Noin 40% 18-29 vuotiaista muslimeista lännessä: Itsemurhapommit siviiliväestöä vastaan ovat hyväksyttäviä!

23.6.2016 Jari Virtanen

 

"Keskustelu radikaalista islamista - sairautta ei voida hoitaa, jos ongelmaa ei ole tunnistettu."

 

Muslimit huomenna- järjestön presidentin kertoma video sen tosiasian hyväksymiseksi, että radikaali islaminusko on suurempi ongelma, kuin mitä valtaosa poliittisesti korrekteista hallituksista ja ihmisistä on valmiita myöntämään:

Videolta:

-Rasistiksi leimaamisen pelko on saanut monen ihmisen toimimaan vastoin todellista haluaan

-Suurin osa maailman terrori-iskuista liittyy jotenkin muslimeihin

-Radikaalit muslimit leikkaavat ihmisten päitä irti, he polttavat ihmisiä hengiltä, heittävät happoa naisten naamalle ja murhaavat ihmisiä jumalansa nimessä.

-Maailmassa on noin 1.6 miljardia muslimia ja se on maailman nopeimmin kasvava uskonto

-Väkivaltaisia jihadisteja (jihadistit ovat niitä, jotka yleensä syyllistyvät terrori-iskuhin) on maailmassa satoja tuhansia

-Yhdysvalloissa on vuoden 2001 jälkeen sattunut 122 ”terroritapausta”, joissa on ollut mukana jihadisteja

-Islamistit käyttävät eri maiden poliittista- ja kulttuurijärjestelmää saavuttaakseen tavoitteensa. Esimerkkejä tästä ryhmästä ovat Hamas, radikaali terroristijärjestö, joka valittiin valtaan Palestiinassa, sekä Muslimiveljeskunta, joka valittiin valtaan Egyptissä. (Ylläpidon kommentti: Obama todennäköisesti kuuluu Muslimiveljeskuntaan. Trump todennäköisesti uskoo Obaman olevan muslimi)

-Muslimiveljeskunta on liitetty moniin terroristijärjestöihin.

-Kolmas muslimien ryhmä ovat fundamentalistit. Noin 83% fundamentalisteista Afganistanissa, Egyptissä ja Jordaniassa uskoo, että ne jotka jättävät islaminuskon, pitäisi telottaa. Koko maailmassa tuo prosentti on 27, yhteensä 237 miljoonaa muslimia.

-Naisen kunniamurhan (nainen harrastanut seksiä ennen avioliittoa tai sen ulkopuolella) sallii 39% muslimeista koko maailmassa. 345 miljoonaa.

-Muslimit ovat etääntymässä lisääntyvässä määrin modernista maailmasta.

-Noin 40% 18-29 vuotiaista muslimeista lännessä pitää hyväksyttävänä itsemurhapommien käyttöä siviiliväestöä vastaan.

-53% muslimeista haluaa, että sharia-laki olisi maan laki.

-52% Sharia lakia haluavista, 281 miljoonaa muslimia, tukee raipaniskuja ja amputaatiota rangaistuskeinona

-289 miljoonaa muslimia tukee uskottoman naisen kuoliaaksikivittämistä.

 

Huffington Post 14.8.2013: Muslim Brotherhood Infiltrated Obama Administration (Muslimiveljeskunta soluttautunut Obaman hallitukseen)

Video: Obama on muslimiveljeskunnan jäsen

Israel National News: US Sends Muslim Brotherhood’s Morsi 20 F-16 Warplanes (Yhdysvallat lähetti [terroristiryhmän,] Muslimiveljeskunnan jäsenelle hävittäjäkoneita)

 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: