Ruotsalainen imaami: Vääräuskoiset tapetaan

 

29.10.2015 

Alkuperäinen kirjoitus by Paavo Tajukangas Tässä.

 

Lukijan toiveesta suomensin oheisen videopätkän, joka on herättänyt Ruotsissa useaan otteeseen raivoa. Toisaalta monet ovat ehtineet todistamaan, että islam on kaikesta huolimatta rauhan uskonto.

Videossa Ruotsissa asuva imaami Sheik Ahmed soittaa Ranskassa asuvalle, entiselle muslimille Broder Rashid:ille suoraan Tv- lähetykseen ja kertoo selkeästi, kuinka ruotsalaiset ja eurooppalaiset kuffarit eli vääräuskoiset tullaan tappamaan:

Me valloitamme Ruotsin ja koko Euroopan ja taistelemme viimeiseen päivään henkemme puolesta, että ei- muslimit kääntyvät muslimeiksi.

Ja:

Me olemme Ruotsissa uskon asialla levittämässä islamia maahan ja ympäri maailmaa.

Video kestää reilu 6 minuuttia ja on katsomisen arvoinen. Teksti on suomennettu ruotsinkielisestä tekstityksestä. HUOM!! Jos tekstitys ei näy, paina oikeassa alareunassa olevaa ”ratasta” eli asetukset, ja klikkaa sieltä suomenkielinen tekstitys.

Asiasta kirjoitti myös Exponerat.

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 65 yli 70 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä:

 

Näin tehdään pakolaisia

Tässä Kenraali Wesley Clarkin, entisen Yhdysvaltojen armeijan ja NATOn komentajan haastattelussa pähkinänkuoressa miten pakolaisia tehdään "...Sain tämän juuri [Yhdysvaltojen] puolustusministeriltä...tässä muistiossa [lokakuulta 2001!] kerrotaan kuinka aiomme tuhota seitsemän maata viidessä vuodessa"!

Kesto 2 minuuttia.

Tässä koko haastattelu

 

Thrive (2011)

Dokumenttielokuva kertoo dokumentoidusti kuinka valtapyramidin huipullaolijat manipuloivat meitä hallitakseen maailmaa. 30 miljoonaa katsojaa 27 kielellä, tulossa suomeksi. Suomenkielisen käsikirjoituksen elokuvaan voit lukea täällä.