Nyt tarvitaan talkoohenkeä enemmän kuin koskaan!

20.8.2017

 

Kuka uskoo vielä poliitikkoihimme järjestelmäämme?

Kansa on saatava tajuamaan se valtava kupla missä me Suomessakin elämme.

  1. Poliitikot on saatava pois yhtälöstä. Suuri osa on lahjottu, suurta osaa kiristetään ja loput ajaa vain omaa etuaan.
  2. Valtamedia roskakoriin, se on päättäjien kelkassa.
  3. Kansa kaivamaan esiin TOTUUTTA. Meitä pidetään pilkkana.
  4. Kansa täytyy saada yhdistymään ja organisoitumaan.
  5. Emme saa provosoitua "Rasmuslaisten" heitoista. Suuri osa heistäkin saa palkkansa Suomen tuhoa toivovilta globalisteilta.

 

Suosittelemme dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Yksi kaikkien aikojen suosituimmista dokumenttielokuvista! 80 miljoonaa katsonutta 27 kielellä. Dokumentoitu totuus siitä, kuinka kansaa viedään. Mutta toivoa on, vielä.

 

16.8.2017: Äänestäminen ei ole ratkaisu, vaan illuusio, mutta Laura Huhtasaari tiivisti hyvin Suomen ja EU:n tämänhetkisen tilanteen puheessaan 4.8.2017:

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: