Kansanedustaja Laura Huhtasaari 8. huhtikuuta 2016: Laita ne rajat kiinni!

 

3.6.2016

Laura Huhtasaari:

Saan usein palautetta kansalaisilta, että laita ne rajat nyt jo kiinni. Demokratian perusajatuksena on, että hallintovalta nousee kansasta ja toteuttaa kansan tahtoa. Minun kannattajat eivät halua käyttää miljardeja euroa maahantulijoihin. Minun kannattajat eivät halua lisätä rikollisuutta ja terrorismin uhkaa Suomessa. Tällä hetkellä Suomi on lähinnä terrorismin rekrytointimaa, ei kohdemaa toisin kuin jotkut muut Euroopan valtiot. Minun kannattajat ovat sitä mieltä, että heillä on oikeus päättää oman maansa rajoista. He haluavat päättää kuinka monta, ketä ja millä perustein Suomeen otetaan. Eikä niin, että meille ei jää muuta mahdollisuutta kuin ottaa ihmisiä huoltosuhteeseen, sitä mukaan kuin niitä tulee. Osan saamme palautettua, osaa emme. Joka tapauksessa maksamme ja paljon. Kannamme myös siitä seurauksena kototumisen ongelmat, koska kotoutumiseen ei ole ratkaisua. Tulokset puhuvat puolestaan koko Euroopassa.

Kansallisvaltiokeskeisyyteen pohjaava ideologia ei hyväksy, että päätösvalta siirtyy yhä enemmän EU:lle. Vallansiirto johtaa siihen, että kansallisvaltio ei pysty enää toimimaan kansan edunvalvontakoneistona. 

Ehdotin jo viime vuoden syyskuussa Dublin-sääntöön vedoten, että Ruotsin puolelta tulevat maahantulijat pitäisi käännyttää takaisin. 

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/117825-tulijat-pitaa-pysayttaa-rajalle-j...

Sipilä myönsi tämän. 

http://www.finnleaks.net/sipila-myontaa-venajalta-tulleet-turvapaikanhak...

(ennen kuin aloitatte keskustelun sivustosta, niin kuitenkin siinä puhuu ihan oikea pääministeri).

 

Esimerkiksi Irakissa on paljon ihmisiä jo lähtökuopissa. He haluavat Suomeen. Jos sallimme, niin tulijoita voi tulla ympäri maailmaa enemmän kuin Suomessa on ihmisiä. Osa tulijoista ovat hädänlaisia, osa ei. Pelkästään hädänalaisia ihmisiä on tässä maailmassa paljon enemmän kuin Eurooppa pystyy kantamaan. 

 

Itävalta on tehnyt kansallisia ratkaisuja. 

http://yle.fi/uutiset/itavalta_otti_pakolaisrajoitteet_kayttoon_eu-kriti...

Suomenkin pitäisi tehdä omia ratkaisuja. Vaihtoehtoja on. Onko tahtoa ja saadaanko siihen enemmistö monipuoluehallituksessa mukaan. 

 

Olen ehdottanut myös turvapaikanhakuoikeuden poistoa. Emmehän halua olla tukemassa terroristijärjestöjen rahoittamista. Salakuljetusbisnes kukoistaa.  

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysymys/Sivut/KK_18+2016.aspx

 

Voisimme myös ottaa mallia Itävallasta ja Slovakiasta (maahantulijoiden määrän rajoittaminen esim. 20 turvapaikanhakijaa kuukaudessa).

 

Nyt pitää olla rohkeutta tehdä realistista, ennakoivaa ja järkevää maahanmuuttopolitiikkaa. 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: