Viikon leffa: arkisto

 

Talousagentin tunnustuksia (Confessions of an economic hitman, 2009).

Talousagentit ovat korkeapalkkaisia ammattilaisia, jotka huijaavat biljoonia euroja mailta ympäri maapallon. Heidän keinojaan ovat väärennetyt talousraportit ja äänestystulokset, lahjukset, kiristys, seksi ja murhat. Peli on vanha, mutta saanut aivan uudet ja pelottavat mittasuhteet globalisaation myötä. Käsikirjoituksen Talousagentin tunnustuksia-dokumenttielokuvaan voit lukea täällä. Lyhyemmän version elokuvasta suomenkielisellä tekstityksellä voit katsoa täällä.

 

Uusi dokumenttielokuva Sandy Hookin huijauksesta:

We need to talk about Sandy Hook...

 

Everything is a rich man's trick:

 

Thrive (Kukoistus)

Dokumenttielokuva Thrive (2011) kertoo dokumentoidusti kuinka valtapyramidin huipullaolijat manipuloivat meitä hallitakseen maailmaa. 30 miljoonaa katsojaa 27 kielellä, tulossa suomeksi. Suomenkielisen käsikirjoituksen elokuvaan voit lukea täällä.

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 65 yli 70 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: