Saksan yleisradion ex-pomo: Hallitus määrää mitä uutisoimme ja missä valossa!

 

7.2.2016 22:45 Jari Virtanen

 

Artikkeli on Googlen avulla käännetty raaka versio alkuperäisestä kirjoituksesta: http://redicecreations.com/article.php?id=35224 ja https://www.rt.com/op-edge/331318-german-media-merkel-control/

 

Jos todella haluat oppitunnin siitä, kuinka lännen suosittu lehdistö toimii, tässä se.


Epäilemättä Saksa on johtava voima Euroopassa. ZDF on sen valtion yleisradioyhtiön ja suosituin kanava. Yhdessä siskoverkko ARD:n kanssa, saksalaiset joutuvat maksamaan € 17,98 kuukaudessa sen rahoittamiseksi. Tällä viikolla radiotapahtumassa Berliinissä, eläkkeellä oleva ZDF:n Bonnin johtaja, Wolfgang Herles, pudotti pommin. Hän myönsi että heidän televisio- ja radiokanavansa, ja monet muut, saavat hallitukselta käskyjä sen suhteen mitä ja missä valossa he uutisoivat eri aiheista.


Voisit odottaa tällaisen tarinan leviävän maailman lehdistössä, eikö vain? Entinen johdon hahmo tunnustaa, että hänen ex-työnantajansa toimii yhdessä viranomaisten kanssa valvoen uutisoitavia aiheita Euroopan suurimmassa taloudessa. Jos tällainen ilmoitus tehtäisiin "kehitysmaassa", Naton mediat olisivat heti tuon maan kimpussa.
Silti näin ei käynyt. Tätä kirjoitettaessa vain Lontoon Daily Mail ja Amerikan Breitbart ja RT ovat vaivautuneet uutisoimaan tämän hämmästyttävän tarinan.

BBC:llä, joka on kopio ZDF:stä ja ARD:stä Britanniassa, on kiire levittää dokumenttielokuvaa epätodellisesta venäläisten hyökkäyksestä Latviaan. Samaan aikaan Saksassa, RT Deutsch ja Münchenin Focus näyttävät olevan tapauksen ainoat merkittävät uutisoijat. Näin maassa, jonka Dresdenin alue oli aikoinaan tunnettu "tyhmien laaksona", koska lännen tv-signaalit eivät saavuttaneet sitä kylmän sodan aikana.


Perusteltuja pelkoja
 

Monet ihmiset eri puolilla Eurooppaa epäilevät, että suurin kotimainen valtion TV-kanava on poliitikkojen suorassa valvonnassa. BBC, huolimatta oman imagonsa viljelemistä oikeudenmukaisena, on melko selvä esimerkki tuosta poliitikkojen orjasta. BBC:tä säätelee säätiö, jonka on nimennyt kuningatar. Venäjän suosituinta tv-kanavaa, First Channeliä, vaikka se osittain onkin yksityisessä omistuksessa, hallinnoivat myös valtion viranomaiset.

Mikä tekee Herlesin tunteenpurkauksesta niin merkittävän, on hänen kokemuksensa ja korkea asemansa. Ennen eläkkeelle jäämistään viime vuonna, hän oli merkittävä kulttuuritoimittaja ja juontaja ja 90-luvulla hän isännöi omaa keskusteluohjelmaansa, "Live". Ennen näitä seikkailuja hän oli ollut johtaja ZDF Bonnissa. Tuolloin Bonn oli Länsi-Saksan pääkaupunki. On tärkeää ymmärtää, että ZDF:n omistaa valtio vaikka se näkyykin koko Saksassa. Siten Bonnissa työskennelleellä Herlesillä on paljon parempi ymmärrystä siitä, miten Saksan politiikka toimii kuin muilla ZDF: n pääkonttorissa, puhumattakaan yhtiön työntekijöistä kaukaisilla alueilla.

Sormiensa läpi katsominen
 

Kölnin uudenvuodenaattona tapahtuneiden seksuaalisten hyökkäysten jälkeen on ollut vahvoja väitteitä siitä, että saksalainen media vähätteli, tai jopa jätti huomiotta, koko tapahtuman. Pääosin arabialaista alkuperää olevien maahanmuuttajien valtava virta viime vuodesta lähtien, sekä heidän korostettu osuutensa pahoinpitelyissä, voisivat auttaa kääntämään yleisen mielipiteen ​​Angela Merkelin "rajat auki"- politiikkaa vastaan. Toisaalta, tulokkaiden rikkomusten pitäminen salassa saksalaisilta auttaa Berliiniä salaamaan sen, että järjestelmä voisi vaarantaa ihmisten turvallisuuden. Monet ihmiset ovat ymmärrettävästi vihaisia sen vuoksi.

 


 

Ketkä tätä showta pyörittävät? Kenen etuja ajaa hallituksemme? Kuka ohjailee Niinistöämme?

Salaisuus salaseurojen takana, suomenkielinen tekstitys, käsikirjoituksemme tässä:

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä:

 

 

Uutisia:

7.2.2016: Saksan Yleisradion, ZDF:n, ex-pomo: Hallitus määrää mitä uutisoimme ja missä valossa! Toimiiko Ylemmekin näin?

MV-lehti 7.2.2016: Ylen haastattelu MV-lehden perustajasta Ilja Janitskinista ja mitä pätkittiin pois

MV-lehti 7.2.2016: Ashraf Benyamin ennustaa Suomeen katastrofia ensi kesäksi naisten ahdistelu räjähtää käsiin

MV-lehti 7.2.2016: Poliisi valvoi eilen Helsingissä tehostetusti. Poliisille kantautuneiden huhupuheiden ja poliisin tiedustelutietojen mukaan Helsingin keskustaan olisi ollut suunnitteilla jonkinlaista häiriökäyttäytymistä

5.2.2016: Huomiseksi (6.2.2016) suunniteltu joukkoraiskauksia 43:een maahan! Mukana myös Suomi. Yhdysvaltalainen ryhmä haluaa laillistaa raiskaukset!

MV-lehti 5.2.2016: Se henkilökuva, joka Ilja Janitskinista on annettu valtamediassa, osoittautui virheelliseksi. Hän ei kaihtanut kertoa omasta historiastaan eikä peitellyt yhtään mitään, kirjoittaa Heikki Porkka julkisessa FB-päivityksessään.

MV-lehti 5.2.2016: Äiti varoittaa oululaisia lasta autoon houkuttelevista ulkomaalaisista! "Tytär kertoi pelästyneensä kovasti miesten huudoista, eikä hän ollut kyennyt poistumaan paikalta."

MV-lehti 6.2.2016: Express lehden kysely: 92% briteistä haluaa ulos EU:sta

MV-lehti 5.2.2016: Johanna Vehkoo – Ylen faktantarkistaja tänään arvostelemassa MV:tä

HS 5.2.2016: Saksan tiedustelu­palvelu: Isis lähettää terroristeja Eurooppaan pakolaisina

Finnleaks 5.2.2016: Ruotsissa jo 52 no-go-aluetta. Poliisi joutunut kivityksen kohteeksi

Helsingin Uutiset 4.2.2016: Turvapaikanhakijoiden palautukset alkamassa jo tässä kuussa – uusi huoli paljastui

Iltalehti 4.2.2016: Poliisi- ylijohtaja: Jopa puolet kielteisen päätöksen saaneista turvapaikanhakijoista ei suostu lähtemään

Demokraatti 5.2.2016: Laura Huhtasaari kysyy: ”Olisiko Suomen aika luopua turvapaikanhakuoikeudesta?”

Tekniikkatalous 4.2.2016: Infektio -tuliaisina malariaa ja syyhyä – Duodecim: Turva- paikanhakijat haastavat lääkärit

Karjalainen 4.2.2016: HS: Hallitus haluaa karsia Ylen tehtäviä ja leikata sen rahoitusta.

MTV 4.2.2016: Helsingin poliisi haluaa konekiväärejä ja kranaatteja

Verkkouutiset 3.2.2016: Poliisi- konstaapeli ahdistelusta: Onko tyttäreni käyttäydyttävä nyt kuin Pohjois-Afrikassa?

Keski- suomalainen 4.2.2016: Petäjäveden vastaanottokeskuksessa polttopulloisku – asukkaista puolet lapsia

MV-lehti 3.2.2016: Sensuroiko Yle presidentin puheesta noin 1 minuutin ja 18 sekunttia? Katso MV-lehdestä Ylen sensuroima kohta: "-- jokainen. joka osaa sanoa sanan “asylum”, turvapaikka --. Vailla mitään oikeaa perustettakin saa täyden, vuosiakin kestävän tutkinnan, ja pystyy sen jälkeen välttämään pakkotoimia, elleivät turvapaikan edellytykset täytykään, ja siis jäämään sinne, minne väärin perustein tuli.” Artikkelin kommenttiosiossa monet todistavat asian. Tässä alkuperäinen "viallinen" lähetys. Mutta Yle on nyt "korjannut vian." Onko kaikki siis taas hyvin? Tässä Iltalehden uutinen aiheesta.

Finnleaks Mari Rantanen (PS): Avoin kirje pääministeri Juha Sipilälle – ”Maan tuhoaja”?  "Te ette pääministeri Sipilä ole saanut mandaattia tämän maan tuhoamiseen."

MV-lehti 2.2.2016: Päivitetty: 8-vuotias tyttö yritettiin saada komennettua koulumatkalla pakettiautoon

MV-lehti 2.2.2016: Euroopan ihmisoikeus- tuomioistuin: Internetin uutissivustot eivät ole vastuussa lukijoiden kirjoittamista loukkaavista kommenteista

MV-lehti 2.2.2016: Ylen “Miten estää raiskaus” -video naurattaa jo USA:ssa asti. Useat ulkomaiset julkaisut ovat alkaneet näyttämään videota ja naureskelemaan suomalaiselle valtiolliselle TV-kanavalle.

Finnleaks 1.2.2016: Turvapaikan hakijoiden vapaaehtoistyö päiväkodeissa loppuu kansalaisten vastustuksen vuoksi – Tilalle ”vierailukäyntejä"

MTV 2.2.2016: Tanska jatkaa jälleen raja- tarkastuksia

 

Kauppalehti 2.2.2016: Tutkimus: Suomalaiset kannattavat turvapaikanhakijoiden omaisuuden takavarikointia

MV-lehti 2.2.2016: Suomalaisia ei kuunnella, kunneltaisiinko maahanmuuttajia? Elie El-Khouri kirjoittaa Uuden Suomen blogissaan: Maahanmuuttopolitiikka ampuu itseään nilkkaan

JewsNews: Saudi-prinssi haluaa käyttää 32 miljardia dollaria islamilaisuuden levittämiseen Yhdysvalloissa. Uutinen englanniksi.

Kosminen valo 31.1.2016: Median salaliitto. Kuinka valtamedian salaliitto toimii? Miten suomalaista mediaa kontrolloidaan? Miten totuus pyritään pitämään aisoissa?

Magneettimedia 1.2.2016: Aseistau- tuneet siirtolaiset hyökkäsivät Tukholman metroasemalle – valtamedia vaikenee!

MV-lehti 1.2.2016: Onko Soros kaiken takana? Amerikan vaarallisimmalla miehellä George Sorosilla on tärkeä rooli Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan suuntautuvan islamilaisen invaasion synnyttämisessä ja johtamisessa. Oma kokoelmamme Sorosia koskien tässä.

1.2.2016: Joissain kulttuu- reissa raiskaaja palkitaan: Luulevatko maahanmuuttajat saavansa oleskeluluvan raiskaamalla?

Uberuutiset 30.1.2016: Meille valehdellaan taas! Tällä kertaa itärajan pakolaiskriisistä kun Ruotsin raja vuotaa

31.1.2016: Tukholmassa isoja mielenilmauksia maahantunkeutujia vastaan. Tukholman keskustaan näyttää tulleen uusi ilmiö, kadunputsaajat.

31.1.2016: Nauretta- vuuden huippu: Naton korkea-arvoinen upseeri puhuu venäläisistä aseista ISISin käsissä. "Venäläisin asein varustautunut ISIS suunnittelee hyökkäystä risteilyaluksille Välimerellä." On jo yleisesti tiedossa, että ISIS on Yhdysvaltojen luomus, jota länsi tukee ja rahoittaa.

Verkkouutiset 27.1.2016: "Pakolaisuus loppuu, kun elintaso on niin alhaalla, että kukaan ei halua tänne tulla."

HS 30.1.2016: Saksan Merkel: Pakolaisten palattava kotimaahansa, kun sota on ohi.

Iltalehti 31.1.2016: Medvedev: Suomi joutunut EU:n maahanmuutto-politiikan panttivangiksi.

Iltalehti 31.1.2016: Turvapaikanhakijoita pannaan nyt eri jonoihin.

29.1.2016: Saksalaiseen vokkiiin heitettiin käsikranaatti. Poliisin mukaan kranaatti oli toimiva.

29.1.2016: Selänne ei peräänny: Minullakin on oikeus jakaa mielipiteitäni.

Suomen Uutiset 28.1.2016: ”Kaikki somalialaiset käännytettävä!” Perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerolan mielestä kaikki somalialaiset turvapaikanhakijat pitäisi käännyttää takaisin kotimaahansa.

Ilta-Lehti 29.1.2016: Hjallis Harkimo puolustaa Selännettä: "Toivottavasti Teemun esimerkki rohkaisee ihmisiä. Kyllä ihmisten pitää uskaltaa sanoa mielipiteensä rehellisesti ja raiskauksen kaltaiseen julmaan rikokseen syyllistynyt turvapaikanhakija täytyy karkottaa."

Uutismaailma 28.1.2016: Seppo Huhta: Ylen toiminta on tutkittava! MTV:n entinen Uutisankkuri vaatii Ylen ohjelmatoimintojen sekä suuntautumisen tarkistamista.

25.1.2016: Europol varoittaa Eurooppaa: Läntiset tiedustelupalvelut (ISIS) suunnittelevat suuren luokan terrori-iskuja eurooppaan

Vuodatus.net 26.1.2016: Vaadin julkista anteeksi- pyyntöä Journalistiliitolta valheellisen tiedon levittämisestä. Suomen journalistiliiton ammattilehti kirjoitti tänään artikkelin, jonka taustatöitä ei oltu tehty.

27.1.2016: Teemu Selänne sai aikaan kohun maahanmuuttoa koskevalla Twitter-viestillään. Teemu Selänne twiittasi: Hyysäily lopetettava! Hän jakoi tilillään kirjoituksen, jossa otettiin kantaa joukkoraiskauksiin ja kehotettiin nykyistä pakolais- ja turvapaikkapolitiikkaa ajaneita poliitikkoja nostamaan kätensä pystyyn virheen merkiksi.

Sputniknews 26.1.2016: Norja harkitsee Ruotsista saapuneiden turvapaikanhakijoiden karkottamista takaisin

27.1.2016: Uusi ruuhka odottaa Suomea: ”Tulossa 30 000 perheen- yhdistämishakemusta”

Yle 27.1.2016: Turvapaikan- hakijoita vapaaehtoi- siksi päiväkoteihin – "kokemukset olleet hyviä. [Toimituksemme kommentti: aivan järjetöntä aivopesua! Meistä yksi on lastentarhanopettaja. Päiväkodin työntekijöiltä vaaditaan rikosrekisteriote, ja syystä. Kuinka voi kukaan varmistaa paperittoman tai edes paperillisen turvapaikanhakijan taustat?]

Ilta-Sanomat 25.1.2016: Joukko- raiskaus Helsingin rautatieasemalla – neljä miestä vangittu

26.1.2016: Leijonariipus kielletään kouluissa - seuraavana kielletään Suomen lippu!

Verkkouutiset 26.1.2016: Eurooppaan virtaa väkeä väärillä Syyrian papereilla, aitoutta ei voida tarkistaa

Yle 26.1.2016 Tanska kaavailee turvapai- kanhakijoi- den omaisuuden huutokauppaa

Vuodatus 25.1.2016: Rajat kiinni! - kansan- liike jyräsi Ylen aamu-tv:ssä

Yle 25.1.2016: Rajat kiinni! -kansanliike: ”Uskallamme sanoa, mitä suuri hiljainen yleisö ajattelee”

Helsingin Uutiset 25.1.2015: 97 prosentille somaleista myönteinen päätös – Vertailu: Suomella yhä höllä turvapaikkalinja

Finnleaks 7.12.2015: Maahamme 20-vuotta sitten muuttanut egyptiläinen ylilääkäri kirjoitti kirjeen Sipilälle: ”Moniko kuolee terrori-iskussa, montako tyttöä raiskataan ennen kuin heräätte?”

MV-lehti 25.1.2016: Tyttö raiskattiin uimahallissa Ruotsissa. Virkapukuiset poliisit alkavat partioida suositussa Eriksdalin uimahallissa Tukholmassa.

MV-lehti 24.1.2016: Suomi on satojen miljardien potti.

MV-lehti 24.1.2016: Suomalaisten enemmistö on muuttunut maahanmuuttokriittiseksi.

MV-lehti 24.1.2016: Tukholman poliisi ei selviä enää katunuorten kanssa.

MV-lehti 25.1.2016: Hesari valehtelee, taas! "Suomeen Irakista muutama kuukausi sitten saapunut..." Hän tulikin Turkista Ruotsin kautta Suomeen.

Dailymail 21.1.2016: Saksan viranomaiset myöntävät: "Olemme hukanneet puolet yli miljoonasta 'pakolaisesta'. He saattavat matkustaa väärillä passeilla [Suomeen]."

Finnleaks 21.1.2016: ISIS: Vääräuskoisesta naisesta tulee muslimi, jos 10 jihadistia raiskaa hänet

Magneettimedia 21.1.2016: Dublin-sopimusta puretaan ja maahanmuuton rajoittajia kiristetään taloudellisesti.  Talouselämä-lehden mukaan ”sääntö voisi pakottaa pohjoisia EU-maita ottamaan vastaan lisää pakolaisia, koska heitä olisi vaikeampi palauttaa naapurimaihin”.

MV-lehti 19.1.2016: Tšekin presidentti Miloš Zeman: Muslimit pitäkööt kulttuurinsa kotimaissaan

MV-lehti 17.1.2016: Matu Hennalan VOK:ssa: “Tappakaa heidät ja haudatkaa heidät hymyillen”

Patriootti 17.1.2016: ”Pakolaislapset” poistetaan vanhainkodeista Ruotsissa. He ovat häiriöksi eivätkä kunnioita vanhempiaan, on unettomia öitä, kovaa musiikkia yömyöhään asti ja yleistä turvattomuuden tunnetta.

MV-lehti 16.1.2016: Ulkomaa- laistaus- taiset syyllistyvät raiskauksen yritykseen 23 kertaa kantaväestöä enemmän Itä-Suomessa. Valtamedian vääristelemiä lukuja säädetty lähemmäs totuutta.

MV-lehti 17.1.2016: Itävaltakin “sulkee rajansa” alkavalla viikolla – matut käännytetään takaisin Sloveniaan.

MV-lehti 17.1.2016: Keskisuomalainen: Tähän mennessä 95 prosenttia Saarijärven VOK:n turvapaikkapäätöksistä myönteisiä.

Uusi Suomi 15.1.2016: Turvapaikan- hakijoille Sveitsissä: ”Sinua vaaditaan luovuttamaan nämä varat” Sveitsi on takavarikoinut turvapaikanhakijoiden omaisuutta, ja Tanska suunnittelee vastaavaa toimintaa, kertoo brittilehti The Guardian.

MV-lehti 15.1.2016: Liettualaispoika suojeli naispuolisia luokkatovereitaan maahanmuuttajien ahdistelulta – puukotettiin hengiltä. Pojan vanhemmat: Ruotsalaismedia ei halua uutisoida tapausta!

MV-lehti 15.1.2016: Ex-poliisi- johtaja Yle Puheessa: ”Suomi ei kestäisi 30 000 uutta turvapaikanhakijaa.”

Magneettimedia 12.1.2016: Video: Juha Sipilälle nauretaan Kiinassa asti

Patriootti.com: Sionistinen Finnish Defense League, FDL, yrittää levittäytyä. Järjestö on laajentamassa toimintaansa.

Ilta-Sanomat 10.1.2016: Helsingin poliisi: Iso porukka kulkee ja koskettelee naisia - ”Puhutaan 30–50 ihmisen ryhmistä”

MV-lehti 9.1.2016: Nyt alkoivat mielenosoitukset: Saksassa rajuja yhteenottoja

Suomen Uutiset 9.1.2016: Saksassa mittava jälkipyykki Kölnin tapahtumista – poliisijohtaja passitettiin eläkkeelle

MV-lehti 9.1.2016: Mielenosoitus muuttui väkivaltaiseksi myös Kosovossa. Hallituksen eroa vaatinut mielenosoitus muuttui väkivaltaiseksi Kosovon pääkaupungissa Pristinassa lauantaina. Kahinoitsijat heittivät poliisia kohti palopommeja ja kiviä.

MV-lehti 9.1.2016: Musliminainen väitti joutuneensa viharikoksen kohteeksi hijabinsa takia: sai 90 punnan sakot poliisin ajan tuhlaamisesta.

MV-lehti 10.1.2016: Ruotsin ahdistelutapaukset vaietaan historian roskakoriin.Dagens Nyheter kirjoittaa paheksuvaan sävyyn Saksan uuden vuoden tapahtumista.

MV-lehti 9.1.2016: Onko matujen ja mamujen katupartiointi sallittua? Kaupungeissa liikkuu päivittäin matujen ja mamujen muodostamia katupartioita, joiden tarkoitusperistä ei ole tarkkaa tietoa.

8.1.2016: Oliko Adolf Hitler Rothschildin pojanpoika? Miljardööri George Soros, jota on syytetty pakolaiskriisin rahoittamisesta, on Rothschildien pankkiirisuvun edustaja. Tässä yksi esimerkki lisää sionistien manipulaatiosta.

Verkkouutiset 8.1.2016: Poliisin kauhukuvailu Kölnin kaaoksesta: Emme pystyneet auttamaan uhreja

Verkkouutiset 8.1.2016: Poliisi IS:lle: Lapsia ja naisia ahdistelevat turvapaikanhakijat vakava ongelma - "pakko tunnustaa"

Ilta-Sanomat 8.1.2016: Poliisi: Turvapaikanhakijat ahdistelleet lapsia Helsingissä – ”Nuoriin tyttöihin käydään käsiksi”

1.1.2016: "Pakolaiset" matkustavat Tanskasta takaisin Saksaan rahojen takavarikoinnin pelossa.

Finnleaks 2.1.2016: Viisumi- vaatimus pysäytti turvapaikanhakijoiden tulon Travemündesta Suomeen

Ilta-Sanomat 1.1.2016: Kiltti perhetyttö halusi Britannian ensimmäiseksi naisitsemurhapommittajaksi

Uusi Suomi Puheenvuoro 30.12.2015: Turkin Erdogan on koko muslimimaailman johtaja. Vuodesta 2016 tulee mielenkiintoinen. Lue myös The Rise of Erdogan’s Islamist Tyranny ja ISISin öljy päätyy Erdoganin pojalle.

MV-lehti 30.12.2015: Maatamme destabilisoidaan juuri nyt. Tarkoituksena ei ole fyysisesti vallata maata, vaan tehdä siitä kyvytön estämään täydellinen eksploitaatio horjuttamalla yhteiskuntaa laajamittaisesti.

MV-lehti 30.12.2015: Niille maille vastuu pakolaisista, jotka ovat aiheuttaneet pakolaisvirrat. Seuraava kriisi syttyy öljyä tuottavissa valtioissa, niin kuin tähänkin mennessä on tapahtunut: (Irak, Libya) Iran, Jemen, Kuwait, Oman, Algeria, Nigeria, Päiväntasaajan Guinea ja Sudan.

Kansan- edustajamme, lääkäri Pirkko Turpei- nen-Saari blogissaan 19.10.2015: YLE-uutisten ja ajankohtaisohjelmien sotapropaganda vaarantaa suomalaisten mielenterveyden. "Yle-uutisissa ei ole vaarallista se, mitä kerrotaan, vaan se, mitä ei kerrota."

Finnleaks 31.12.2015: Rekolan vastaanottokeskuksessa asukkaita varoitetaan vihamielisistä suomalaisista

Kukkahattutäti 25.10.2012: 80% Euroopan muslimeista elää tuilla. Poistettu video tässä

Lukija: Metro-lehti 29.12.2015: Helsinki odottaa muuttoryntäystä. Vuonna 2030 joka neljäs helsinkiläinen ei puhu äidinkielenään suomea.

Bangkokpost: Graafinen video jossa väkijoukko Afganistanissa tappaa ja polttaa naisen jota epäillään koraanin polttamisesta. Myöhemmin hänet todettiin syyttömäksi.

Redicecreations 25.12.2015: Etelä-afrikkalainen pariskunta otti 100 pakolaista maatilalleen - pakolaiset ajoivat heidät pois omalta tilaltaan!

Dailymail 22.12.2015: Brittien EU:sta eroamisen äänestys manipuloitu: EU:n lobbaajat saavat käyttää 50% enemmän rahaa!

Apu 4.12.2015: Mistä ISIS tuli? "Isis on ennen kaikkea Yhdysvaltojen luomus, jonka annettiin syntyä USA:n Lähi-idässä harjoittaman hajota ja hallitse -strategian välineeksi ja USA:n arkkivihollisen Iranin kasvavan vaikutusvallan vastavoimaksi."

Savon Sanomat 7.10.2015: Maahanmuuttajat hurjana Malmössä: Tässä loppuu Ruotsin valtio

Magneettimedia 11.12.2015: Yhdysvallat ja CIA pakolaiskriisin taustalla? Itävaltalainen tiedustelulähde kertoo Yhdysvaltojen rahoittavan afrikkalaisten, romanien ja muiden Eurooppaan pyrkivien maahantuloa. Miljardeja dollareita käytetään demografiseen sodankäyntiin. Lue myös: Miljardööri Sorosin säätiö jakaa Eurooppaan saapuville muslimeille "maahanmuuttajan käsikirjaa"

5.12.2015: Yle MOT: Vaalivilppi Suomessa. Edes äänestämällä ei Suomen tilanne parane. Kansannousu?

Ilta-Sanomat 5.12.2015: Suomessa asuu kolme kovaa terroristia – ei ole myönnetty turvapaikkaa

Verkkouutiset 5.12.2015: TS: Poliisi herättelee ajatusta vastaanottokeskusten sijainnin salaamisesta.

Ilta-Sanomat 5.12.2015: 1100 turvapaikanhakijaa perui hakemuksensa marraskuussa – ”Määrä on merkittävä”

MV-lehti 4.12.2015: Poliisipartiot olivat väkisin joutuneet raivaamaan tiensä patukan ja pippurisumutteen avulla pois kymmenien vihamielisten miesten keskeltä Hennalan VOK:ssa.

MV-lehti 4.12.2015: 2000 syytä, miksi Suomen rajoja ei suljeta asiattomilta maahantulijoilta

MV-lehti 4.12.2015: Lukijakysely: Maahanmuuttajat ovat kouluille rikkaus ja rasite -Tämä on poistettu. Väkivalta lisääntyy, kantaväestön ja ja maahanmuuttajien välit kiristyvät ja opettajat siirtyvät muihin kouluihin, kun maahanmuuttajien osuus koulun oppilaista kasvaa suureksi. Näin kirjoitti Opettaja-lehti, ennen kuin se poistettiin heidän sivuiltaan liian totuudenmukaisena.

MV-lehti 4.12.2015: Meille valehdeltiin taas: IL:Turvapaikanhakijoiden epäiltyjä seksuaalirikoksia kerrottua enemmän – marraskuussa noin 100

Vantaan Sanomat 4.12.2015: Uusi arvio: Turvapaikanhakijoiden määrä voi kasvaa yli 3 miljoonan

Nyheter idag 4.12.2015: Muslimimaahanmuuttajat Makedoniassa: Avatkaa rajat tai tapamme teidät!

MTV 4.12.2015: ESS: Poliisia uhattu useissa vastaanottokeskuksissa: ”Ajan kysymys, milloin tapahtuu jotain vakavaa"

ESS 4.12.2015: Hennalan yhteenotto vain yksi monista - Poliisijärjestöjen liitto: poliisia uhattu ympäri maata

Vantaan Sanomat 2.12.2015: Maahanmuuton tarusta tulikin totta – IS: 100 ahdistelua, 500 rähinää kuukaudessa

Uusi Suomi 2.12.2015: Poliisi: Kohta Suomen kaduille tulee sotilaita. "Suomi herää taas liian myöhään."

29.11.2015: 14.000 laitonta maahanmuuttajaa kadonnut Ruotsin viranomaisilta

27.11.2015: Norjaan 120.000 turvapaikan- hakijaa vuonna 2016

Global Research 26.11.2015: Lisää pakolaisia: Yhdysvallat ja Nato virittelelevät uutta sotaa Krimeassa.

MV-lehti 20.11.2015: Poliisi: Toiseksi yleisin poliisin työllistäjä on suomalainen henkilö

Verkkouutiset 20.11.2015: Turva- paikan- hakijoista Suomelle 1,5 miljardin lisälasku - ESS: "Raha on pakko löytää"

Telegraph 21.9.2015: Bulgarian viranomaiset takavarikoivat 10.000 väärennettyä syyrialaista passia.

MV-lehti 20.11.2015: MTV: Ruotsin terroriepäilty kuuluu Isisiin ja suunnitteli iskuja Eurooppaan

Ilta-Sanomat 19.11.2015: Iso poliisioperaatio Pohjois-Ruotsissa – terrori-iskun valmistelusta epäilty otettu kiinni

Magneettimedia 17.11.2015: Poliisi: Göteborg on ISIS:n pääkaupunki Euroopassa

HS 18.9.2014: USA liitto- laisineen Isisin takana

Kansalainen.fi 15.11.2015: Tornion kautta tulevien turvapaikanhakijoiden määrä väheni reilusti. "Suomenjunassa" usein vain muutamia "pakolaisia."

MV-lehti 10.11.2015: Sisäministeri Petteri Orpo sanoi sen viimein ääneen: “elintasosurffareita”

MV-lehti 10.11.2015: Video- kooste Euroopan "pakolaisinvaasiosta". "Pakolaisten" aiheuttama väkivalta Euroopassa on todellisuutta, vaikka poliitikot, poliisi ja media sitä peittelevät ja vähättelevät.

10.11.2015: Brittiläinen Express: Salainen suunnitelma: Lisää satojatuhansia pakolaisia Afrikasta.

Yle 10.11.2015: Analyysi: Ruotsin asenne pakolaisiin kääntyi kolmessa kuukaudessa. Maahanmuuttajien ystävä miettii nyt, miten pakolaiset saadaan pysymään poissa.

HS 10.11.2015: Turvapaikanhakijoiden määrä kääntyi jälleen nousuun – eniten tulee nyt afganistanilaisia.

Vantaan Sanomat 9.11.2015: IS: Poliisioperaatio Pitäjänmäen vastaanottokeskuksesssa – kymmenkunta poliisiautoa

Finnleaks 15.10.2015: Tanska hyväksyi lain, joka leikkaa pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden tukia noin puoleen. Koska Suomi tekee saman?

Helsingin Uutiset 10.11.2015: Turvapaikanhakijoiden määrä kovassa kasvussa – tulijoita ohjataan juniin Ruotsissa

Paavo Tajukangas 8.11.2015: Ruotsalaiset aloittivat järjestelmällisen pakolaisten Suomeen dumppaamisen. Kun pakolaiset ovat levänneet ja syöneet Haaparannan Kansantalolla, ohjataan heitä pienissä ryhmissä edelleen Suomen puolelle Tornioon.

Lapin Kansa 7.11.2015: Miksi rajaa valvoo väärä viranomainen? Tulli poimii länsirajalla turvapaikanhakijat talteen, mutta lain mukaan työ ei kuulu heille. Tullin tehtävä on valvoa tavaraa, ei ihmisiä. Miksi valtiojohto ei komenna rajalle viranomaisia, joille asia kuuluu?

RT 7.11.2015: Ruotsi "pakolaisille": Etsi itsellesi sänky tai palaa Saksaan. Mutta älä mene Ikeaan!

Patriootti.com 7.11.2015 : Tutkimus: 82 % mustien miesten mulattilapsista päätyy sosiaalihuollon elätettäviksi.

Paavo Tajukangas 18.9.2015: Matkakertomus Itävallan raja- asemalta: kaikki tuhottiin.

Paavo Tajukangas 5.11.2015: Rajat kiinni! -liikkeen tarkkailija raportoi Ruotsista: Suurinvaasio alkoi. Alkuviikosta Ruotsiin tulleet "pakolaiset" jatkavat nyt edelleen Tornioon.

MV-lehti 5.11.2015: Nyt se alkaa: siirtolaisten tsunami tulossa. Maailmassa on satoja miljoonia ihmisiä, joille kelpaa Suomen tarjoamat palvelut. On naiivia ajatella, että pystymme huolehtimaan heistä kaikista.

3.11.2015: Kreikan ulko- ministeri: Uusi 300.000:n "pakolaisen" aalto tulossa. Valtamedia sensuroi kokonaan Kreikan ulkoministerin Nikos Kotsiasin puheen: "300.000 'pakolaista' lähti kaksi päivää sitten Jordaniasta ja Libanonista kohti Eurooppaa."

Iltalehti 5.11.2015: EU: Kolme miljoonaa uutta "pakolaista" vuonna 2016. Tulijoiden aalto heikkenee vasta vuonna 2017.

MV-lehti 4.11.2015: Suomen poliisin ohje, kuinka pidät "pakolaisen" loitolla. “Avain on hyvää pitää kädessä esimerkiksi jos joku hyökkää, niin niillä voi pelästyttää, huutaa kovasti tai vastaavaa.”

Yle 3.11.2015: Supo: Turvapaikanhakijoista merkittäviä vaikutuksia Suomen turvallisuudelle – tulijoilla kytköksiä väkivaltaisiin ryhmiin

NWO- havaintoja 3.11.2015: Ruotsissa löytyi asekätkö vastaanottokeskuksesta

SVT 2.11.2015: Ruotsissa ammutaan selvästi enemmän kuin muissa pohjoismaissa. Katuväkivalta kasvanut rajusti.

Uusi Suomi 2.11.2015: Kansanedustajan yllätysväite: Suomen itärajan takana odottaa ”jopa 80 000 turvapaikanhakijaa”

Iltalehti 2.11.2015: Hautapaikat loppu Lesboksen saarella.

Breitbart 2.11.2015: "Maiden rajat ovat vain haitaksi." Rothschildien suvun, joka on yksi maailman rikkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista, edustaja George Soros myöntää sekaantumisensa "pakolaiskriisiin".

Dailymail 30.10.2015: Unkarin pääministeri: Soros miljardeineen sekaantunut "pakolaiskriisiin". "Ei ole uskottavaa, että eurooppalaiset tiedustelupalvelut eivät olisi olleet tietoisia 'pakolaisaallosta´."

Aamulehden blogi 16.10.2015: Sorosin säätiö jakaa Eurooppaan saapuville muslimeille "maahanmuuttajan käsikirjaa", jossa on Eurooppaa koskevia vinkkejä, karttoja, puhelinnumeroita sekä "pakolaisia" auttavien organisaatioiden puhelinnumeroita.

Vastavalkea 28.10.2015: Sotien seuraukset ovat saapuneet Suomeen.

Imatralainen 31.10.2015: Kuntaliitto: Jos epäonnistumme turvapaikanhakijoiden kotoutuksessa, lasku on hurja.

29.10.2015: Raiskaus- yrityksen kohteeksi joutuneen 10-vuotiaan tytön äiti: Hirveä kokemus!

MV-lehti 28.10.2015: Joukko- raiskaus lentokentän parkkipaikalla? Poliisi selvittää sosiaalisessa mediassa leviävää huhua viime viikon perjantaina tapahtuneesta raiskauksesta, kirjoittaa Vantaan Sanomat.

Ilta-Sanomat 29.10.2015: Näin Venäjä hyötyy Suomen pakolaiskriisistä – Tutkija: Kremlissä mietitty, voidaanko kaataa bensaa liekkeihin

Ilta-Sanomat 29.10.2015: Viranomaiset huolestuivat: Suomeen uusi "pakolaisaalto" Venäjältä?

Aamulehti 29.10.2015: Virkamiehet ymmällään Nokialle tulevista vastaanottokeskuksista: "Ei minkäänlaista tietoa" Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kertoo Nokian Uutisille olevansa täysin tietämätön siitä, että Innolink Staff etsii työvoimaa Nokialla perustettaviin vastaanottokeskuksiin.

HS 29.10.2015: Ruotsin "pakolais­majoituksissa" syttynyt jo ainakin 10 paloa lokakuussa – poliisi epäilee tuhopolttoja

Suomen Uutiset 29.10.2015: Saksan ja Itävallan välit kiristymässä. Saksan mukaan Itävalta luo edellytykset hallitsemattomaan maahanmuuttoon maiden välisellä rajalla

Länsiväylä 29.10.2015: Espoon budjetti: Turvapaikan hakijoiden opetukseen 14 miljoonaa – rakentamiseen lisää velkaa 450 miljoonaa

Helsingin Uutiset 28.10.2015: Leppä- vaaraan uusi vastaanottokeskus. Turvapaikanhakijoita Espoossa pian 1600!

Vantaan Sanomat 28.10.2015: Imaami väläyttää Ylellä: "Helsinkiin tarvitaan viisi uutta moskeijaa"

Ilta-Sanomat 28.10.2015: Ruotsi aikoo salata suunniteltujen vastaanottokeskusten paikat – taas uusi tuhopolttoyritys

Iltalehti 27.10.2015: Naamioi- tuneet miehet taistelevat ihmissalakuljettajia vastaan."Teemme työn, jonka Euroopan pitäisi itse tehdä"

Ilta-Sanomat 27.10.2015: Ahdistelija iski Espoolaisessa ostarissa Isossa Omenassa – raahasi naista väkisin kohti vessaa. Uutisessa ei anneta vinkkejä 48-vuotiaan miehen kansalaisuudesta.

Iltalehti 26.10.2015: Tumma- ihoinen nuorimies yritti raiskata naisen Forssassa sunnuntaina

24.10.2015 Ryhmä tumma- ihoisia yritti raiskata 10-vuotiaan tytön Turussa

Paavotajukan- gas.com 26.10.2015: Malmössa koettiin todellinen koulujenpolttosunnuntai Valtamedia on hiirenhiljaa Malmön viikonlopusta, joka oli täysi katastrofi.

Suomen Uutiset 24.10.2015: Poliisi myllytti anarkistit hurjassa kiinniotossa nippusiteisiin.

HS 24.10.2015: Maahanmuuttoa vastaan marssittiin taas – poliisi otti kiinni vastamielenosoittajia häiriköinnin vuoksi.

MV-lehti 24.10.2015: Ruotsa- lainen kauppa varustaa työntekijänsä suojaliiveillä

Expressen 23.10.2015: Ruotsin pääministeri: Ruotsi pyrkii Kreikan ja Italian tapaiseksi pakolaisten "transit-maaksi." Suomeen entistä enemmän maahanmuuttajia.

22.10.2015 Mies raiskasi 3-vuotiaan lapsen vastaanottokeskuksessa Ruotsissa Sekä henkilökunta, että Ruotsin maahanmuuttovirasto yrittivät peitellä tapahtuman. Lapsen äiti soitti poliisit.

Yle 23.10.2015 Lehtitieto: Saksa nopeuttaa karkotuksia jo ensi viikosta lähtien

MV-lehti 23.10.2015: Poliisin ohjeistus tyrmää poliisipäällikön väitteet: "Oulun poliisihan totesi, ettei tekijän turvapaikkastatusta edes rekisteröidä rikosilmoitukseen. Tilastointi on tästä syystä mahdotonta."

MTV3 22.10.2015: Ruotsin uudet luvut: 190 000 turvapaikanhakijaa tänä vuonna.

Iltasanomat 21.10.2015: Poliisi etsii tekijää - ulkomaalainen 30-vuotias mies yritti raiskata naisen lauantaina. Salon poliisi pyytää havaintoja jokirannassa torin grillin tuntumassa tapahtuneesta päällekarkauksesta.

Iltalehti 21.10.2015: TS: Teinityttö yritettiin raiskata sunnuntaina Aurassa. 30-vuotias englantia puhunut mies oli yrittänyt jututtaa tyttöä ja tarjonnut tälle tupakkaa. Sen jälkeen mies oli kaatanut tytön maahan ja yrittänyt raiskata tämän.

Uusi Lahti 21.10.2015: Poliiseille tuli kielto kertoa turvapaikanhakijoiden rikoksista. Moni kokenut poliisi pitää sitä poikkeuksellisena. Keskustelua on herättänyt mm ohje, jonka mukaan rikoksista uutisoitaessa ”ei mainita epäillyn asemaa turvapaikanhakijana”.

MV-lehti 21.10.2015: Suomessa asuva irakilainen: “70 prosentilla irakilaisista ei ole tarvetta olla täällä” Suomessa asuva, Bagdadissa syntynyt Marwan Hussen sanoo, että iso osa Suomeen tulleista irakilaisista tulee lähettää takaisin Irakiin. "He ovat täällä turisteina."

Aamulehti 20.10.2015: Maahanmuuttovirasto julkaisi ohjeet irakilaisille: Näin voit palata kotimaahan

Uusi Suomi 20.10.2015: Saksassa muhii jättikapina? – Sana ”muuri” sanottiin ääneen 188 kansanedustajan ryhmä vaatii Angela Merkeliä esittämään ratkaisua pakolais- ja siirtolaiskriisiin viikkojen sisällä, tai ryhmä laittaa eteenpäin omat suunnitelmansa joihin kuuluu piikkilanka-aita Saksan itärajalle. ”Berliinin muuri”.

Iltasanomat 20.10.2015: Vastaanotto- keskusten vuokrahinnat salataan – Professori: ”Kiistatta julkinen tieto” Maahanmuuttovirasto on kommentoinut ettei sopimuksia vastaanottokeskuksista ole ehditty kilpailuttaa.

Helsingin Uutiset 19.10.2015: 650 irakilais- miestä mullisti lähiön arjen – ”Miten voimme yhtään tietää keitä he ovat”  Vastaanottokeskukset perustettiin tänne yhdessä yössä kysymättä asukkailta mitään. Tulivat rajan yli ilman papereita vain omaan tarinaansa vedoten. Miten voimme tietää keitä nämä sota-alueelta tulevat ihmiset ovat? Toinen huolenaihe koski naisten turvallisuutta. Monet asukkaat ilmaisivat huolensa virikkeitä vaille olevien nuorten miesten aiheuttamasta riskistä.

US Puheenvuoroja 19.10.2015: Saksan poliisiliitto: Saksan tulee sulkea rajansa, aloittaa rajatarkastukset ja rakentaa aita Itävallan ja Saksan rajalle. Wendt uskoo, että Saksan aita aiheuttaa ketjureaktion, jolloin myös Itävalta rakentaa aidan Slovenian rajalle ja teroittaa, että juuri tätä ketjureaktiota Eurooppa tarvitsee.

MTV3 17.10.2015: Niinistö: Suomi ei voi määritellä tänne tulevien pakolaisten määrää!

Patriootti.com 16.10.2015: Vihaavat omaa maataan? Ruotsi lisää ruotsalaisvastaista propagandaa

Kymen Sanomat 6.10.2015: Kotkalainen kansanedustaja Juho Eerola (ps.) "Suomen ja Ruotsin välisen rajan voisi sulkea viikon ajaksi."

Iltalehti 4.10.2015: Torniossa rekisteröitiin eilen yli 400 turvapaikanhakijaa

MV-lehti 5.10.2015: SK: Rajat kiinni – sinivalkoisella bussilla Tornioon ja takaisin: ”Islamista uhkaa tulla Suomen valtauskonto” Valtamedia vääristelee kuvaa maahanmuuton vastustajista, sanovat mielenosoittajat, Suomen Kuvalehden tuoreessa jutussa.

MV-lehti 5.10.2015: Pihlaja- linnalla tähtäimessä jopa 10 uutta vastaanottokeskusta!