Maahanmuuttokriisin aiheuttajan George Sorosin sähköpostien hakkerointi: 10 parasta manipulointia ja äänettömät aseet hiljaisiin sotiin

 

Jari Virtanen 1.10.2016 14:57

Kirjoitus on käännös englanninkielisestä artikkelista, joka julkaistiin wake up world- sivustolla.

 

George Sorosin sähköpostien hakkerointi: manipuloinnin mestarin 10 parasta

 

Vähän aikaa sitten tehty George Sorosin sähköpostien hakkerointi on paljastanut tämän uutta maailmanjärjestystä tukevan manipuloinnin mestarin valtavan vaikutusvallan.

 

 

Sorosin sähköpostien hakkerointi, ja sen jälkeinen DCLeaksin tekemä noiden yli 2500 sähköpostin julkistaminen, todistaa vedenpitävästi hänen juonensa, manipulointinsa ja hänen verkostonsa laajuuden. George Soros on Unkarissa syntynyt miljardööri, joka myös tukee Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjaa.

Valtamedia on odotetusti hiljaa tästä hakkeroinnista, ja ne jotka eivät ole Sorosista lukeneet, hämmästyvät hänen maailmanpolitiikkansa ohjailemisen laajuudesta. Hän on erittäin vaikutusvaltainen ja täten häntä täytyykin verrata Rockefellereihin ja Rothschildeihin (suom.huom: Soros toimii myös Rothschildien suvun edustajana). Soros on ollut monen erittäin tärkeän poliittisen liikkeen takana Yhdysvalloissa (esim. Black Lives Matter, BLM) ja muualla maailmassa (Yhdysvaltojen rahoittama Ukrainan vallankaappaus, jossa valtaan asetettiin neonatseista koostunut marionettihallitus).

Sorisin suosikkikeino on rahoittaa värivallankumouksia (color revolutions), eli vilpillisiä ruohonjuuritason kansannousuja lukemattomia NGO:itaan hyväksikäyttäen (Non-governmental organizations ovat järjestöjä, jotka eivät kuulu valtiolle). Nuo NGO:t erikoistuvat propagandaan ja vaaleilla valittujen hallitusten kaatamiseen, ja siitä syystä Soros ja hänen NGO:nsa kiellettiin Venäjällä viime vuonna: niitä pidetään siellä uhkana valtion turvallisuudelle. Sorosin sähköposteihin perehtyminen auttaa ymmärtämään paremmin sitä, miksi Venäjän johto ei halua Sorosia lähellekään maataan.

 

Jos jossain päin maailmaa kuohuu, on suuri todennäköisyys sille, että Sorosilla on näppinsä pelissä.

Hänellä on uskomattoman laaja kokoelma erilaisia Open Society Foundations (joita myöhemmin kutsumme nimellä OSF eli avoimen yhteiskunnan säätiöitä) eri puolilla maailmaa. Nuo OSF:t tavoittelevat erilaisia asioita kuten avoimia rajoja, vapaata liikkuvuutta, sosiaaliturvaa ja tukea laittomille maahanmuuttajille, «sosiaalista oikeudenmukaisuutta» (joka tarkoittaa montaa eri asiaa eri ihmisille) ja «humanitääristä», yhdysvaltalaisen «demokratian» levittämistä (jälleen kerran käytetään tällaisia monella tapaa tulkittavia termejä). Mitä nuo sähköpostit sitten Sorosista paljastavat? Ne todistavat sen, kuinka Soros on ollut aktiivisesti mukana seuraavissa operaatioissa sotkien maailman asioita valtavassa mittakaavassa.

 

Manipuloinnin mestarin top 10 projektia:

 

1.      Hän yritti vaikuttaa Yhdysvaltojen korkeimman oikeuden päätökseen saadakseen henkilöpaperit ja sosiaaliturvan niille laittomille maahanmuuttajille, joilla on lapsi, jolla on Yhdysvaltojen kansalaisuus:

”Kyseisten henkilöiden tavoitteena on vaikuttaa tuomareihin (käyttäen ensisijaisesti apunaan palavereja ja mediastrategiaa) siten, että tuomarit edesauttaisivat myönteisen päätöksen syntymisen oikeudessa käsiteltävänä olevassa tapauksessa Yhdysvallat vastaan Teksasin osavaltio. Tapausta voitaisiin sitten käyttää apuna viestinnän uudistamisessa ja liikkeen uudelleenjärjestelemisessä.”

2.      Hän yritti lahjoa toimittajia kirjoittamaan positiivisesti Ukrainasta:

”Valitaan toimittajia viidestä kohteena olevasta maasta (Saksa, Ranska, Espanja, Italia, Kreikka) ja tarjotaan heille pitkiä työmatkoja Ukrainassa. Sen sijaan että täsmentäisimme heille mistä heidän täytyy kirjoittaa, heidän tulisi antaa meille ehdotuksia artikkeleista. Me käyttäisimme veto-oikeuttamme niissä tapauksissa, joissa kirjoitukset ovat meille vahingollisia.”

(Muistutamme että kesäkuussa 2015 pieni ryhmä ukrainalaisia hakkereita vuoti julkisuuteen kommunikoinnin Yhdysvaltojen valitseman uuden presidentin Poroshenkon ja Sorosin välillä. Se paljasti Sorosin roolin valitun marionetin, Poroshenkon, johtajana ja viestissä Soros lupasi Poroshenkolle Yhdysvaltojen täyden tuen. Barack Obama sanoi että Yhdysvallat ”neuvotteli sopimuksen Ukrainan vallan siirtämiseksi”.)

3.      Sorosilla oli sormensa pelissä Euroopan massamaahanmuuttokriisissä, ja hän yritti käyttää sitä hyväkseen:

”Meidän ehtomme asiaan puuttumiselle olivat ne, että lainvalvonnan vaikutuksen negatiiviset seuraukset olisi saatava minimoitua ja että saisimme toimia aktiivisesti kentällä etsien mahdollisuuksia muuttaa lakeja ja säädöksiä maahanmuuton kontrolloimiseksi. Me uskoimme myös että paikallisella ja kansainvälisellä tasolla eteneminen parantaisi meidän mahdollisuuksiamme muuttaa lakeja ja säädöksiä sekä mahdollistaisi uusien luomisen. Vältimme tarkoituksella sanontaa ’maailmanlaajuinen hallinta’, koska ei ole olemassa yhtä ainoaa järjestelmää koko maailman maahanmuuton hallitsemiseksi.”

4.      Soros yritti muuttaa maahanmuuttoa koskevia lakeja eri puolilla Eurooppaa ja maailmaa, mukaan lukien yhdysvaltalaisen maahanmuuttolain, jonka kahdeksan senaattoria (Gang of Eight eli kahdeksan jengi) hyväksyivät:

”Nykyinen maahanmuuttokriisi antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa maahanmuuton hallintaan myös kansainvälisellä tasolla - - voimme vaikuttaa myös maailmanlaajuisesti.”

”Vaikkakin [kattava maahanmuuttoreformi] jäi saavuttamatta, oli ylivoimainen voitto senaatissa meille tärkeä ja edisti tavoitteitamme enemmän kuin oli saatu aikaisiksi vuosikymmeniin. Saimme aikaan maahanmuuttajien oikeuksien infrastruktuurin kehittymistä, se kypsyi ja vahvistui huomattavasti.” – Tämä ote oli dokumentista, jossa oli mukana myös Yhdysvalloista vastaavan OSF:n johtajan Ivy O. Suriyopasin tekemä esitys.

5.      BLM:n (Black Lives Matter, Mustien elämällä on merkitystä) rahoittaminen 650.000 dollarilla. Sen tarkoitus oli kuitenkin ennemminkin provosoida väkivaltaisia poliisinvastaisia mellakoita, kuin aidosti auttaa mustaa väestöä taistelussa köyhyyttä ja rasismia vastaan:

”Tunnistettuamme tarpeen strategiselle avustamiselle, Yhdysvaltojen ohjelmista vastaava hallituksemme hyväksyi 650.000 dollarin investoinnin niiden ryhmittymien auttamiseksi, jotka toimivat #BlackLivesMatter- teeman keskipisteessä.”

Artikkelissani ”Decoding the social engineering tactics of the New World Order (MWO)” analysoin syvemmin sitä, kuinka BLM- liikettä (ja maahanmuuttoa) koordinoidaan ja manipuloidaan korkeilla poliittisilla tasoilla.

6.      Wikileaks paljasti: Soros ohjeisti Yhdysvaltojen sisäministeriä Hillary Clintonia sillä, kuinka hoitaa Albanian poliittinen tilanne:

”Arvoisa Hillary. Albaniassa on alkanut vakava ongelma, ja se vaatii nopeaa toimintaa Yhdysvaltojen hallituksen korkeammilta tasoilta. Saatat ehkä tietää, että Tiranassa perjantaina järjestetyssä mielenosoituksessa kuoli kolme ihmistä ja omaisuutta tuhottiin. Olemme syvästi huolissamme, että hallituspuolueen järjestämät vastamielenosoitukset keskiviikkona saattavat aiheuttaa lisää levottomuuksia.”

Soros jatkoi kertomalla Hillarylle tarkkaan kenet hän halusi neuvottelijoiksi asiassa: Carl Bildtin, Martti Ahtisaaren ja Miroslav Lajcakin. Ja Hillary teki työtä käskettyä.

7.      Rahan lahjoittaminen (vaikutusvallan ostaminen) ”sosiaaliselle oikeudenmukaisuudelle” ja osavaltion vallan keskittäminen:

”Edistä vallan keskittämistä osavaltiolle. Edistä sosiaalista oikeudenmukaisuutta tärkeissä osavaltioissa eri osavaltioiden asioidenhoitamisen keskittämistä siellä, missä mahdollisuus ”avoin yhteiskunta”- ohjelman edistämiseen on merkityksellisintä.

8.      Yrittää saada Kreikka tukemaan Ukrainan vallankaappausta ja saada Kreikka kääntymään Venäjää vastaan.

”Yleisesti ottaen kannattaa toimia varoen ja välttää sanomasta, että teet tämän [minun säätiöni] OSF:n puolesta, koska se saattaisi sulkea ovia. Kreikassa ollaan erittäin epäluuloisia Open Society- säätiötä kohtaan, pääasiassa siksi, että säätiömme on hyvin lähellä entistä Jugoslaviaa.”

9.      Kerätä tietoa ihmisistä, jotka vastustavat Sorosin suunnitelmia:

Daily Caller raportoi, että Soros lahjoitti Yhdysvaltojen Kehittämiskeskukselle (Center for American Progress) yhteensä 500.000 dollaria (ensin 200.000 dollaria ja myöhemmin lisää). Lahjoitusten tavoitteena oli hänen vastustajiensa toiminnan tutkimisen ja heidän seuraamisensa rahoittaminen. Sorosin vastustajia ovat muun muassa Pamela Geller (Pysäytetään Yhdysvaltojen islamisaatio) ja Liz Cheney (entisen varapresidentin Dick Cheneyn tytär) sekä organisaatiot kuten Jihad Watch ja Middle East Forum. Myös äärioikeistolaisen median ja Tea Partyn sekä muiden vastaavien seuraaminen oli Sorosille tärkeää.

10. Yhdysvaltojen Ukrainan suurlähettilään ja muiden tärkeiden Ukrainassa vaikuttavien henkilöiden kontrollointi:

Soros ja hänen NGO:idensa johtajat järjestivät yksityiskohtaisia ja pitkään jatkuneita tapaamisia käytännössä kaikkien Ukrainassa tapahtuneen Maidan vallankumouksen toteuttamiseen osallistuneiden henkilöiden kanssa. Kyseisiä henkilöitä olivat muun muassa Yhdysvaltojen suurlähettiläs Geoffrey Pryatt, suurlähettilään taloudellinen neuvonantaja David Meale, Lenny Benardo (OSF), Yevhen Bystrytsky (IRF:n johtaja), Oleksandr Sushko (IRF:n hallituksen puheenjohtaja), Ivan Krastev (Liberal Studies- keskuksen hallituksen puheenjohtaja), Sabine Freizer (OSF) sekä Deff Barton (USAID:n Ukrainan johtaja). Vicky ”Fuck the EU” Nuland ei ole listalla, mutta on varmasti ollut mukana.

Seuraavassa otteessa Soros ja suurlähettiläs Pyatt ovat samaa mieltä propagandan levittämisestä laittoman vallankaappauksen jälkeen:

Suurlähettiläs sanoo: ”Tärkeä lyhyen tähtäimen asia, joka täytyy hoitaa, on kuinka saada viesti hallitukselta julkisuuteen ammattilaisia tiedottajia apuna käyttäen. On myös otettava huomioon Putinin omat ammattimaisesti tehdyt loanheittokampanjat. ”

Soros sanoo: ”On tärkeää saavuttaa yksimielisyys koskien Ukrainan hallituksen strategista kommunikointia ammattilaisia apuna käyttäen. Minä selitin heille pintapuolisesti IRF:n perustaman kriisitiedotuskeskuksen tarkoituksen. Selitin heille myös kuinka tärkeää on saada Yatseniuk antamaan lisää haastatteluja aiheena hänen päätöstentekonsa aiheuttama kritiikki.”

 

NGO:t ja kuinka niitä käytetään vallan työkaluina  

Ei ole ihme että eri valtiot pitävät NGO:ita epäilyttävinä. On selvää että on olemassa monia hyviäkin NGO:ita, jotka ajavat kansan etuja, mutta Sorosin kaltaiset manipuloivat UMJ:n tavoittelijat ovat tehneet NGO:ista vaarallisen työkalun, jonka avulla soluttaudutaan maahan, vaikutetaan salassa ja kontrolloidaan ja dominoidaan valtioita ilman, että tarvitsisi turvautua sotimiseen. Nykyään sotia käydään NGO:illa ja elektroniikan avulla sen sijaan että käytettäisiin aseita ja pommeja. Olemme suuren propagandasodan keskellä. Sorosin hakkeroidut sähköpostit vahvistavat JFK:n kuuluisan puheen sanat:

”…Meillä on vastassa ympäri maailman valtava ja armoton salaliitto, joka lisää vaikutusvaltaansa salassa – se soluttautuu tunkeutumisen sijaan ja järjestää vallankaappauksia vaalien sijaan…”

Niille jotka ovat tutustuneet tärkeimpiin salaliittoja käsitteleviin dokumentteihin, tämä Sorosin ja kumppanien tapa toimia tuo mieleen vuodetun suunnitelman nimeltään ”Äänettömät aseet hiljaisia sotia varten” (Silent weapons for quiet wars). Niille joille tuo vuonna 1986 vuodettu suunnitelma ei ole tuttu, kerrottakoon, että siinä kuvaillaan yksityiskohtaisesti sitä kuinka valtaeliitti kontrolloi ”energisesti” yhteiskuntaa, ja siinä juonitaan ihmiskunnan kaikessa hiljaisuudessa orjuuttamiseksi juuri näitä äänettömiä aseita apuna käyttäen. Suunnitelmassa ihmiset saadaan pikkuhiljaa sekaisin, heidät saadaan ajattelemaan aivan jotain muuta kuin sitä, mikä on tärkeää, heidät väsytetään ja heille viritetään ansoja niin, etteivät he pysty kunnolla osoittamaan sormella sitä kuka tuon kaiken takana on ja miksi.

”Hiljainen ase, vaikka se toimiikin aivan eri periaatteella, pystyy aivan samaan kuin perinteiset aseet. Se ampuu tilanteita luotien sijaan ja sitä ruokkii data, ei ruuti. Se tulee tietokoneelta, ei pyssyn piipusta, sitä käyttää tietokoneiden ohjelmoija, ei tarkka-ampuja, ja se saa käskynsä pankkiirilta, ei armeijan kenraalilta.”

”Tavallinen kansalainen ei ymmärrä tuota asetta, eikä siten voi uskoa että hän on tuon aseen kohde ja uhri.”

”Kun hiljaista asetta käytetään asteittain, kansa tottuu sen läsnäoloon eikä reagoi siihen ennen kuin sen aikaansaama (psykologinen tai taloudellinen) paine tulee niin suureksi, että kansa murtuu. Hiljainen ase on siis eräänlainen biologinen ase. Se käy ihmisten elinvoimaisuuden, valinnanvapauden, ja liikkuvuuden kimppuun ja se ymmärtää täydellisesti ihmisten luonnollisen ja sosiaalisen energian lähteet ja manipuloi niitä ja hyökkää niiden kimppuun unohtamatta kansan fyysisiä, psyykkisiä ja emotionaalisia vahvuuksia ja heikkouksia.”

Johtopäätös: Sorosin sähköpostien hakkerointi paljastaa valtavan voimakkaan piilotetun vaikuttajan

Tämä tapaus on tyypillinen esimerkki siitä, kuinka salaliittoteoria osoittautuukin todelliseksi salaliitoksi. Se todistaa kuinka UMJ- miljardööri Sorosin kaltaiset ihmiset ovat kaikessa hiljaisuudessa ja kaikella oveluudella vaikuttaneet maailman asioihin käyttäen apuna käytännössä rajattomia varojaan. (Suom.huom. Rothschildit, joita Soros edustaa, omistavat käytännössä kaikki maailman keskupankit). Jos haluat muuttaa maailmaa saa 25:llä miljardilla paljon aikaan ja sillä saa ostettua suuria määriä vaikutusvaltaa eri maiden hallituksissa ja sillä pystyy vaikuttamaan valtavasti muun muassa hallitusten lakien muutoksissa.

Tämä todistaa myös sitä tosiasiaa, että meidän johtajiamme, kansanedustajiamme ja presidenttejämme ei äänestämällä valita, vaan heidät valitaan muulla tavalla. (Our leaders are not elected, they are selected). Johtajamme ovat lähellä rahan valtaa, ja saavatkin usein sähköposteja, joissa heille kerrotaan kuinka he voivat vaikuttaa kansainvälisiin asioihin ja heitä jopa käsketään toimimaan tietyllä tavalla.

Tärkeintä tässä koko hakkeroinnissa on se että totuus siitä, kuka maailmaamme oikeasti pyörittää, löytyy salaliittoteorioiden tutkimisen seurauksena ja kiitos kaikkien julkisuuteen tulleiden ja tulevien hakkerointien, alamme pikku hiljaa muodostaa kokonaiskuvaa maailmastamme.

Kirjoittajasta:

Makia Freeman on toimittajana The Freedom Articles- sivustolla ja toimii vanhempana tutkijana Tools for Freedom- sivustolla. Hän kirjoittaa totuuden ja vapauden eri käsitteistä ja kattaa aiheita maailmanlaajuisista salaliitoista aina uusien järjestelmien luomiseksi maailmanrauhan ja kansojen yltäkylläisyyden saavuttamiseksi. Hän puolustaa vapautta ja totuutta ja vaalii terveyttä ja hänen elämäntehtävänsä on paljastaa totuus, herättää ihmisiä salaisiin suunnitelmiin maailman orjuuttamisesta ja saada ihmisiä nousemaan yhtenä joukkona niitä vastustamaan. Se on hänen tapansa saada maailmaan rauhaa ja ihmisille vapautta.( www.toolsforfreedom.com )

Lähde: http://wakeup-world.com/2016/09/06/the-george-soros-email-hack-top-10-machinations-of-a-master-manipulator/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: