja oikeudenmukaiselle maailmanjärjestykselle on Yhdysvallat." Vuonna 2003 hän ilmoitti, että on tarpeen "puhkaista Amerikan ylivallan kupla". Soros toimii järjestelmällisesti tämän tavoitteen saavuttamiseksi.
Varjopuolue toimii harhauttamalla käyttäen demokaattista puoluetta naamiona. Esittäytymällä tavallisina demokraattiehdokkaina Varjopuolueen ehdokkaat hämäävät valtavirran äänestäjiä omiksi tukijoikseen. Heidän todellinen agendansa pysyy piilossa. Kuten Soros kirjoitti ”The Age of Fallibility” (Erehtyväisyyden aika) kirjassaan "Puolue ei aja kannattamaani politiikkaa. Jos ajaisi, niin sitä ei äänestettäisi vaaleissa."

Lue lisää tässä.

 

Unkarin pääministeri Viktor Orbán: : Eurooppa on petoksen kohteena

Pian Eurooppa ei ole eurooppalaisten Eurooppa, vaan kansallisvaltioajattelusta irtautuneiden järjestäytyneiden aktivistien sekä ilman äänetystä valittujen johtajien Eurooppa. Soros-säätiöstä puhuttaessa ei ole tulevina vuosina perusteetonta puhua pääoman rahoittamien aktivistien Euroopasta kansalaisten Euroopan sijaan

Lue lisää tässä.

 

Euroopan pakolaisinvaasion sekä ”värivallankumouksien” takana sama yhdysvaltalainen taho

Tuftsin yliopiston professori Kelly Greenhillin vuonna 2010 kirjoittama kirja sai huomiota Pentagonin sotien ja levottomuuksien suunnittelijoiden lisäksi myös Merkeliltä ja Saksan suurliikemiehiltä, joilla oli aikomus täydentää Saksan ikääntyvää työväestöä vierastyövoimalla. «Massamuuttoase:«Pakkosiirrot, pakkovalta, ja ulkopolitiikka» -kirjasta tuli yhdessä yössä hitti Pentagonin sekä Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelun (CIA) suunnittelijoille, jotka etsivät jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tapoja saada kaaoksella aikaan suuria voittoja sekä Yhdysvaltain etupiiriin laajentumista.

Lue lisää tässä.

 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä:

 

Näin tehdään pakolaisia

25.10.2015: Tässä Kenraali Wesley Clarkin, entisen Yhdysvaltojen armeijan ja NATOn komentajan haastattelussa pähkinänkuoressa miten pakolaisia tehdään "...Sain tämän juuri [Yhdysvaltojen] puolustusministeriltä...tässä muistiossa [lokakuulta 2001!] kerrotaan kuinka aiomme tuhota seitsemän maata viidessä vuodessa"!

Kesto: 2 minuuttia

Tässä koko haastattelu

 

Thrive (2011)

Dokumenttielokuva kertoo dokumentoidusti kuinka valtapyramidin huipullaolijat manipuloivat meitä hallitakseen maailmaa. 30 miljoonaa katsojaa 27 kielellä, tulossa suomeksi. Suomenkielisen käsikirjoituksen elokuvaan voit lukea täällä.