Eliitin Esoteeriset Symbolit: Suomen leijona

 

Alkuperäinen kirjoitus: http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/11/suomen-leijona.html

 

Edellisessä kirjoituksessani käsittelin kansallisen symbolimme Suomi-neidon vähemmän tunnettua historiallista taustaa. Luontevana jatkona tälle teemalle on toisen kansallisen symbolimme - Suomen leijonan - syvempi tarkastelu.
 Oletteko koskaan ihmetelleet, miksi kansallisessa symboliikassamme on niin isossa osassa eläin, jota ei löydy luonnostamme? Ei edes mistään naapurimaasta tai lähialueelta.

Entä oletko koskaan ihmetellyt, miksi tämä sama leijona esiintyy lukemattomien muiden maiden kansallisissa tunnuksissa?
 

Bulgarian vaakuna

 

Ruotsin vaakuna

 

Marokon vaakuna

 

Skotlannin vaakuna

 

Iso-Britannian vaakuna

 

Norjan vaakuna

 

Viron vaakuna
 

 

Tsekin vaakuna

 

Tanskan vaakuna

 

Iranin vaakuna


Miten tästä symbolista on tullut meille juuri suomalaisuuden symboli? Jos sama leijona löytyy lukemattomien muiden maiden vaakunoista, mitä suomalaista tässä Suomen leijonassa oikeastaan on?

Olen pahoillani, jos vastaukseni aiheuttaa jollekin kognitiivisen dissonanssin epämiellyttävän tunteen. Totuus kuitenkin on, että Suomen leijonan historiallisella ja esoteerisella taustalla ei ole mitään tekemistä Suomen kanssa. Meidät on kaikki vain saatu sokeasti uskomaan, että leijona symboloi Suomea. Symbolin syvempi tarkastelu paljastaa, että meille on tietyssä mielessä valehdeltu, tai ainakin jätetty todella paljon kertomatta.

Tämä voi olla monelle suomalaisuudestaan ylpeälle arka paikka, joten sanon heti perään, että se ei ole paha asia olla suomalaisuudestaan tai kansallisista juuristaan ylpeä. Ainakaan niin kauan kuin sitä ylpeyttä ei käytetä negatiiviseen nationalismiin. Sekään ei ole paha asia, että yhdistää Suomen leijonan johonkin positiiviseen asiaan suomalaisessa kulttuurissa tai perinteissä. Tarkoitukseni on ennemminkin avata symboliikan taustaa ja sen vaiettua historiaa.

Leijonasymbolin historia on hyvin pitkä ja monivaiheinen. Symboli on periytynyt kansallisiin vaakunoihin vanhojen vaikutusvaltaisten aatelissukujen kautta. Suomen leijona on peritty tiettyjen ruotsalaisten vaikutusvaltaisten "eliittisukujen" tunnuksista.
 

Folkunga-suvun vaakuna


Leijonat, kotkat ja kruunut ovat eläneet vaakunoissa omaa elämäänsä. Näitä aatelissukujen symbolien vaiheita voi jokainen tutkia itse enemmän. Tämän kirjoituksen tarkoituksena on kuitenkin mennä tätä keskiaikaista aatelisten piiri pieni pyörii -leikkiä (jossa kaikki aateliset lopulta ovat sukua toisilleen muodostaen oman "Eliitti"-luokkansa) syvemmälle. Miten leijona päätyi näiden lukemattomien aatelissukujen tunnuksiin? Mitä yhteistä näillä aatelissuvuilla on?

Yhtenä solmukohtana voidaan pitää keskiajan Venetsian kaupunkivaltiota (697–1797). Kaikkien nykyajan aatelissukujen juuret johtavat Venetsiaan. Nämä venetsialaiset aateliset kutsuivat itseään "Mustaksi Venetsialaiseksi Aatelistoksi" - Black Venetian Nobility - termi joka on monelle "Eliitin" historiaa tutkineelle tuttu. Nämä Venetsialaiset suvut onnistuivat levittäytymään vuosisatojen aikana ympäri Eurooppaa keskeisiin valta-asemiin. Näiden sukujen perilliset päätyivät mm. kuninkaiksi ja pankkiireiksi saavuttaen merkittävää poliittista ja taloudellista valtaa. Tästä kehityksestä syntyi se tämän päivän "Eliitti", joka käytännössä hallitsee jos ei nyt ihan koko maailmaa, niin ainakin merkittävää osaa siitä. Vapaamuurarit, ruusuristiläiset, ritarikunnat, jesuiitat, NWO, Bilderberg jne. ovat kaikki tämän sukulinjan tuotoksia. Kaikki vähänkään merkittävässä asemassa olevat kuuluvat tähän samaan sukulinjaan. (Mielenkiintoinen tutkimuskohde on esimerkiksi USA:n presidenttien sukulaisuussuhteet Englannin kunigassukuun.)

Mutta pidetään fokus nyt kuitenkin tässä leijonasymbolissa. Venetsian vaakunassa oli leijona, joka on tietynlainen kantaisä kaikille tämän päivän kansallisille leijonatunnuksille.
 

Venetsian vaakuna


Tämäkään ei kuitenkaan ole leijonasymbolin varsinainen alkuperä. Juuret menevät syvemmälle.

Keitä Venetsialaiset olivat alunperin? Olemme astumassa sellaiselle alueelle, jota "Eliitin" hallitsema ja sanelema "virallinen historiankirjoitus" haluaa mielellään peitellä.

600-luvulla perustetun Venetsian juuret ovat Foinikialaisessa kansassa, joka asui aikaisemmin nykyisen Libanonin ja Syyrian alueella.
 


Foinikialaiset olivat kauppiaita ja merenkävijöitä, joilla oli siirtokuntia ympäri välimerta. Esimerkiksi Karthago oli foinikialaisten perustama. Lukuisat sodat pakottivat foinikialaisten jälkeläiset vaeltamaan ympäri Euroopan ja Pohjois-Afrikan. Tarina on pitkä ja monivaiheinen, mutta lopulta osa heistä löysi Italian niemimaan pohjoisosista pysyvämmän asuinsijan, jonne syntyi Venetsian kaupunkivaltio. Venetsian vaakunassa oleva siivekäs leijona on peritty foinikialaisesta taiteesta.
 

Foinikialainen sfinksi
Foinikialaiset palvoivat muuten Baalia, sarvipäistä jumalhahmoa. Jännä sattuma.


Tämä Venetsian leijona, joka eksoteerisessä selitteessä on Pyhän Markuksen symboli, oli alunperin foinikialaisten sfinksi. Mistäköhän sfinksi päätyi foinikialaiseen taiteeseen? Mihinköhän suuntaan pitäisi katsoa, että löytäisi sen alkuperän?

Mihinköhän tosiaan?
 


Kuten olen aiemmin monta kertaa todennut, "Eliitin" juuret ovat Egyptissä. Tämä leijonasymboli on siitä vain yksi esimerkki.

Niin. Miksi tosiaan Suomen vaakunaan ei valittu sellaista eläintä, joka löytyisi meidän luonnosta? Koska vaakuna edustaa "Eliittiä" - ei sen ole tarkoituskaan edustaa suomalaisia tai suomalaisuutta. Meille on vain riittävän paljon ja riittävän pitkään vakuuteltu sen olevan Suomen symboli, joten emme ole oikein osanneet kyseenalaistaa sitä. "Kaikkihan sen tietävät! Sehän on lätkämaajoukkueenkin tunnus - mikä voisi olla suomalaisempaa?"
 Sille on ihan oma terminsäkin: Ryhmäajattelu.

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: