Ruotsidemokraatit erotti kansanedustajan – puhui valtamedian omistussuhteista

Magneettimedia kirjoitti 14.10.2016:

bonnier-sd-media-620x330

Anna Hagwall. Kuva: Magneettimedia.

 

Valtamedian omistussuhteet ovat kiusallinen kysymys avoimesti sionististen Ruotsidemokraattien kannalta, sillä Pohjoismaiden suuret mediat ovat valtaosin juutalaissukujen hallussa.

Puolue haluaa sensuroida avoimen keskustelun median omistussuhteista, koska puoluejohtajat vihaavat antisionisteja ja ”antisemitistejä”.

The New Observerin mukaan kansanedustaja Anna Hagwall on pakotettu eroamaan kaikista puolueviroistaan ja pysymään erossa seuraavista vaaleista, koska hän nosti kiusallisen mediakysymyksen julkisuuteen.

Hagwall oli lähettänyt Aftonbladetille avoimen kirjeen, jossa hän toivoi Bonnierin mediaimperiumin romahtamista. Bonnier on yksi kolmesta Pohjolan valtamediaa kontrolloivasta juutalaissuvusta. Kaksi muuta mediajättiä ovat Erkon ja Hjörnen juutalaissuvut.

Hagwall ei missään vaiheessa maininnut juutalaisia suoraan. Hän totesi, ettei yhdelläkään etnisellä vähemmistöryhmällä tulisi olla suhteettoman suurta valtaa tiedotusvälineissä.

Hänen mukaansa on sietämätöntä, että yksi suku omistaa 80 prosenttia Ruotsin mediasta. Hagwall totesi Aftonbladetille, että on ”mysteeri, miksi Bonnierin julkaisut nauttivat edelleen valtion tukirahoituksesta”.

Peter Wolodarski.

Peter Wolodarski.

”Vakavia seurauksia”

Ruotsidemokraattien johto ymmärsi heti, mitä Hagwall tarkoitti. Puolue puukotti kansanedustajaansa välittömästi selkään ja ilmoitti valtamedian kautta, että Hagwallin toisinajattelu tulee johtamaan vakaviin seurauksiin puolueen sisällä.

Ruotsidemokraatit väittää edustavansa vaihtoehtoa eliitille, mutta puolue perääntyy heti, kun keskustelu kääntyy todellisiin vallanpitäjiin.

Jeanette Bonnier antoi 2014 haastattelun, jossa hän puhui avoimesti taustoistaan:

”Tunnen kuuluvani joukkoon, kun olen toisten juutalaisten seurassa. Meillä on vahva ryhmäkoheesio ja yhteenkuuluvuuden tunne, mikä saa minut tuntemaan oloni mukavaksi.

Juuri vahvan yhteishengen vuoksi olemme aina selvinneet. Kun ajamme yhteistä asiaa, selviämme. Tämä pätee koko yhtiöömme [Bonnieriin].

Eräs Bonnier-lehdistön pahamaineisimmista päätoimittajista on juutalaistaustainen monikulttuurisuuskiihkoilija Peter Wolodarski.

Wolodarski on avoimesti todennut uskovansa puolueelliseen ”agendoja rakentavaan” journalismiin, millä hän oikeuttaa yksipuolisen propagandansa joukkomaahanmuuton puolesta.

 

Lähde: http://magneettimedia.com/ruotsidemokraatit-erotti-kansanedustajan-koska-han-puhui-valtamedian-omistussuhteista/

 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: