Toimivatko päättäjämme mielestäsi Suomen etujen mukaisesti? Kuka hyötyy pakolaiskriisistä? Ketkä tätä showta pyörittävät? Kenen etuja ajaa hallituksemme? Kuka ohjailee Niinistöämme?

 

Jari Virtanen 2.1.2016

Kuvassa paavi ja musta paavi

 

Edward Snowdenin ”paljastusten” myötä on lisääntynyt ihmisten tietoisuus siitä, että meitä saatetaan kuunnella kotonamme sammutetun kännykän tai jopa television välityksellä ja että sähköpostitse arkaluontoisten dokumenttien lähettäminen on riskialtista. Läppärin ja kännykän kameran linssin peittäminen teipillä on muuttunut monelle itsestäänselvyydeksi.

Miehistä yllättävän suuri osa (tutkimuksesta riippuen 1-22%) on pedofiilejä.

Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan Ruotsissa joka viidennen lapsen isä on joku muu kuin oletettu.

Kuinka moni Thaimaassa seksiä ostaessaan ei tule ajatelleeksi sitä, kuinka helppo tuleva tapahtuma on nauhoittaa napinkokoisella kameralla?

Moni luotettavana pidetty todistaja on kertonut salaseurojen rituaaleista, joissa käytetään hyväksi alaikäisiä lapsia tai vauvoja, tai jopa niissä käytettävistä ihmisuhreista.

Kuinka moni meistä on Pirate Baystä musiikkia ladattuaan (ja jaettuaan) kauhukseen huomannut, että on syyllistynyt vakavaan rikokseen ja että ladattu ”musiikki” olikin lapsipornoa?

Ihmistä on yllättävän helppo kiristää kun hänestä tiedetään tarpeeksi.

Salaseuroihin perehtyminen auttaa ymmärtämään kuinka syvälle yhteiskuntamme eri osiin ”hyvä veli-järjestelmä” ulottuu. Vapaamuurarit ovat vain jäävuoren huippu.

Vanhempi asianajaja Karen Hudes oli töissä Maailmanpankissa noin 20 vuotta, ja paljasti monet kerrat Maailmanpankin salaisuuksia ja korruptiota, kunnes hänet erotettiin vuonna 2009. Hän sanoo Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia -videohaastattelussa:

"Kuvittelin aina, että ongelmana ovat CIA ja muut tiedustelupalvelut, mutta yllätyksekseni sainkin tietää, että niiden yläpuolella onkin vielä yksi: Vatikaanin tiedustelupalvelu. Sen käskyjä nuo muut konnat noudattavat."

"Nyt puhutaan kaikkien aikojen suurimmasta mafiasta, jesuiitoista Vatikaanissa."

"Yhdysvaltojen veroviraston, IRS:n, keräämä raha menee Vatikaaniin."

Monissa salaseurojen rituaaleissa hyväksikäytetään lapsia. Lue myös: Yle 8.1.2016: Katolisen poikakuoron jäseniä raiskattiin ja hakattiin vuosikymmeniä – tutkimus kolminkertaisti uhrimäärän

Yle: Britanniassa väitteitä poliitikkojen pedofiiliringin peittelystä – yli sata asiakirjaa katosi jäljettömiin

RT 14.5.2016 : Bill Clinton was frequent flier on pedophile’s private jet ‘Lolita Express’

Iltalehti: Paavi: Joka viideskymmenes katolinen pappi on pedofiili

Yle MOT: Maailmanherrojen salaseura (Bilderberg-ryhmä)

 

Salaisuus salaseurojen takana, suomenkielinen tekstitys:

 

Alla karkea ja tarkastamaton käsikirjoituksen lyhennelmä.

Professori Veith mainitsee monessa kohdassa lähteensä, niitä kaikkia ei ole mainittu tässä lyhennelmässä. Olemme jättäneet minuutit näkyviin alkuperäisten tekstien lukemisen helpottamiseksi.

 

Professor Walter J. Veith luennoi vuonna 2004: Secret behind secret societies

-33. asteen vapaamuurari Albert G. Mackey on kirjoittanut kirjan “Loosin käsikirja” (Manual of the lodge).

-The Independent-lehti, 5.9.2000: Vatikaani sanoi: "Muut kirkot eivät ole sisar-kirkkojamme." (Other churches are no sisters of ours.)

-Salaseuroissa on usein kaksi eri oppia, yksi vihityille jäsenille ja yksi ulkopuolisille (Goyims).

-Temppeliritareilla oli myös kaksi tunnustusta. Sisäinen joka oli luottamuksellinen, okkultistinen oppi, sekä ulkoinen, eksoteerinen oppi, joka oli katolilaisuus.

-Valtavirta (uudet jäsenet) sai uskonnon, jonka sisäpiiri käänsi päälaelleen.

-Okkultismin sisäpiiriläisten kesken Lusifer on Jumalan todellinen poika, Jeesus on toinen poika, jonka Lusifer kukisti ja syrjäytti.

-Lusifer on todellinen valontuoja, voittaja taistelussa, ja tulee olemaan se ainoa, jota tullaan palvomaan aikojen lopussa. Se on okkultistien oppi, kabbalan oppi, sekä gnostisismin oppi.

-Minuutti 7:36 kuva: Salaseurojen juuret (The origins of secret societies). Klikkaa kuva suuremmaksi.

-Gary H. Kah sanoo kirjassaan ”Tie globaaliin miehitykseen” (On route to the global occupation): "Muinaiset mysteeriuskonnot tulivat Babyloniasta ja ne olivat panteistisia, palvoivat luontoa."

-Heidän tapansa uskoa siirtyi kabbalismiin, kristillisenä aikana heidän tapansa siirtyi gnostisismiin.

-Temppeliritarit olivat se salainen sisäpiiri, jolla oli muinainen tieto mystiikasta.

-Tuo tieto siirtyi ruusuristiläisyyteen, sekä vapaamuurareille ja illuminatille, jotka Kahnin mukaan säätelevät marxismia, eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia salaisia poliittisia seuroja, kansainvälistä pankkitoimintaa ja kirkkojen maailmanneuvostoa.

-Minuutti 10:18 kuva: Jumalien nimiä eri puolilla maailmaa. Klikkaa kuva suuremmaksi.

-Minuutti 11:27 kuva: Christianity and secret societies. Lähde: Eliphas Levi, “Histoire de la magic.” Klikkaa kuva suuremmaksi.

-Temppeliritarit olivat eräänlainen roomalaiskatolinen veljeskunta. Heidät oli määrätty vartioimaan temppelivuorta ja heillä oli vahvat siteet islamilaisiin ryhmiin: ismaileihin, karmatiitteihin, fatimalaisiin, druseihin ja "salamurhaajiin". Noilla ryhmillä on myös kaksi eri oppia, yksi uusille ja toinen vihityille jäsenille.

-Jesuiitat perustivat vapaamuurarit.

-Vapaamuurarit kehitettiin roomalaiskatolisen kirkon protestanttiseksi haaraksi. Heidät huiputettiin tekemään sitä työtä mitä Rooma halusi heidän tekevän.

-Minuutti 14:00 kuva: Risti jota moni uskonto käyttää tänäänkin symbolinaan, mm. karismaattiset kirkot, Jehovan todistajat. Klikkaa kuva suuremmaksi.

[Suom.huom. Jehovan todistajat käyttivät em. symbolia 1900-luvun alussa.]

Kuva (jesuiittojen kontrolloimassa?) Wikipediassa, Jehovan todistajat:

-Kirja: Nesta H. Webster: Secret societies and subversive movements (1924): "... Temppeliritarit olivat ns. aikansa pankkiirieliitti ... Perjantaina 13.10.1307 Ranskan kuningas Filip IV lopetti Temppeliritarit virallisesti pidättämällä heidän ritarinsa."

-Minuutti 16:02 kuva: Syytteet Temppeliritareita vastaan: ristin häpäiseminen, Kristuksen kieltäminen ja epäsiveelliset menot. Klikkaa kuva suuremmaksi.

-Temppeliritari eivät kuitenkaan kadonneet.

-Vapaamuurareiden rituaaleissa on viitteitä Temppeliritareihin: "Useat ritarit, jotka oli asetettu pelastamaan Palestiinan pyhät paikat saraseeneilta, muodostivat yhdistyksen nimeltä Vapaat muurarit, osoittaen näin että heidän pääasiallinen tarkoituksensa oli Salomonin temppelin uudelleenrakennus."

-Minuutti 17:45: Jerusalemissa on palatsi nimeltään Notre Dame Vatican, joka on Paavin edustusto. Sen läheisyydessä on latinalainen patriarkaatti, joka alunperin kuului Temppeliritareille. Nyt sitä hallitsevat paavikunnan ritarit, ja sen sisällä on Jupiterin patsas Pietarina, jonka jalkaa suudellaan. Kirkko on tärkeä, koska molemmat paavit, sekä Paavali VI, että Johannes Paavali II vierailivat siellä. Tuota vierailua pidetään erittäin symbolisena. Kirkon alttarissa on tiettyjä kuvioita, kuten kaksipäinen kotka, kaksi kompassin muodostavaa miekkaa, pyrstösulat, sekä kotkansulat Nuo kaikki ovat vapaamuurareiden symboleita. 

-Ignatius Loyola perusti jesuiitat 15.8.1534, ja paavi Paavali III hyväksyi järjestön 27.9.1540. Jesuiitat luotiin seisomaan uskonpuhdistusta vastaan, tuhoamaan uskonpuhdistus. Loyola tahtoi veljestön olevan katolisen yhteyden esitaistelijoita. Ja alamaisuus "Kristuksen sijaiselle", paaville, oli todella keskeistä.

-Muurarien ja jesuiittojen asteissa on huomattavia yhdenmukaisuuksia: myös jesuiitat tallaavat toisen kengän ja paljastavat polvensa.

-Jesuiittojen Perustuskirja toistaa 500 kertaa sen, että Kristus tulee nähdä Kenraalin hahmossa. Vaikka Jumala antaisi sinulle koiran ohjaamaan sinua, sinun tulee totella häntä kuin itse Jeesusta Kristusta. Jokainen jesuiitta vannoo jesuiittavalan tullessaan jesuiitaksi: "Minä ___ vannon Jumalan ja kaikkien näiden pyhimysten läsnäollessa ... että hänen pyhyytensä paavi on Kristuksen sijaishallitsija ja ainoa universaalisen kirkon johtaja ... Paavilla on valta suistaa vallasta harhaoppisia kuninkaita ... valtioita ... hallituksia ..." Jesuiitat siis sanovat, että jos valtio ei ole Roomalle alamainen, niin se voidaan tuhota ... teen parhaani hävittääkseni juurineen harhaoppiset protestanttiset ja liberaalit opit .... lupaan ettei minulla ole omaa mielipidettä ... sodin salassa tai avoimesti kaikkia harhaoppisia, protestantteja ja liberaaleja vastaan ... tuhoan ja hävitän heidät ... en säästä ketään sukupuolen, iän tai kunnon perusteella ... tahdon hirttää, tuhota, keittää, nylkeä, kuristaa, elävältä haudata ..."

-Kaikissa jesuiittojen enklaaveissa figuriinit ovat pienissä luolissa ja niiden yläpuolella ovat kirjaimet IHS. Jesuiitoille ne tarkoittavat egyptiläistä kolminaisuutta Isis Horus Set, eivät kristillistä. Yksi jesuiittojen symbooleista on kaiken näkevä silmä [joka on myös Yhdysvaltojen seteleissä].

-Minuutti 26: Jesuiitat kontrolloivat New Age -liikettä, myös he käyttävät kaikennäkevää silmää symbolina.

-Jesuiittojen yliopiston katolla Prahassa on Atlas [patsas], ei Jeesus.

-Minuutti 33: Lista jesuiittakenraaleista, nykyinen on Peter Hans Kolvenbach. [Suom.huom. Video kuvattu vuonna 2004, vuodesta 2008 kenraalina on toiminut Adolfo Nicolás Pachón.]

-Jesuiittakenraali eli Black Pope eli musta paavi on ehkä maailman vaikutusvaltaisin henkilö.

-Jesuiitat kontrolloivat Maltan Ritareita (The Knights of Malta) ja Maltan Ritarit puolestaan kontrolloivat suurta osaa maailman tiedustelupalveluista.

-Minuutti 34: Jesuiittojen vala. Lähde: kongressin kirjasto

-Tämä on hegeliläistä tiedettä: kaksi vastustavaa katsomusta, diklektinen ajattelu; soditaan toisiaan vastaan, kunnes mitään ei ole jäljellä. Teesi ja antiteesi, ja lopulta päästään synteesiin, jota oltiin tavoiteltu.

-Jesuiitta voi olla aktiivinen yhdellä puolella, mutta hän voi olla yhtä toimelias toisella puolella. Tämä kaikki osa on prosessia, jolla pyritään saavuttamaan tulosta.

-30-vuotinen sota: mistä siinä oli kyse? Päämääränä oli että sodasta tulisi hävityssota. Olisiko sitä paitsi ollut mahdollista, että he olisivat sallineet rauhan maissa, jonka kapinalliset hallitukset olisivat laatineen lain, jonka mukaan jesuiitat eivät kuoleman uhalla enää saisi näyttää naamaansa…

-Jesuiitat karkotettiin lähes kaikista katolisista maista, koska he olivat niin erimielisyyttä aiheuttavia. Edes katoliset kuninkaat eivät uskaltaneet vangita jesuiittaa. Jos kuningas sen teki, niin maa tuhottiin, olipa maa katolinen tai ei, ja joka tapauksessa jesuiitat palasivat takaisin.

-Teksti 30 -vuotisesta sodasta jatkuu: "Pelottava vastuu tästä kauheasta sodasta täytyy langeta keisari Ferdinand II:lle, ja hänen opettajilleen, hallitsijoilleen ja läheisille ystävilleen, Loyolan pojille."

-Minuutti 36:30: W.C. Brownlee, New York, John S. Taylor, Publisher 1836, sivu 156: "Paavius on kansallisen- ja uskonnollisen vapauden vihollinen". Vuonna 1550 paavi Julius III julkisti vaatimuksensa universaaliin maalliseen (poliittiseen) valtaan, painattamalla kolikon, jonka motto oli: "Valtakunta joka ei palvele minua tulee tuhoutumaan!" Huomatkaa että tämä oli roomalaiskatolinen lausunto; maa joka ei palvele paavia, tuhoutuu. Mitä tämä tarkoittaa protestanttisesta näkökulmasta ajatellen? Tulevatko protestanttiset valtiot olemaan vaikeuksissa? Ehdottomasti.

-Tuomas Akvinolainen, suuri roomalaiskatolinen filosofi, sanoi: "Paavilla on jumalallisen oikeuden kautta oikeus korkeimpana kuninkaana..."

-"Rooman paavi paavillisen valtion päänä vaatii ehdotonta suvereeniutta ja ylivertaisuutta kaikkien maailman hallitusten yli."

-Kaikki nämä lainaukset ovat peräisin erittäin vaikutusvaltaisilta henkilöiltä.

-Kardinaali Henry Manning, Westminsterin arkkipiispa, sanoi vuonna 1892: "Oikeus kuninkaan vallasta syöksemiseen on luontainen korkeimmalle yksinvaltiudelle, joka paaveilla Kristuksen varakuninkaina on kaikissa kristityissä maissa."

-Paavi hallitsee kaikkia kansakuntia.

-Raamattu kertoo Kristuksen ristiin kirjoitettujen sanojen tarkoittavan "Jeesus nasaretilainen, juutalaisten kuningas” (Joh. 19:19). Mutta Websterin sanakirja sanoo: "Roomalaiskatolisessa krusifiksissä lukeva I.N.R.I-teksti tarkoittaa ’Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum’, mutta jesuiittojen päävalassa sillä on erityinen merkitys: Iustum Necare Reges Impios. Se tarkoittaa [suomeksi]: On oikeutettua tuhota tai hävittää jumalattomia tai kerettiläisiä kuninkaita, hallituksia, tai hallitsijoita."

-Minuutti 38:44: Toinen heidän tavoitteensa on tuhota protestanttisuus. Lainaus teoksesta Extracts from the secret plan, The Brothers Karamazov, Fyodor Dostoyevsky, (New York Random House 1950, alunperin julkaistu 1880) s. 309: "Vaalimme sydämemme pohjasta tätä periaatetta: se mikä ei yhdy meihin täytyy tuhota. Pidämme itsemme valmiina toteuttamaan nämä voimakkaat periaatteet niin pian kuin meillä on keinot (Yhdysvaltojen keskuspankki). Protestantismi on jo kulumassa loppuun ja vajoamassa rappioon... Jouduttakaamme tätä hajoamista yhteisin ponnistuksin... Olemme saavuttaneet vaikuttavia miehiä sen joukosta... He ovat katolilaisista pahimpia, inkvisiittorit, jesuiitat!... He ovat roomalainen armeija tulevaisuuden maailman yksinvaltiuden puolesta. Sen keisariksi tulee Rooman piispa... Vähän niin kuin globaali maaorjuus, jonka herroina he ovat. He eivät ehkä edes usko Jumalaan."

-"Jesuiittojen kenraali vaatii yksinvaltiutta. Mihin tahansa jesuiitat päästetään, heistä tulee valtiaita hinnalla millä hyvänsä. Heidän yhteisönsä on luonnostaan diktatorinen, ja siitä syystä leppymätön vihollinen kaikelle perustuslailliselle vallalle." Lähde: Fifty years in the Church of Rome, [Isä] Charles Chiniqui.

-Jesuiittojen perustaja Ignatius Loyola, 1540: "Kenraalin valta tulee olla niin rajoittamaton, että jos hänen mielestään on Jumalan kunniaksi tarpeen, on hänen pystyttävä lähettämään takaisin jopa heidät, jotka paavi on lähettänyt."

-Friedrich von Hardenberg sanoi vuonna 1800: "Koskaan ennen maailman historiassa ei ole sen kaltaista yhteisöä ollut. Ei edes vanha Rooman senaatti punonut juonia maailman hallitsemiseksi suuremmalla onnistumisen todennäköisyydellä.”

He haluavat maailman hallintaan ja paavin maailmanvaltiaaksi.

-Roomalaiskatolinen Lafayette sanoi: "Olen sitä mieltä, että jos maamme, Yhdysvaltojen, kansalaisten vapaudet joskus tullaan riistämään, sen tulevat tekemään oveluudellaan roomalaiskatoliset jesuiitat. He ovat salakavalimpia ja vaarallisimpia vihollisia kansalais- ja uskonnonvapaudelle. He ovat lietsoneet suurimman osan Euroopan sodista."

-Morse, morse-koodin keksijä, sanoi: "Ja keitä ovat nämä agentit? He ovat suurimmaksi osaksi jesuiittoja, maailmankuulu kirkollinen järjestö. He ovat ovelia, kaksinaamaisia ja täysin tyhjiä moraalisista periaatteista. He ovat järjestö joka on niin taitava kaikissa petoksen muodoissa, että jopa katolisissa maissa, ja Italiassa itsessään, siitä tuli niin sietämätön, että kansa vaati sen lopettamista. "

Arkkiherttua Maximilian Francis, Itävallan kuningattaren poika, sanoi vuonna 1815: "He ovat niin jatkuvasti sekaantuneet oikeuslaitoksen ja valtion asioihin, että heitä täytyy oikeuden mukaan nuhdella pyrkimisestä maailman herruuteen."

-Minuutti 42:30: Michael Angelo Tamburini, jesuittakenraali, sanoi Brancasin herttualle vuonna 1720: "Katsokaa, herrani. Tästä huoneesta, tästä huoneesta käsin en hallitse vain Pariisia, vaan Kiinaa, enkä vain Kiinaa, vaan koko maailmaa ilman että kukaan tietää kuinka se tapahtuu."

-"Paavin rippi-isän täytyy olla jesuiitta, ja rippi-isän täytyy käydä vatikaanissa kerran viikossa, tiettyyn aikaan ja vain hän voi antaa paaville synninpäästön." Lähde: The Vatican empire, Nino Lo Bello, New York Trident Press vuonna 1968, sivu 78.

-Jesuittakenraali johtaa seuraavia salaseuroja:

+Maltan ritarit

+Skottilaisen riitin vapaamuurarit

+Illuminati

+Kolumbuksen ritarit

+Klu Klux Klan

+B'nai B'rith

+Nation of Islam ja Fruit of Islam

+Amerikan mafiakomissio

+Opus Dei

 

-Minuutti 45:42: Osa 2

-Jesuiittojen johtaja sanoo, että hän kontrolloi Kiinaa. Kuka kontrolloi kommunismia? Kuka loi kommunismin? Jesuiitat loivat sen ja kontrolloivat sitä. He harjoittivat sitä eteläamerikkalaisessa yhteisöissään ennen sen perustamista.

-Saksalainen aatelinen ja ex-jesuiitta Count von Hoensbroech sanoi vuonna 1911: "Mihin jesuiitat pyrkivät? Heidän mukaansa he hakevat suurempaa kunniaa jumalalle, mutta jos tutkit faktoja, huomaat että he tähtäävät ainoastaan maailman hallintaan. He todellakin hallitsevat maailmaa." Lähde: Kirja Fourteen Years a Jesuit, 1911, sivu 430.

-Yhdysvaltalainen baptisti ja historioitsija Dave Hunt sanoi vuonna 1994: "Paavilla on tuhansia salaisia agentteja ympäri maailman. Heihin kuuluvat jesuiitat, Maltan ritarit, Kolumbuksen ritarit, Opus Dei ja muut. Vatikaanin tiedustelupalvelu ja sen resurssit kentällä ovat maailman vaikutusvaltaisimmat."

-John Daniel sanoo kirjassaan The Grand Design Exposed, sivulla 302: "Totuus on että Rooman jesuiitat ovat tehneet vapaamuurariudesta heidän hienoimman ja tehokkaimman työkalunsa. Sen avulla jesuiitat saavat aikaan tulosta protestanttien keskuudessa."

-Vapaamuurareiden on pakko olla petettyjä, koska eiväthän he muuten sitä tekisi, ja vain järjestössä korkealla hierarkiassa olevat tietävät totuuden jesuiittoje n dominoinnista.

-Melkein jokaisessa kirkossa Mallorcalla Espanjassa on kaksipäinen kotka alttarin yläpuolella.

-Adam Weishaupt oli jacobinismin isä ja hän perusti Illuminatin.

-"Bavarian Illuminatin sanotaan muodostuneen Ingolstadtin Jesuit Collegessa. Sen perustaja on Adam Weishaupt, joka on kuitenkin vaikuttanut olleen vähempiarvoisessa, mutta kuitenkin merkittävässä asemassa jaostossa." Lähde: Kirja Occult Theocracy, Lady Queensborough, 1933, sivu 313.

-Jesuiittakenraali Ricci oli Weishauptin perustaman Illuminatin takana. Hän oli modernin kommunismin isä ja toimeenpani Ranskan vallankumouksen.

 

-Vasta vuosia myöhemmin jesuiittakenraali Ledochowski, yhdessä bolsevikkien kanssa, toimeenpani Venäjän vallankumouksen 1917. Tuo vallankumous oli identtinen vuoden 1789 vallankumouksen kanssa.

-Edmund Paris, Ranskan merkittävin jesuiittatutkija, sanoi: "Tsaarin, Venäjän ortodoksisen kirkon suojelijan eliminoinnin aiheuttama vallankumous katkaisi pään suurelta kilpailijalta ja auttoi Rooman kirkon sisäänpääsyä... Vuosisata sen jälkeen, kun tsaari Aleksanteri I karkotti heidät, jesuiitat ottavat jälleen hallinnan slaavilaisesta maailmasta."

-Stalin teurasti slaavilaisia miljoonittain.

-Albert Mackey sanoo vapaamuurariuden tietosanakirjassa: "Preussin kuningas" Frederik Suuri (Frederik II) sai aikaiseksi sen, että korkeat arvomerkit ja muinaisen riitin, muurariuden, perustuslait heräsivät uudelleen henkiin. Hän itse kirjoitti perustuslain jesuiittakenraalin opastuksella.

-Vuonna 1968 julkaistussa H.P.Blavatskyn kirjassa Isis Unveiled sanotaan: "...Suurin osa näistä ryhmistä on Ignatius Loyolan jälkeläisten luomuksia. Monet niistä jotka perustivat uusia asteita noihin riitteihin toimivat jesuiittakenraalin ohjaamina."

-Näiden kirjoitusten perusteella ei ole epäilystäkään, etteivätkö jesuiitat kontrolloisi vapaamuurareita.

-David Bernard kirjoittaa kirjassaan Light on Freemasonry (Valaistaan vapaamuurariutta), vuonna 1858: "... Olemme todistaneet Temppeliritari Muurarin vihkimisen ritarikunnan valtuustoon, luottaen että hän aina niin alentaa itsensä että hän toimii I.H.S:n, pyhimmän ja Kaikkivaltiaan Jumalan kirkkaudeksi, ja hänen merkkinsä kunniaksi...”

-Tämä vapaamuurareiden rituaali on jesuiitoilta peräisin.

- Minuuti 57:19: M.F.Cusack kirjoitti kirjassaan The Black Pope vuonna 1896 :"James Parton, yhdysvaltalainen historioitsija sanoi vuonna 1855: 'Vielä on vanhuksia jotka kertovat sinulle vakavina, että jos jäljität vapaamuurariuden sen kaikkien järjestöjen kautta kunnes tulet korkeimpaan päämuurariin, tulet huomaamaan, että tämä pelottava henkilö ja jesuiittojen päällikkö ovat yksi ja sama mies' "

-Vapaamuurarit ovat etualalla ja Maltan ritarit ja jesuiitat ovat taka-alalla. Jesuiitat kontrolloivat jopa Maltan ritareita. Keitä ovat Maltan ritarit?

-Kirjassa The Knights of the Maltese Cross sanotaan: "Heidän päämajansa on Roomassa. Nämä paavillisen Keisarin ritarit (tässä kohtaa luennoitsija huomauttaa: He olivat aiemmin keskittyneet saarelle ja olivat ja yhä ovat sotilaallinen järjestö) johtavat pankkitoimintaa, teollisuutta ja sotilastukikohtia ympäri maailman. He ohjaavat Chase-pankkia ja sen haaroja New Yorkissa ja Moskovassa. He johtavat kaikkia tiedustelupalveluita KGB:stä (FSB) CIA:han tavoitteenaan keskiajan palauttaminen."

Kuva: Osittainen lista Maltan ritarikunnan jäsenistä. Pidempi lista tässä. (Suom.Huom. Ritarikunnan virallinen nimi on Jerusalemin Pyhän Johanneksen suvereeni sotilaallinen ja hospitaliittaritarikunta ja se on suvereeni, valtion kaltainen kansainvälisoikeudellinen toimija ilman omaa valtiollista aluetta. Maltan ritarikunnan hallussa on ekstraterritoriaalialueet Roomassa sekä Maltalla. Sillä on Wikipedian mukaan noin 12 000 jäsentä. Ritarikunnalla on omat autojen rekisterikilvet ja postimerkit.

 

Kuva: Kolumbuksen ritareiden perustaja Michael J. McGivney. Veljestössä on nykyään noin 2 miljoonaa jäsentä.

-Jeremiah J. Crowley kirjoittaa kirjassaan A Menace to the Nation, Uhka maallemme: "Knights of Columbus perustettiin Yhdysvaltojen Connecticutissa vuonna 1882. Vuonna 1912 siinä oli jo 300.000 jäsentä. Ainoastaan roomalaiskatoliset voivat tulla jäseniksi. Alokaspalvelus on neliasteinen, he ovat politiikan sydän ja sielu. Tuo fakta on tunnettu poliittisissa piireissä. Ei-katolisten poliitikkojen kandidaattien täytyy saada Rooman ja ritarien hyväksyntä ennen kuin heitä uskalletaan nimetä joko koirien kouluttajiksi tai presidenteiksi. Kolumbuksen ritareiden bisnestä on politiikka, siis jesuiittojen politiikka."

-Illuminati sai alkunsa Ingolstadtin yliopistossa Saksassa.

-The Order on jaosto 322 Saksan salaseurasta (German secret society). Klikkaa kuva suuremmaksi.

-The British Chapter is “The Group”. It links to the jewish equivalent, the Rothschilds in Britain,

-George W. Bush sanoi : “There are thousand points of lights illuminating the world.”

-Minuutti 73:02: Illuminatin kartta. Klikkaa kuva suuremmaksi.

-Minuutti 78: Bohemian Grove video, sisäpiiriläisen nauhoittama.

-Minuutti 80:30: Kontrolloitavat osa-alueet. Klikkaa kuva suuremmaksi.

-Hegeliäläisyys, hegelialism, vasen on sama kuin oikea.

-Trilateral Commissioniin kuuluu yli 200 jäsentä, sen perusti David Rockefeller.

-Minuutti 83: Ulompi kehä (CFR,Trilateral Commission) sisempi kehä ja keskus.

-Paavi puhuu Uudesta maailmanjärjestyksestä ,CNN 1.1.2004. Klikkaa kuva isommaksi.

-Paavin kiertokirje Uudesta maailmanjärjestyksestä (New World Order), siihen kuuluu maailman rikkauksien uudelleen jakaminen.

 


 

Video: NWO (Uusi maailmanjärjestys) lausahduksia maailman johtavilta henkilöiltä:

 

Uuden maailmanjärjestyksen symboliikkaa Denverin lentokentällä (jonka alla on pommisuojamainen kaupunki ja josta sen rakentamiseen osallistuneiden kertoman mukaan on maanalainen yhteys muihin vastaaviin Yhdysvalloissa) sekä Bank of American rakennuksen aulassa:

 


 

Obama‘s White Papal Masters:

List copied from vaticanassassins.org

 

The most comprehensive list of the Chain of Command leading and controlling Obama and his administration. See who really runs the show from the top to the bottom (Obama). Read their credentials and connections.

Chain of Command

Adolfo Nicolas
30th Superior General, Society of Jesus
“The Black Pope”

Pope Benedict XVI
Vicar of Christ/Vicar of Horus
“The White Pope”

“The White Pope”
The Evil Emperor

“The Black Pope”
Darth Vader

Masters of “The Matrix”

James E. Grummer, S.J.
American Assistant to General Nicolas
Borgo di Santo Spirito #5, Rome
Master of US Jesuit Conference
Master of American Jesuit University Presidents
Master of 10 American Provincials
Master of New York Provincial

Thomas H. Smolich. S.J.
President, US Jesuit Conference
Former California Provincial
Former Master of Gov. Arnold Schwarzenegger
Conspirator: Present Chinese-Mexican Invasion
Conspirator: Future Sino-Soviet-Muslim Invasion

David S. Ciancimino, S.J.
New York Provincial
Overseer of Archbishop of New York City
Occult Overseer of New York City
Wall Street, Federal Reserve, NYSE

Joseph M. McShane, S.J.
President, Jesuit Fordham University
Bronx, New York
“Penholder for Cardinal Egan”
Notice: Equilateral Triangle Pendant
Masonic symbol for the Risen Horus
 

THE COMING RISEN POPE/”The Beast”

Pope Benedict the XVI
Roman Papal Caesar
Egyptian Osiris
Vicar of Christ/Vicar of Horus

Edward Cardinal Egan
“Prince of the Pope’s Church”
Roman Papal Senator

Edward Cardinal Egan
Archbishop of New York City
“Archbishop of the Capital of the World”
“The American Pope”
Head: American Branch of the Knights of Malta
Head: Knights of Columbus

Occult Master of:
Supreme Council of the 33rd Degree
American Scottish-Rite Freemasonry
Council On Foreign Relations
B’nai B’rith/Anti-Defamation League
Central Intelligence Agency
National Security Agency
Federal Bureau of Investigation
Office of Naval Intelligence
The Pentagon

Joseph A. O’Hare, S.J.
President Emeritus, Jesuit Fordham University
Bronx, New York
Member: Knights of Malta
Presider: Council on Foreign Relations
Advisor to Knight of Malta David Rockefeller, CFR
Advisor to Knight of Malta Henry Kissinger, CFR
Advisor to Michael Bloomberg
Mayor, New York City
Papal Knight of the Vatican’s Revived
Latin Kingdom of Jerusalem“—Israel

John J. DeGioia
President Jesuit Georgetown University
Member: Knights of Malta
Member: Council On Foreign Relations
Adminstrator: “Latin Kingdom of Jerusalem“—Israel

Richard N. Haass
Chairman: Council on Foreign Relations
New York City
Servant of Edward Cardinal Egan
Overseer of AIPAC:
American Israel Public Affairs Committee
Freemasonic Jewish Labor Zionist
Court Jew for the Pope
Administrator: “Latin Kingdom of Jerusalem“—Israel

Zbigniew Brzezinski
Member: Knights of Malta
Member: Bilderberg Group
Member: Council On Foreign Relations
Member: Trilateral Commission
Advisor: Jesuit Georgetown University
Polish Roman Catholic Socialist-Communist
Professor: Columbia University, New York
Recruiter of Barry Soetoro, 1981
Creator of “Barack Hussein Obama”

George Soros
Member: Council on Foreign Relations
Member: Carlyle Group
Multi-billionaire
Major Stockholder: Halliburton
Hungarian Jew: Socialist-Communist
Financial Backer of Barack Hussein Obama
Friend of Rupert Murdoch
Freemasonic Jewish Labor Zionist
“Court Jew for the Pope”

Rupert Murdoch
Member: Council on Foreign Relations
Member: Knights of St. Gregory
International Media Mogul
Owner: Fox News Network
Friend of George Soros
Occult Protector of Barack Hussein Obama
Bill O’Reilly – The O’Reilly Factor

Sean Hannity – Hannity & Combes

Joseph R. Biden
Papal Knight; Jesuit Temporal Coadjutor
Vice President: Rome’s “Holy Roman”
14th Amendment American Empire
Alter Ego: Jesuit Advisor to
President Barry Davis Obama
Promoter: Council on Foreign Relations
Honorary Degrees:
Jesuit University of Scranton, Scranton, PA
Jesuit St. Joseph’s University, Philadelphia, PA

Barry Davis
“Barack Hussein Obama”
32nd Degree Prince Hall Freemason
President of Rome’s “Holy Roman,”
14th Amendment American Empire
Sunni Moslem, Pretended Protestant Christian
Mulatto: Mulatto Father, White Mother
Father: Frank Marshall Davis, Jr.
Wife: Michelle, Member: Chicago CFR
Obama: CFR-Controlled and CFR Spokesperson
Obama: Promoted by the late William F. Buckley, Jr.
Buckley: Knight of Malta, Bonesman, Bilderberger, CFR Member
Buckley: Promoter of Reverse Discrimination against Whites
Buckley: Promoter of a Coming Black President
Obama: Trained in Romanism, Islam and Apostate Protestantism
Obama: “Nimrod”; Pretended Unifier of Whites and Blacks
Obama: Promoter of the Papal Crusade against Shia Islam
Obama: Promoter of Bush’s Papal Inquisition
Against Protestant American Liberties
Obama: Jesuit Temporal Coadjutor
Promotor of the Black Pope’s Counter-Reformation
Barry Davis: “Boy” of Pope Benedict XVI

 

 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä:

 

Lisää aiheesta:

Lista Suomen vapaamuurareista 2011

Yle MOT: Vapaamuurarit Suomessa (4569 4.1.16):

Miksi valtaeliitti haluaa yhtä maailmanhallitusta?

Maailmanpankin ilmiantaja, vanhempi asianajaja, Karen Hudeskin puhuu Vatikaanin salaisesta vallasta, Vatikaanin tiedustelupalveluiden kontrolloinnista ja Vatikaanin rahanpesusta:

Käsikirjoitus tässä.

Karen Hudes:

"Kuvittelin aina, että ongelmana ovat CIA ja muut tiedustelupalvelut, mutta yllätyksekseni sainkin tietää, että niiden yläpuolella onkin vielä yksi: Vatikaanin tiedustelupalvelu. Sen käskyjä nuo muut konnat noudattavat."

"Nyt puhutaan kaikkien aikojen suurimmasta mafiasta, jesuiitoista Vatikaanissa."

"Yhdysvaltojen veroviraston, IRS:n, keräämä raha menee Vatikaaniin."

Uusi maailmanjärjestys haluaa tuhota kristinuskon luodakseen yhden maailmanuskonnon:

Yle MOT: maailmanherrojen salaseura (Bilderberg-ryhmä):

Suositeltavaa luettavaa:

 

Katso myös: