Punainen Risti valehteli Yhdysvaltojen kongressille Haitin maanjäristyksen varoista - "Organisaatiossa suuria ongelmia"

 

20.6.2016 17:33 Jari Virtanen

Uusi Yhdysvaltojen senaatin raportti kertoo Punaisen Ristin valehdelleen kongressille Haitin maanjäristyksen jälkeen, sillä Punainen Ristin todettiin käyttäneen paljon enemmän sille lahjoitettuja varoja omiin kuluihinsa kuin aiemmin on tunnustettu. Punainen Risti keräsi lähes puoli miljardia dollaria (noin 440 miljoonaa euroa) lahjoituksina Haitin katastrofin jälkeen. 300-sivuinen raportti kertoo Punaisen Ristin käyttäneen 25 prosenttia näistä lahjoituksista - noin 125 miljoonaa dollaria - varainhankintaan, hallinnollisiin kuluihin ja projektin rahoittamiseen, sen sijaan että se olisi käyttänyt varat Haitin auttamiseen. Raportin mukaan ”Punaisen Ristin organisaatiossa on suuria ja perustavanlaatuisia ongelmia."

Senaattori Grassleyn raportti paljastaa myös, että "Punainen Risti ei pystynyt todistamaan muun muassa sitä, että sille 70 miljoonaa dollaria maksaneita töitä olisi edes tehty."

 

Lähteet:

http://www.democracynow.org/2016/6/17/headlines/report_red_cross_lied_to_congress_about_haiti_earthquake_funds

http://wlrn.org/post/senators-report-finds-fundamental-concerns-about-red-cross-finances

 

Katso myös: Punainen Risti rakensi kuusi taloa 500 miljoonalla dollarilla:

 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: