Disneyn tuotanto täynnä saatananpalvojien symbolismia ja lasten seksiin totuttamista

 

24.6.2016 Jari Virtanen

 

Mutta koko illuminatihan on salaliittoteoria!

https://fi.wikipedia.org/wiki/Illuminati

 

Professor Walter J. Veith luennoi vuonna 2004: Secret behind secret societies (Ote videon käsikirjoituksesta):

-Adam Weishaupt oli jacobinismin isä ja hän perusti Illuminatin.

-"Bavarian Illuminatin sanotaan muodostuneen Ingolstadtin Jesuit Collegessa. Sen perustaja on Adam Weishaupt, joka on kuitenkin vaikuttanut olleen vähempiarvoisessa, mutta kuitenkin merkittävässä asemassa jaostossa." Lähde: Kirja Occult Theocracy, Lady Queensborough, 1933, sivu 313.

-Jesuiittakenraali Ricci oli Weishauptin perustaman Illuminatin takana. Hän oli modernin kommunismin isä ja toimeenpani Ranskan vallankumouksen.

 

Video: Disneyn Illuminatin satanismi ja seksiin viittaavat symbolit paljastuvat:

 

Suosittelemme vanhempia etsimään vaihtoehtoja Hollywoodin tuotannolle.

Lisää siitä kuinka syvällä salaseurojen juuret ovat yhteiskunnassamme Suomessa ja maailmalla tässä.

Lisää subliminaalisista viesteistä televisiossa tässä.

 

Video: Yhdysvalloissa hallituksen kansallislaulun videossa subliminaalisia viestejä - muun muassa obey and consume!

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: