Matutulvan aiheuttaja Soros hätäkokoukseen demokraattien kanssa – Hullu miljardööri myös Trumpin vastaisten protestien takana

 

Lue myös:

Matutulvan rahoittaja miljardööri Soros palkkaa mielenosoittajia vastustamaan Trumpia - haluatko tienata 1500 dollaria viikossa?

10.11.2016: Anna Chapman: Miten Clintonit maksavat yli 100 miljoonaa USD takaisin Rothschildeille?

11.11.2016: Rothschildien edustaja Soros palkkaa mielenosoittajia vastustamaan Trumpia!

29.1.2016: Soros Rahoitti Fergusonin Mellakoita 33 Miljoonalla Dollarilla! Suursijoittaja George Soros on jäänyt housut kintuissa kiinni Fergusonin mellakoiden päärahoittajana. Hän sijoitti näihin tummaihoisten amerikkalaisväestön mellakoihin peräti 33 miljoonaa dollaria.

1.6.2016: Clintonin tukijaa Sorosta linkitetään terrorismin tukijaksi!

 

16.11.2016 10:05 Jari Virtanen

Globalistimiljardööri George Soros tapaa useita demokraattien mega-lahjoittajia ja eliittiä kolmipäiväisessä strategiaistunnossa Washingtonissa. Siellä he juonivat Trumpin pään menoksi.

Sorosin lisäksi mukana ovat parlamentin vähemmistöjohtaja Nancy Pelosi, senaattori Elizabeth Warren, ja kansanedustaja Keith Ellison – josta uskotaan tulevan seuraava demokraattien puheenjohtaja. Kaikki edellä mainitut ovat tärkeässä asemassa demokraattien organisaatiossa.

Sunnuntaina alkanutta vuotuista suljettujen ovien takana tapahtuvaa konferenssia sponsoroi Democracy Alliancen lahjoittajaklubi. Soros perusti Demokratia Alliancen sen jälkeen kun John Kerry hävisi vuoden 2004 presidentinvaalit. Se jakaa vuosittain miljoonia dollareita kohti vasemman siiven projekteja.
Daily Callerin raportin mukaan organisaatio vaatii, että sen yli 100 jäsentä lahjoittavat vähintään $ 200,000 vuodessa hyväksytyille ryhmille – esimerkkeinä Planned Parenthood ja Media Matters - perimmäisenä tavoitteenaan äänestäjien liikkeellepano.

Vaikka demokracy Alliance on kerännyt varoja yli $ 500 miljoonaa viimeisten 11 vuoden aikana, sen johto totesi, että demokraateille perinteisesti suotuisat aiheet epäonnistuivat vetämään tukea pois Trumpilta tämän vuoden vaaleissa. Siksi Soros ja muut demokraattien johtajat käyttivät tämän vuoden huippukokousta edesauttamaan vaatimustaan strategiamuutoksesta, jonka tavoitteena oli estää Trumpin ja republikaanien hallinnoima hallitus.

Niille jotka eivät tunne Sorosia kerrottakoon, että hän käyttää hyväkseen lukuisia progressiivisia organisaatioita, jotka ovat sidoksissa hänen Open Society instituuttiinsa. Sorosiin kytköksissä olevat organisaatiot ympäri maailmaa liittyvät syvästi eri värivallankumouksiin ja poliittisiin kansannousuihin. Vaikka noiden organisaatioiden ilmoittama tavoite on edistää demokratiaa, nämä Sorosiin liitetyt järjestöt toimivat läntisten globalistisen etujen ajamiseksi. Ne lietsovat usein toisinajattelua ja rakastavat vallankumouksia.

Koko kirjoitus englanniksi: http://thefreethoughtproject.com/globalist-billionaire-dnc-elite/

 

Ron paul varoittaa kansaa varjohallituksesta: He päättävät maamme asioista

RT:n haastattelu 11.11.2016:

Kansanedustaja ja entinen presidentinvaalikandidaatti Ron Paul sanoo:

«Obamahan voitti Nobelin rauhanpalkinnon, ja tuo saa meidät ymmälleen. Katsomme Yhdysvaltojen presidenttiä, katsomme mitä hän sanoi, katsomme mitä hän voisi tehdä, ja katsomme hänen neuvonantajiaan, mutta suoraan sanottuna, on olemassa ulkopuolinen lähde, jota kutsumme varjohallitukseksi. On olemassa erittäin vaikutusvaltaisia ihmisiä [jotka päättävät maamme asioista. He ovat] jopa vaikutusvaltaisempia kuin oma hallituksemme ja oma presidenttimme . Otetaan esimerkkinä se, kuinka meidän hallituksemme sekaantuu vaaleihin ympäri maailmaa, oli se sitten Lähi-idässä tai Ukrainassa. Ja tätä on tehty yli 50 vuotta.»


 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: