Harvardin yhteiskuntatieteiden tohtorin vasta julkaistu tutkimus: Multikulttuuriset yhteiskunnat ovat vähemmän onnellisia, vähemmän luottavaisia

25.7.2016 Jari Virtanen

 

Artikkeli on osittainen käännös englantilaisen The Times -lehden kirjaesittelystä.

 

SOCIETY

Christopher Hart

Books: The Price of Prosperity: Why Rich Nations Fail and How to Renew Them by Todd G Buchholz

Buchholz kertoo [kirjassaan] kuinka maahanmuutto ”johtaa [yhteiskunnassa] joko yhteishengen tuhoon tai sen merkittävään huononemiseen.” Tähän järkyttävään lopputulokseen tuli Harvardin yliopiston tutkija, yhteiskuntatieteiden tohtori Robert Putnam.

Hänen tutkimuksensa osoitti, että multikulttuuriset yhteiskunnat ovat vähemmän onnellisia, vähemmän luottavaisia, ja vähemmän ulospäin suuntautuneita kuin homogeeniset yhteiskunnat. Multikulttuurisissa yhteiskunnissa on jopa vähemmän vapaaehtoisia (less volunteering). Putnam hämmästyi niin paljon löydöksistään, että hän piilotti ne kuudeksi vuodeksi ennen niiden julkaisemista.

Ylläpidon kommentti: Tohtori Putnam on joutunut myöhemmin muokkaamaan sanomisiaan ja kirjoituksiaan, kuten monesti käy kun tutkijaa tarpeeksi painostetaan esimerkiksi tutkimusten rahoitusten peruuttamisella.

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: