Pedofiilirinki johtaa Yhdysvaltoja ja monia muita maita

Näin saadaan poliitikkoja myöhemmin kiristettyä, Wikileaksin dokumentit paljastavat

Miksi päättäjämme tekevät niin oudolta tuntuvia päätöksiä? Tuntuuko sinusta joskus siltä, että poliisi olisi lopettanut kesken jonkun asian tutkimisen? Oletko kuullut Väärentäjä-Kataisesta, entisestä pääministeristämme?

 

19.11.2016 Jari Virtanen

Wikileaks on vuotanut lukemattomia sähköposteja, joissa esimerkiksi saatananpalvoja Hillary Clinton liitetään lapsikauppaan Haitin maanjäristysalueella. Hillaryn kampanjapäällikkö ja pedofiili-ravintolan omistaja, John Podesta, lähettelee piirilleen kutsuja, joissa tarjotaan alle 10-vuotiaita tyttöjä paljuissa aikuisten pedofiilien leikkikavereiksi. Varapresidentti Joe Biden kertoo rakasteluhaluistaan 13-vuotiaalle tytölle päälle jääneeseen mikrofoniin. Osasta kerrotaan alla olevassa videossa, muihin löytyy linkit alempana tällä sivulla.

Hakusanoja hakukoneeseen ja Youtubeen: "pizzagate, pedophiles, child traffiking, pedophile network."

Sivua päivitetään

 

Video: Trump yllätti median kun hän vei lehdistötilaisuuteen 4 Clintonin raiskaamaa naista! Oikeus tuomitsi Clintonin jo maksamaan yhdelle 850.000 dollaria korvauksia!

 

Political insider 18.11.2016: Clintoneiden lapsikauppaa tutkineelle ihmisoikeuksien puolustajalle tehtiin itsemurha. Yksi murha lisää Clintoneiden tilille.

 

 

Päivityksiä:

Päivitys 1.12.2016:

  • Uusi linkki Pizzagate päivityksiin: https://voat.co/v/pizzagate
  • Journalisti Andrew Breitbart, jonka nimellä on nyt yksi kuuluisimmista vaihtoehtoisen median sivustoista, tapettiin kuukausi sen jälkeen, kun hän oli twiitannut Hillaryn kampanjapäällikön, John Podestan pedofiilikytköksistä. Hieman Breitbartin kuoleman jälkeen hänen ruumiinavauksensa tehnyt lääkäri tapettiin myös.

 

Päivitys 30.11.2016:

Senaattori Nancy Schaeferistä tuli entinen senaattori, kun hän julkaisi raporttinsa Yhdysvaltojen lastensuojeluviranomaisten (CPS) mafiamaisesta toiminnasta, jossa lapset ovat kauppatavaraa. Seurakuntansa, Baptistikirkon, johdossa toiminut uskovainen Schaefer löytyi kotoaan murhattuna päivä sen jälkeen, kun hän oli aikonut paljastaa mafiaanliittyvien henkilöiden nimiä. Hänen hyvä ystävänsä, Jane Boyer, radiojuontaja ja web-sivuston abusefreedom.com ylläpitäjä, kertoo suorassa radiolähetyksessä, kuinka Nancy oli julkaisemassa kirjan ja lähettämässä hänelle materiaalinsa "lapsikauppatutkimuksiinsa" liittyen, ja että Nancy oli pelännyt lähteä matkalle Washingtoniin. Voit katsoa videon alempana tällä sivulla.

Toimivatko päättäjämme mielestäsi Suomen etujen mukaisesti? Kuka hyötyy pakolaiskriisistä? Ketkä tätä showta pyörittävät? Kenen etuja ajaa hallituksemme? Kuka ohjailee Niinistöämme?

Monissa salaseurojen rituaaleissa hyväksikäytetään lapsia. Lue myös: Yle 8.1.2016: Katolisen poikakuoron jäseniä raiskattiin ja hakattiin vuosikymmeniä – tutkimus kolminkertaisti uhrimäärän

Yle: Britanniassa väitteitä poliitikkojen pedofiiliringin peittelystä – yli sata asiakirjaa katosi jäljettömiin

RT 14.5.2016 : Bill Clinton was frequent flier on pedophile’s private jet ‘Lolita Express’

Iltalehti: Paavi: Joka viideskymmenes katolinen pappi on pedofiili

Yle MOT: Maailmanherrojen salaseura (Bilderberg-ryhmä

Ilmiantaja: Yhdysvaltojen armeijan korkea-arvoisen upseerin vaimo

FBI:n Los Angelesin osaston johtaja Ted Gunderson kertoi myös saatananpalvojien rituaaleista, joissa lapsia uhrattiin (Monet hänen videoistaan on poistettu Youtubesta)

Entinen pääministerimme katainen onkin Väärentäjä-Katainen! Kuinka rikollinen päätyi "perustuslain vaatimuksen mukaan rehellisenä kansalaisena tunnetuksi" pääministeriksi?

BBC 12.9.2012: Euroopan neuvoston raportti: Lapsikaupan uhrit katoavat englannissa

 

Hillary Clintonin kampanjapäällikkö John Podesta veljensä Tonyn kanssa poliisin piirtäminä. He olivat todistetusti alueella kun pieni Madelaine katosi.

 

Australialainen 60 Minutes (Suomessa vastaava on Ylen MOT) paljasti maailmanlaajuisen saatanaa palvovien pedofiilien verkoston

Australialainen 60 Minutes näytti televisiossa ohjelman, jota 60 Minutes Yhdysvalloissa ei koskaan uskaltaisi näyttää. Yhdysvalloissa ja Englannissa pedofiilirinki kontrolloi korkea-arvoisia pedofiilipoliitikkoja, valtamediaa, FBI:tä, CIA:ta ja poliisin johtoa.

Preston James

"Huomautus: Tämä artikkeli perustuu poliisin tutkintapöytäkirjoihin sekä raivoissaan olevien poliisien ja naisten henkilökohtaisiin dokumentoituihin todistuksiin. Tarina itsessään on hyvin uskottava, ja tosiasiat jotka tässä esitämme on satojen tutkijoiden, viranomaisten ja yksityisten, vahvistamia Yhdysvalloissa, Britanniassa ja muissa maissa.

Tutkivan journalimin tv-ohjelma, Australian 60 minuuttia, julkaisi jutun johon yhdysvaltalainen 60 minuuttia ei uskalla koskea. [Suom.huom: Youtube poisti tuon videon 24.11.2016, mutta muita on jo tarjolla] Amerikassa ja Britanniassa pedofiiliverkosto kontrolloi korkea-arvoisia pedofiilipoliitikkoja, valtamediaa, MI-6:tta, FBI:tä, CIA:ta ja poliisijohtoa. Siksi on ollut lähes mahdotonta saada julkisuuteen totuus tämän saatanallisen pedofiiliverkkoon olemassaolosta ja sen valtavasta, lähes koko maailman kattavasta, laajuudesta."

Kuva: Englannin entinen pääministeri, Tony Blair, on pedofiili Jimmy Savilen hyvä ystävä. Savile raiskasi 12-vuotiaan tytön saatananpalvojien rituaalissa englantilaisessa sairaalassa.

Alkuperäinen 60 minutes poistettiin Youtubesta 24.11.2016, kun tämä uutinen alkoi levitä netissä. Alla kaksi erilailla leikattua versiota ohjelmasta. Lisää löytyy esim. hakusanalla "60 minutes pedophile network"):

 

Australian 60 Minutes exposed the Worldwide Satanic Pedophile Network:

Vahtoehtoisesti tämä, hieman enemmän leikattu versio, jos edellinen ei toimi:

 

James jatkaa: "Ne valtamedian toimittajat sekä vaaleilla valitut tai nimitetyt viranomaiset, jotka eivät ole osa tätä pedofiiliverkostoa tai sen vaikutusvallassa ymmärtävät, että pelkkä yritys paljastaa tuo verkosto johtaa välittömästi työsuhteen irtisanomiseen, (yhdysvalloissa) eläkkeen menetykseen, ja mustalle listalle joutumiseen. Pahimmassa tapauksessa on kyseisen paljastajan henki tai terveys vaarassa.

Näistä kaikista vahvista tukahduttavista voimista huolimatta, paljasti Washington Times Yhdysvalloissa aikanaan CIA:n Franklin Credit Unionin pedofiiliskandaalin ja US News and World Report Finders skandaalin.

Ja vaikka nämä skandaalit julkaistiin joissain lehdissä, ei valtamedia halunnut niistä kertoa. Jutut unohdettiin, eivätkä viranomaiset, joiden johdon nyt tiedämme olevan sekaantuneina näihin pedofiiliskandaaleihin, niitä sen enempää tutkineet. Pedofiiliverkosto jatkoi toimintaansa."

Preston James on koulutukseltaan sosiaalipsykologi. Hän jäi eläkkeelle palveltuaan yhteiskuntaa yli 36 vuotta, joiden aikana hän auttoi eri tiedustelupalveluja ja muita viranomaisia heidän tutkimuksissaan.

Yhdysvalloissa katoaa vuosittain noin miljoona lasta.

 

Kuinka eliitti aivopese meitä hyväksymään pedofilian: Englannin pääministeri: "Pedofiileillä kuuluisi olla oikeus adoptoida"

http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/pizzagate-4chan-uncovered-sick-world-washingtons-occult-elite/

https://en.wikipedia.org/wiki/Westminster_paedophile_dossier

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/14395

The Vatican Has Paid Close To Billion To Settle Child Molestation Lawsuits

Iltalehti 20.11.2016: Norjassa paljastui suuri pedofiiliverkosto - jopa vauvoja hyväksikäytetty

NBC 14.11.2013: Nearly 400 children rescued and 348 adults arrested in Canadian child pornography bust (400 lasta pelastettu ja 348 aikuista pidätetty Kanadassa pedofiiliratsiassa)

 

Päivitys 30.11.2016:

Video: Senaattori Nancy Schaeferistä tuli entinen senaattori, kun hän julkaisi raporttinsa Yhdysvaltojen lastensuojeluviranomaisten (CPS) mafiamaisesta toiminnasta, jossa lapset ovat kauppatavaraa. Seurakuntansa, Baptistikirkon, johdossa toiminut uskovainen Schaefer löytyi kotoaan murhattuna päivä sen jälkeen, kun hän oli aikonut paljastaa mafiaanliittyvien henkilöiden nimiä. Hänen hyvä ystävänsä, Jane Boyer, radiojuontaja ja web-sivuston abusefreedom.com ylläpitäjä, kertoo suorassa radiolähetyksessä, kuinka Nancy oli julkaisemassa kirjan ja lähettämässä hänelle materiaalinsa "lapsikauppatutkimuksiinsa" liittyen, ja että Nancy oli pelännyt lähteä matkalle Washingtoniin:

 

 

 

Linkkejä pedofiliaan ja lapsikauppaan liittyen:

DC Leaks Pizza Gate: https://dcpizzagate.wordpress.com/

Wikileaks Podesta Emails: https://wikileaks.org/podesta-emails/...

Andrew Kline owns Besta Pizza: https://steemit.com/wikileaks/@ausbit...

Beyond Borders: http://beyondborders.net/

Comet Ping Pong: http://www.cometpingpong.com/

Comet Ping Pong Yelp: https://www.yelp.com/biz/comet-ping-p...

Comet Ping Pong FB: https://www.facebook.com/cometpingpong/

Besta Pizza Yelp: https://www.yelp.com/biz/besta-pizza-...

FBI Known Pedophilia Symbolism: https://sli.mg/00qA8D

Jimmy Comet Insta: https://www.instagram.com/jimmycomet/...

Julian Treger Insta: https://www.instagram.com/juliantreger/

Charlotte Insta: https://www.instagram.com/charlottedi...

Brian Bakers Insta: https://www.instagram.com/brianbakers/

TransformerDC Insta: https://www.instagram.com/transformerdc/

CBoutlier Insta: https://www.instagram.com/cboutlier/

Victoria Reis Insta: https://www.instagram.com/victorialyn...

Comet Ping Pong Insta: https://www.instagram.com/cometpingpong/

Halien Witch Trials : https://www.instagram.com/witchtrials/

Wild Torus: https://www.instagram.com/wildtorus/

I will add more links as I come across them.

Follow me on Twitter! https://twitter.com/ImperatorTruth

Follow me on Steemit! https://steemit.com/@titusfrost

Please Join #OpPizza to help with the investigation. Just go to IRC and Join OpPizza, https://webchat.anonops.com/

The PizzaGate Files: https://pizzagate.press/

 

ET-C.A.R.E. - Extraterrestrial Contact, Activism, Research, and Education3 days ago

THE ELITE GLOBALIST METHOD OF MAINTAINING POWER: BLACKMAIL OF DEVIANT ELITE POLITICIANS AND BUSINESSMAN INVOLVED IN CHILD TRAFFICKING, PEDOPHILIA, SATANIC RITUAL SACRIFICE, AND LIFE EXTENSION SCIENCE INTELLIGENCE OPERATIVE STEVE PIECZENIK ON THE CLINTONS https://www.youtube.com/watch?v=ov5kvWSz5LM https://www.youtube.com/watch?v=AqKBDOwfihY

PODESTA, PIZZA, AND PEDOS https://www.youtube.com/watch?v=9itWsqzFMVo

PIZZAGATE UPDATE 11/12 https://dcpizzagate.wordpress.com/

BELGIUM IS THE NEXUS OF EVIL http://www.newnationalist.net/2016/11/11/belgiums-dutroux-pedophile-child-rape-affair-a-road-map-for-deep-state-criminality/

https://www.google.com/search?q=dutch+belgium&oq=dutch+belgium&aqs=chrome.0.0l6.2567j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

http://www.theatlantic.com/international/archive/2015/11/belgium-radical-islam-jihad-molenbeek-isis/416235/ http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_un04.htm

DOJ COLLUSION/INVOLVEMENT https://steemit.com/wikileaks/@ausbitbank/besta-pizza-is-owned-by-andrew-kline-of-the-human-trafficking-prosecution-unit-of-the-doj-pizza-parties-exposed

http://stateofthenation2012.com/?p=56449

WHO IS JOHN PODESTA? https://www.youtube.com/watch?v=0tDCk8nG91Q http://americagunban.com/de-occulting-john-podesta/

CLINTON FIXER https://www.youtube.com/watch?v=Qlvrw-cIFsU SHADOW GOVERNMENT PROTECTING HILLARY CLINTON http://www.zerohedge.com/news/2016-10-18/new-fbi-docs-expose-shadow-government-protected-hillary-email-investigation

HILLARY CLINTON CAUGHT SUGGESTING FIXING ELECTION IN PALESTINE http://thefreethoughtproject.com/clinton-audio-rig-elections/

MILITARY GETS INVOLVED – CLINTONS, OBAMA, BUSH IMPLICATED http://www.daretoreadit.com/id/54160/report-says-hi-society-sex-ring-could-ruin-many-dc-nyc-vips

SEX NETWORK EXPOSED https://www.youtube.com/watch?v=C7sCAnqLSzs

CLINTON SETS UP TRUMP AS A STRAWMAN http://www.infowars.com/the-real-clinton-conspiracy-which-backfired-dramatically/

GEORGE SOROS INVOLED IN POST ELECTION RIOTS https://www.youtube.com/watch?v=KoPF7Oau-JY

ISRAEL INVOLVED https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://worldwide.chat/gEM7L42x2xc.video&ved=0ahUKEwj6pfXAs6PQAhUE94MKHV1uAMEQFgg0MAg&usg=AFQjCNGI_j66aPBpmFpYGo30mCLdOy2V-w

SAUDI ARABIA INVOLVED http://www.wnd.com/2015/01/saudi-religious-leader-oks-rape-of-children/ http://dailycaller.com/2016/10/10/hillary-in-leaked-email-saudi-arabia-and-qatar-are-funding-isis/

ERIC PRINCE: BLACKWATER ON THE CLINTONS https://www.youtube.com/watch?v=sYmrFFxWXwQ http://www.breitbart.com/radio/2016/11/04/erik-prince-nypd-ready-make-arrests-weiner-case/

DOJ STOPPING NYPD IN MAKING ARRESTS IN WEINER SEXTING CASE https://www.youtube.com/watch?v=42NIVBxr_GU

THE DC PEDOPHILE RING EVIDENCE http://www.dailystormer.com/evidence-of-clinton-ties-to-pedophilia-ring/

DOJ INVOLVEMENT IN PEDOPHILE RING https://investmentwatchblog.com/4chan-under-ddos-after-finding-link-bw-doj-and-comet-ping-pong-pizza/

FBI EXPOSES CLINTON PEDOPHILE SATANIC NETWORK https://www.youtube.com/watch?v=suDHJDX90zE

DOUG HAGMANN SPEAKS ABOUT NYPD INVESTIGATION INTO CLINTON SATANIC NETWORK https://www.youtube.com/watch?v=RLQk3wF7ZbQ

CLINTON INSIDER: FINAL MESSAGE TO CROOKED HILLARY http://www.infowars.com/clinton-insider-final-message-to-crooked-hillary/

THE BOHEMIAN GROVE https://www.washingtonpost.com/blogs/blogpost/post/bohemian-grove-where-the-rich-and-powerful-go-to-misbehave/2011/06/15/AGPV1sVH_blog.html https://www.youtube.com/watch?v=2Mziyg9ofPM https://www.youtube.com/watch?v=FpKdSvwYsrE

SKULL & BONES http://www.infowars.com/secrets-of-skull-and-bones-blown-wide-open/

ARKANSAS BLOODSUCKERS http://www.counterpunch.org/2015/09/04/arkansas-bloodsuckers-the-clintons-prisoners-and-the-blood-trade/

THE FRANKLIN PEDOPHILE SCANDAL – BUSH/REAGAN The Franklin Coverup Scandal: The Child Sex Ring That Reached Bush/Reagan White House EXPOSING THE SATANIC PEDOPHILE NETWORK OF UK AND AUSTRALIA GOVERNMENTS http://www.oom2.com/t42470-60-minutes-exposing-the-satanic-pedophile-network-of-uk-and-australia-governments

PEDOPHILIA RAMPANT IN THE MIDDLEEAST 30 U.S. Soldiers Told to Ignore Sexual Abuse of Boys by Afghan Allies http://zionistreport.com/2016/04/pedophilia-talmuds-dirty-secret/

HILLARY START WAR IN SYRIA https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/18328

WHY CHILD TRAFFICKING… IMMORTALITY FOR THE ELITE? FACT: Elites are using children’s blood for life extension http://breakingdownthnews.blogspot.com/2016/08/the-elites-use-young-childrens-blood-to.html Blood transfusions and life extension science explained http://stateofthenation2012.com/?p=55768

EMBRYONIC STEMS CELLS ARE THE KEY TO LIFE EXTENSION TECHNOLOGY. PODESTA IS CLOSELY TIED TO THE EBRYONIC STEM CELL INDUSTRY. November 8, 2008 http://www.catholicmessagesusa.com/EMBRYONIC-CELLS.html N

ovember 9, 2008 This is a long article. Search for the term STEM CELL in this article by using the FIND function in your browser. http://www.foxnews.com/story/2008/11/09/transcript-john-podesta-on-fns.html

November 23, 2008 http://www.sandiegouniontribune.com/sdut-stem-cells-congress-112308-2008nov23-story.html

January 30, 2009 http://www.duanemorris.com/alerts/alert3124.html

February 13, 2009 http://stemcellpioneers.com/showthread.php?11292-Tony-Podesta-s-200-000-tie-to-CIRM&p=25768#post25768

October 20, 2010 - In this leaked Wikileaks email to Podesta he received from a group he joined, a progressive group in Wisconsin is coercing Milwaukee County Executive Scott Walker to pass stem cell legislation. https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/4056

March 14, 2016 – Read “Theranos Fundraiser” blood testing technology in this article. Why is Podesta so interested in being able to test blood remotely? http://www.yournewlifeinchrist.com/podesta-36-wikileaks-published-300-more-emails-from-clintons-campaign-chief/ https://www.theranos.com/

October 19, 2016 - Why is Hillary/Podesta defending Planned Parenthood? We know Planned Parenthood was selling embryos. Was Planned Parenthood a source of embryonic tissue for the elite? http://www.breitbart.com/big-government/2016/10/19/wikileaks-podesta-admits-planned-parenthood-video-scandal-hurt/

Here is evidence of Planned Parenthood selling baby parts. http://www.washingtonexaminer.com/third-planned-parenthood-video-released-huge-trafficking-of-fetal-tissues/article/2569091

October 17, 2016 – Why did Hillary first distance herself from a Planned Parenthood meeting then have a secret meeting the day before the leaders of Planned Parenthood testified before the US Congress? Was this damage control?

http://www.breitbart.com/big-government/2016/10/17/wikileaks-planned-parenthood-backed-away-from-clinton-visit-to-clinic-as-ceo-testifies-before-congress/ http://newbostonpost.com/2016/10/27/wikileaks-clinton-campaign-planned-spontaneous-visit-to-planned-parenthood/

Why is one of Podesta’s clients, Synthetic Genomics, a company that specializes in transplantable organs? Is Podesta possessed with the idea of living forever? https://www.syntheticgenomics.com/core-technology/cell-optimization So many questions…. I smell PVCs… Pedophile Vampire Cannibals

 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: