Saksalaisen Nordrhein-Westfalenin sisäministeriö varoittaa kirjeessään maan sisäministeriötä poliisivoimien voimattomuudesta 14.helmikuuta 2016 mahdollisesti alkavan joukkoraiskausaallon ja sitä seuraavien aseellisten konfliktien tukahduttamisessa. Mahdollinen sota alkaisi 14. helmikuuta 2016.

 

Päivitys 10.2.2016 08:55: Ylläpidon kommentti: Tämän (noin 5000 kertaa luetun) artikkelin tarkoitus ei ole lietsoa pelkoa, vaan tiedottaa. Kirjoituksen sisältämän kirjeen todellisia tarkoitusperiä on vaikea tietää, mutta ottaen huomioon Euroopan vakavan tilanteen ja tietäen, että mahdolliset konfliktit ovat helposti syttyviä ja että nuo mahdollisesti aseelliset konfliktit edistäisivät monien todellista valtaa pitävien agendoja (niin sairaalta kuin se kuulostaakin), pidämme tiedon jakamista tällaisista tapauksista tärkeänä.

Lue myös: Rothschildien 500 biljoonan euron pankkiirisuvun edustaja, miljardööri George Soros, rahoittaa massamaahanmuuttoa.

Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia, sodilla tehdään myös rahaa.

 

 

8.2.2016 18:11 Jari Virtanen

 

Alkuperäinen kirjoitus: https://vapaakulkija.wordpress.com/

Nimimerkki Vapaakulkija on kääntänyt kirjeen ja kommentoinut sitä:

 

Kirje Saksan sisäministerille.

Ralf Jäger Nordrhein-Westfalenin sisämisteriöstä on lähentynyt Saksan liittotasavallan sisäministeriä kirjeellä. Kirje on päivätty 29.tammikuuta 2016. Kirjeen raportti varoittaa poliisivoimien voimattomuudesta 14.helmikuuta 2016 mahdollisesti tapahtuvasta joukkoraiskausaallosta. Pelko raiskausaallosta perustuu Shaykh Abdullah al Muhaisini nimisen herran julkiseen Fatwaan.

Herra Jäger varoittaa, ettei edes hyvin rakennettu poliisiverkosto ole onnistunut selvittämään Saksassa oleskelevan ääri-islamistisen verkoston koostumusta ja tätä kautta poliisi on voimaton uhan edessä, eikä kykene turvaamaan kansalaisten turvallisuutta.

Poliitikko Jäger teroittaa, että äärioikeistoryhmittymät ovat heidän tietojensa mukaan tulkinneet „raiskaajien Fatwan“ „sodanjulistukseksi saksalaisia kohtaan“. Äärioikeisto on valmistautumassa asein, jopa sarjatuliasein ja räjähtein muslimeja vastaan (niin turvapaikanhakijoita, kuin jo kotoutuneita muslimeita kohtaan).

Lopuksi poliitikko Jäger esittää, että maa on sisällissodan partaalla ja sanoo, että mahdollisuus purkaa jännitys pienenee päivä päivältä. Tästä syystä herra Jäger ehdottaa maan sisäministerille seuraavia kolmea toimenpidettä:

1. Sisäministerin tulisi varoittaa naisia ja tyttöjä liikkumasta 14. helmikuuta yksinään.
2. Sisäministerin tulisi julistaa ulkonaliikkumiskielto. (Suom.huom. sitä ketä ulkonaliikkumiskielto koskisi, ei käy selväksi)
3. Sisäministerin tulisi asettaa puolustusvoimat poliisin tueksi kaupungin kaduille.

Tähän on tultu jo Saksassa!

Suomessa tuomitaan pikkusieluisesti miehiä, jotka puhui „tankeista Ateenan kaduilla“ ja uskotaan Steinerilaisittain, että kaikki ihmiset ovat pohjimmiltaan hyviä.


Kiitos,


Hämis

PS. Tankit Ateenan kaduilla oli aikoinaan ja on edelleen lähempänä, kuin kukaan uskoo! Tämän tiedän verkostojeni kautta, vaikka en linkkiä siihen pysty esittämään.

- Vallankumouksesta, edes sotilasvallankaappauksesta, ei julkisteta lehdistötiedotetta. -

Tuntemani ajattelija.

 

Kolmen Sepän patsaalla Helsingissä:


 

Ketkä tätä showta pyörittävät? Kenen etuja ajaa hallituksemme? Kuka ohjailee Niinistöämme?

Salaisuus salaseurojen takana, suomenkielinen tekstitys, käsikirjoituksemme tässä:

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: