USA liittolaisineen mahdollisti Isisin nousun

 


 

Lavastettu hyökkäys (sionistien kontrolloimassa) Wikipediassa:

"Lavastettu hyökkäys on itse tehty operaatio, jonka tekijäksi lavastetaan jokin vihollinen. Kyseessä voi olla aseellinen hyökkäys, terrori-isku, sabotaasi tai salamurha, mutta myös sanallinen hyökkäys. Tarkoituksena voi olla esimerkiksi saada aikaan vihollisuuksia, hankkia oikeutus tai kansan suosio omalle toiminnalle, tai mustamaalata poliittista vastustajaa."

Lavastetuilla terrori-iskuilla saa valtaeliitti lisää valtaa. "Terrori-iskun" jälkeen on suuri osa kansasta paniikissa ja pelon vallassa ja pelkäävää ihmistä on helpompi manipuloida. Dokumenttielokuvassa "Naton salaiset armeijat" sanoo entinen Belgian sotavoimien komentaja: "...Kun pelko on istutettu kansaan, sen saa tekemään mitä vain...."

Lue myös:

Apu 4.12.2015: Mistä ISIS tuli? "Isis on ennen kaikkea Yhdysvaltojen luomus, jonka annettiin syntyä USA:n Lähi-idässä harjoittaman hajota ja hallitse -strategian välineeksi ja USA:n arkkivihollisen Iranin kasvavan vaikutusvallan vastavoimaksi."

Natolla on omat terroristiryjmänsä, Gladio-joukot: "Tuomitessaan Gladion vuonna 1990 Euroopan parlamentti totesi, että 'tietyissä jäsenvaltioissa sotilaalliset salaiset palvelut (tai niiden kontrolloimattomat haarat) olivat sekaantuneet vakaviin terrorismi- ja rikostapauksiin, minkä eri juridiset selvitykset ovat osoittaneet'."

Uusi dokumenttielokuva Sandy Hookin kouluammuntahuijauksesta, jossa yksikään lapsi ei kuollut, tässä. Lisää viranomaisten epäeettisestä ja epäisänmaallisesta tavasta toimia tässä.

Lavastetuista hyökkäyksistä, englanniksi false flag events, lisää tässä.

Robert Cook, Yhdistyneen kuningaskunnan ulkoministeri vuosina 1997–2001, kirjoitti englantilaisessa The Guardian - lehdessä vuonna 2005: "Al-Qaida, kirjaimellisesti 'tiedosto', oli alunperin tietokonetiedosto tuhansista mujahideeneista, islamilaisista taistelijoista, jotka palkattiin ja koulutettiin CIA:n avustuksella lyömään venäläiset [Afganistanissa]". Irakin Al-Qaidasta tuli myöhemmin ISIS. Cook erosi ulkoministerin tehtävistä, koska ei halunnut Englannin ottavan osaa Irakin valtaamiseen, ja kuoli hieman tuon artikkelin kirjoituksen jälkeen epäilyttävissä olosuhteissa "kiipeilyonnettomuudessa." Vieläkään ei tiedetä miksi hänen vaimonsa ei soittanut pelastushenkilökuntaa paikalle.


 

 

USA liittolaisineen mahdollisti Isisin nousun

18.9.2014 10:07
Taavi Soininvaara
Kirjoittaja on kirjailija, joka työskenteli aiemmin rahoituslaitoksissa ja teollisuuden johtotehtävissä.

 

Isis-äärijärjestön nouseminen pikavauhtia koko maailman ykköshuolenaiheeksi herättää sekä ihmetystä että kysymyksiä. Kuinka näin pääsi käymään?

Eri lähteistä esiin pulpahtelevien tietojen valossa alkaa näyttää ilmeiseltä, että ilman Yhdysvaltoja ja sen liittolaisia Isis ei olisi voinut kasvaa uhkaksi, jollaista ei ole koskaan aiemmin nähty”, kuten Yhdysvaltain puolustusministeri järjestöä hiljattain kuvaili.

Yhdysvallat liittolaisineen on kouluttanut viime vuosina salaa jihadisteja Syyrian presidentin Bashar al-Assadin hallintoa vastaan taistelevien kapinallisten riveihin. Suuri osa näistä sotilaista on sittemmin siirtynyt Isisin leiriin.

Artikkeliin liittyvät

Der Spiegel -sanomalehden mukaan Yhdysvallat koulutti vuonna 2012 satoja syyrialaisia kapinallisia salaisessa koulutusleirillään Jordaniassa. The Guardian -sanomalehden mukaan paikalla oli myös brittiläisiä ja ranskalaisia kouluttajia.

Turkkilainen Aydinlik-sanomalehti puolestaan raportoi kesäkuussa, että Isisin sotilaita koulutettiin Yhdysvaltojen Incirlikin lentotukikohdassa Etelä-Turkissa. Ja Washington Postin mukaan Yhdysvallat, Ranska, Britannia ja Turkki kouluttivat tulevia Isisin terroristeja Libyassa sekä Etelä-Turkissa sijaitsevilla koulutusleireillään.

Isisin haltuun on päätynyt myös valtavia määriä ulkomaista rahaa ja aseita.

Jo vuoden 2013 loppuun mennessä Qatar oli toimittanut Syyrian kapinallisille 85 lentokoneellista aseita ja tarvikkeita ja Saudi-Arabia 37 koneellista. Aydinlink-sanomalehden mukaan Saudi-Arabia olisi tukenut Isis-järjestöä lisäksi kolmella miljardilla dollarilla.

Yhdysvaltojen hallitus puolestaan ehti myöntää Syyrian kapinallisille satojen miljoonien dollareiden arvosta sotilastukea ennen kuin tajuttiin, että suurin osa tuesta päätyi Isisin haltuun.

Vielä kesäkuun 2014 lopussa presidentti Barack Obama anoi kongressilta 500 miljoonan dollarin myöntämistä Syyrian kapinallisten kouluttamiseen ja varustamiseen, vaikka Washington Post -lehden mukaan kaikki Itä-Syyrian kapinalliset olivat jo liittyneet Isisiin.

Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat aseistaneet ja kouluttaneet ääriaineksia eri puolilla maailmaa läpi vuosikymmenten, jotta ne horjuttaisivat hallituksia, joiden kaatumista Yhdysvallat liittolaisineen pitää toivottavana. Näin on tehty viime aikoina muun muassa Libanonissa, Libyassa, Somaliassa, Sudanissa, Iranissa ja Syyriassa.

Yhdysvaltojen harjoittama "viholliseni vihollinen on ystäväni" -taktiikka on kuitenkin osoittautunut äärimmäisen epäluotettavaksi. Tämän olisi luullut käyneen selväksi viimeistään silloin, kun al-Qaida syntyi Yhdysvaltojen tukemien, Neuvostoliittoa vastaan taistelleiden afgaanijihadistien suojissa 1980-luvun lopulla.

Yhdysvallat on ollut mukana luomassa petoa, jota vastaan se nyt sotii. Kymmenet tuhannet syyrialaiset ja irakilaiset siviilit ovat jo maksaneet hengellään Isisin synnystä.

On pelottavaa ajatella, mitä tulee tapahtumaan, jos ja kun Isisin eurooppalaiset sotilaat tulevaisuudessa palaavat kotimaihinsa. Myös Suomeen.

Kirjoittaja on kirjailija, joka työskenteli aiemmin rahoituslaitoksissa ja teollisuuden johtotehtävissä.

Alkuperäinen kirjoitus tässä.

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä:

 

Video Isisin historiasta

RT:n Truthseeker kertoo muun muassa Al-Qaidan todellisista johtajista. Videon suomennos tässä:

 

Linkkejä terrorismiin liittyen:

Infowars 24.10.2014: Tsetsenian presidentti sanoo: ISIS:n johtaja työskentelee CIA:lle. "Hänen pitäisi ottaa naamarinsa pois ja tunnustaa, että hän on CIA:n agentti."

Global research 18.6.2014: ISIS on Yhdysvaltojen luomus. ISIS:iä rahoittivat vuosikaudet USA ja sen kolme liittolaista Kuwait, Qatar ja Saudi-Arabia.

Magneettimedia: Media syyttää Syyriaa yhteistyöstä Al Qaidan kanssa ja jää kiinni omista valheistaan

SCG News 11.2.2014: ISIS:in salaiset juuret

RT 2.10.2014: Argentiinan Presidentti: Jos minut tapetaan, katsokaa Yhdysvaltoihin

Al-Qaidan imperiaali anatomia: CIA:n huumeita salakuljettavat terroristit ja kriisi Afganistanissa