Näin tehdään autopommi-iskuja ja turvapaikkaturisteja Irakissa!

9.11.2016

 

Tämä tuore video LiveLeakiltä näyttää kuinka auto räjäytetään palasiksi. Se mikä videolla räjähdystä seuraa, on hätkähdyttävää. Video on todennäköisesti tehty Irakissa, ja siinä mies menee kiirehtien auton luo, kävelee sitten pois autolta, ja istuu toiseen autoon, jossa ainakin yksi henkilö on häntä odottamassa. He ajavat pois paikalta. Hieman sen jälkeen pysäköity auto räjähtää, eikä siinä vielä kaikki.

Välittömästi räjähdyksen jälkeen kuvaan kiirehtii joukko kriisinäyttelijöitä. He asettuvat paikoilleen makaamaan lähelle räjähtänyttä autoa. Vertakaan ei ole unohdettu matkasta. Video vain paranee, kun ambulanssi tulee paikalle ja konkkaavat näyttelijät autetaan ambulanssiin. On vaikea sanoa pitäisikö videolle itkeä vai nauraa.

Tämä on muistutus siitä, että huijaus ”sota-alueilla” ja ”terrori-iskuissa” on nyt normi. Propaganda on laillista ja yleisesti käytetty taktiikka ympäri maailman, eikä moni meistä vieläkään ymmärrä sitä. Olemme niin haluttomia hyväksymään sen, että meitä käytetään hyväksi, että pidämme valtamedian uutisia ainoana totuutena. Ne jotka kieltäytyvät näkemästä sitä, että meidän hyväuskoisuuttamme käytetään hyväksi, auttavat vain meitä huijaavaa valtaeliittiä pysymään vallassa. Tämä video saattaa ”parantaa” ne, jotka vielä uskovat kaiken valtamediassa näkemänsä todeksi. Kaikki räjähdykset eivät ole terrori-iskuja. Kaikki pakolaiset eivät ole pakolaisia. Kaikki päättäjämme eivät ole rehellisiä.

 

Kirjoitus aiheesta Anonymous-ryhmän sivustolla tässä.

Lisää lavastetuista hyökkäyksistä tässä.


 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: