Niinistön synnit

1.7.2016

Lähde: Facebook- kirjoitus: Niinistön synnit:


1.Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki jalkapalloliiton talouden ja velkoihin tuli hämärähommia.

2.Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki eduskunnan remontin budjetin ja rahoitukseen tuli hämärähommia.

3.Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se teki valtionpetoksen rikoksen joka ei vanhene koskaan

4.Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki oman vaalikampanjansa talouden ja rahoitukseen tuli ja jäi hämärähommia.

5.Niinistöä ei käräytetty vaikka se sortui haureuteen kummityttönsä Jenni Haukion kanssa jo silloin kun oli vielä naimisissa Marja-Leenan kanssa. Niinistö ei pyytänyt edes anteeksi vaikka pisti tanssiksi ja juhlan samantien kun oma äitinsä menehtyi. Ihmiset ovat Niinistölle pelkkää materiaa. Kummityttö Jenni Haukio on henkisesti kymmenvuotiaan tasolle jäänyt yksinkertainen ihminen, juuri otollinen Niinistön hyväksikäytettäväksi tänä päivänä. Haukio on Niinistölle pelkkä escort- nainen esittelytilaisuuksiin, sekä suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon mainetta. Haukiolle puolestaan Niinistö merkitsee vain rahaa ja mainosta. Mistään kristilliset arvot täyttävästä terveestä ja kunniallisesta avioliitosta ei tässä tapauksessa ole kysymys.

6.Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki Suomen puolueettomuuden vieraalla isäntämaasopimuksella ja pistäen pystyyn sotaharjoitukset, aikeisiimme Venäjää vastaan tuli hämärähommia.

7.Niinistöä ei käräytetty vaikka se liitti Suomen ilmavoimat vieraan maan ilmatilan puolustajaksi ja vailla toimivaltuuksia, sotkien Suomen puolueettomuuteen, sotilasmenoihin tuli hämärähommia.

8.Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se pyysi tänne salaa vieraan maan ilmavoimat, maavoimat, merivoimat harjoittelemaan Suomeen Venäjän vastaista sotaa ja vaikka toimivaltuuksiin, aikeisiin, Suomen puolueettomuuteen, sotilasmenoihin tuli hämärähommia.

9.Sauli Niinistön älykkyysosamääräkin on tutkittu. Se on pitkälti alla yleisen suomalaisen keskiarvon, noin 75. Niinistön lukion päästötodistuksen keskiarvo oli niinkin surkea kuin 6,5. Kysymys kuuluukin miten noin tyhmä ihminen voi yleensäkään toimia presidenttinä. Jokainen tietää tuohon vastauksen nimittäin epärehellisyydellä, vilpillä ja petollisuudella. Koko Niinistön presidenttiyshän perustuu vain ja ainoastaan röyhkeyteen ja petokseen. Niinistön on ollutkin Suomen presidenttien historian täydellinen fiasko ja katastrofi.


10.Isäntämaasopimus (MOU) on puhtaasti Sauli Niinistön käsialaa, lierona Niinistö kuitenkin ohjeisti Lindbergin allekirjoittaa paperi ja teki tästä sopimuksen syntipukin luikerren itse vastuusta. MOU on Sauli Niinistön käsialaa samoin kuin EU-petoskin 1995. Ennen Sauli Niinistöä Suomi oli ydinaseeton maa. Kun Sauli Niinistö sopi salaa Naton isäntämaasopimuksen, hän sopi myös että: "Nato:n isäntämaa velvoitetaan lääkitsemään atomisodankäyntiin joutuneita ulkomaisia sotilaita ja jopa puhdistamaan säteilystä tai biologisesta sodankäynnistä saastuneita Nato-aluksia (pykälä 0205, ss 2-5 sekä 2-6).
Tuolla sopimuksella Sauli Niinistö on tehnyt Suomesta ja meistä ydinsodan osapuolen. Niinistö ei myöskään suostu kieltämään ydinaseiden tuontia Suomeen, joten Nato isäntämaasopimuksella USA tuo ydinaseitaan Suomeen kun katsoo sen tarpeelliseksi.

 

 

MV:lehti 12.12.2015: Presidentti Niinistö valehtelee: ”Olemme kaikki tulleet yllätetyiksi”

http://mvlehti.net/2015/12/12/presidentti-niinisto-valehtelee-olemme-kaikki-tulleet-yllatetyiksi/

Presidentti Sauli Niinistö toivoo Euroopan unionin saavan hallintaan siirtolais- ja pakolaistilanteen, joka hallitsemattomana aiheuttaa hänen mukaansa murhetta ja vaivaa, Uuden Suomen mukaan.

12.12.2015 15:05, 7712 lukukertaa

 

Sauli Niinisto kipa

Miksi Niinistöllä on juutalaishattu Kipa päässään?

Sauli Niinisto

Kipa (hepreaksi ‏כִּפָּה‎, jiddišiksi jarmulka tai jarmulke) on juutalaisten käyttämä ohut, pyöreä kalotin tapainen päähine. Kipaa käyttävät yleensä vain juutalaiset miehet rukoillessaan, mutta kipan näkee myös yleisenä päähineenä Länsi-Jerusalemin kaduilla.

– En usko minkään yksittäisen toimenpiteen ratkaisevan, mutta kyllähän tässä niin on käynyt, että me kaikki olemme tulleet yllätetyiksi, että tällaista voi näin laajassa mitassa tapahtua. Silloin tietysti on hyvä, että mietitään sellaista, jolla ainakin tulevaisuudessa kyetään vastaamaan paremmin, Niinistö totesi.

– Edelleen tavoitteena on se, että Euroopan unioni järjestäisi asiat niin, että pakolaisuus olisi hallinnassa – mikä on sekä pakolaisille että vastaanottajille varmasti parasta, Niinistö sanoi.

Voiko Presidentti Niinistö olla kääntynyt juutalaiseksi?

Juutalaisuuden opinkappaleet:

28. Szaalot Uts-zabot, Iore Dea 17: Juutalaisen tulee ja täytyy tehdä väärä vala, kun ei-juutalainen kysyy, onko juutalaisten kirjoissa mitään, mikä on ei-juutalaisia vastaan.

47. Baba Kama 38a: Ei-juutalaiset ovat Israelin lain suojan ulkopuolella. Jumala on jättänyt heidän rahansa Israelin vapaasti käytettäviksi.

45. Sanhedrin 57a: Ei-juutalaisen täytyy maksaa palkkaa juutalaiselle, mutta juutalaisen ei tarvitse maksaa palkkaa ei-juutalaiselle.

64. Abodah Zarah 26a,b: Kristityt voidaan heittää kaivoon ja jättää sinne.

Ilja J/MV

Lähteet:Uusi Suomi ja Radio Islam

 

Sauli Niinistön ritarikunnalla natsi-tausta

http://mvlehti.net/2016/06/19/sauli-niiniston-ritarikunnalla-natsi-tausta/

 

Onko EVM:n kautta jaeltu suomalaisten rahoja Saksalaisille pankeille?

19.06.2016 19:00, 3709 lukukertaa

 

Presidentti Sauli Niinistö kuuluu ritarikuntaan, jonka Suomen-osaston perustaja työskenteli natsi-Saksan propagandavirassa.

Asiasta kertoi Apu vuonna 2011.

frei judestöö

Niinistö kiistää tienneensä ritarikunnan natsimenneisyydestä hyväksyessään kutsun.

“Minut kutsui Raimo Ilaskivi, jonka hyvin tunnen ja minä luotan hänen arvioonsa, Niinistö sanoi Avun haastattelussa.”

Presidentti Niinistö vihittiin Konstantinus Suuren ritarikuntaan. Ritarikunnan Suomen-osaston perusti Yrjö von Grönhagen, joka työskenteli 1930-luvulla Saksan SS-organisaation tutkimuslaitoksessa.

Grönhagenin pyysi töihin keskitysleirijärjestelmän luonut Heinrich Himmler. Miehet olivat keskinäisessä kirjeenvaihdossa.

Suomen-osaston perustaja tutustui ritarikuntaan toisen maailmansodan jälkeen 1950-luvulla.

Avun toimittaja kysyy haastattelussa, tuomitseeko Niinistö Grönhagenin toiminnan natsilaitoksessa. Vastaus on epäselvä:

“Kun minä en tunne, mitä kaikkea hän on tehnyt, niin vaikea sanoa. Mutta natsit minä kyllä tuomitsen, Niinistö sanoo.”

Grönhagen itse sanoutui irti natsi-Saksan ja sen pahamaineisimman osan SS:n ihmisyyttä vastaan rikkovasta toiminnasta. Hän kirjoitti aiheesta kirjan Himmlerin salaseura. Teos julkaistiin vuonna 1948.

Konstantinus Suuren ritarikunta harjoittaa hyväntekeväisyyttä.

MV: Onko EVM:n kautta jaeltu suomalaisten rahoja Saksalaisille pankeille?

Kuuluu tämän lisäksi myös  Bilderberg-ryhmään jonka tavoite on saada kaikki valta maailman rahaeliitille ja köyhät siinä sivussa kyykkyyn. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bilderberg_participants#Finland

1466351942742screensave

-Ilja J/MV

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: