Taloussanomienkin lähteenä käyttämä Zerohedge: Kuinka Soros tarkoituksella aiheutti Euroopan pakolaiskriisin ja miksi hän sen teki

 

9.7.2016 22:51 Jari Virtanen

Kirjoitus on lyhennelmä alkuperäisestä englanninkielisestä kirjoituksesta: www.zerohedge.com/news/2016-07-08/how-george-soros-singlehandedly-created-european-refugee-crisis-and-why

 

Valuuttaspekuloinnit, jotka aiheuttivat Britannian ja Aasian talouskriisin
Vuonna 1990 Soros aloitti todellisen sarjan valuuttaspekulointeja. Ensimmäinen niistä tapahtui vuonna 1992, jolloin hän myi omistamansa punnat ja tienasi tällä kaupalla miljardi dollaria yhdessä päivässä.
Hänen seuraava iso valuuttakeinottelunsa tapahtui vuonna 1997. Tällä kertaa Soros valitsi valuuttakeinottelun kohteeksi Thaimaan bahtin. Hän onnistui aiheuttamaan bahtin irroittamisen dollarista, ja tämä sai aikaan Aasian talouskriisin.
 

"Humanitaariset" ponnistelut
Sorosin nettovarallisuus on tällä hetkellä 23 miljardia euroa. Astuttuaan taka-alalle Soros Fund Management- yrityksessään vuonna 2000, Soros on keskittynyt ”hyväntekeväisyystyöhön”. Hän tekee sitä vuonna 1993 perustamansa Open Society Institute -järjestönsä kautta.


Kenelle hän lahjoittaa rahaa ja millaisia asioita hän tukee?
1980- ja 90- luvuilla tämä poikkeuksellisen rikas miljardööri rahoitti vallankumouksia kymmenissä Euroopan maissa, kuten Tšekkoslovakiassa, Kroatiassa ja Jugoslaviassa. Hän saavutti tämän kanavoimalla rahaa poliittisille oppositiopuolueille, kustantamoille, ja riippumattomille tiedotusvälineille näissä maissa.
Jos sinua mietityttää miksi Soros sekaantui näiden kansojen asioihin, osa selitystä voi olla, että kaaoksen aikana ja sen jälkeen hän investoi voimakkaasti omaisuuteen kussakin kyseisessä maassa.
Hän käytti hyväkseen yhdysvaltalaisen Columbian yliopiston ekonomia Jeffrey Sachsia, jonka hän sai neuvomaan tuoreita hallituksia, jotta ne yksityistäisivät kaikki julkiset yritykset välittömästi. Sitten Soros myi vastaperustetuilla avoimilla markkinoilla omaisuuden, jonka hän oli hankkinut kuohunnan aikana.
Soros onnistui suunnitelmassaan Euroopassa hallitusten muutosten kautta, ja tienasi samalla valtavia summia. Sitten hän käänsi huomionsa Yhdysvaltoihin. Vuonna 2004 hän sanoi: ”Uskon syvästi avoimeen yhteiskuntaan [ilman rajoja]. Viimeiset 15 vuotta olen keskittynyt Eurooppaan, ja nyt on Yhdysvaltojen vuoro.” Yhdysvalloissa hän on ostanut valtavan määrän poliittista valtaa rahoittamalla eri järjestöjä, ja tukee huomattavilla summilla myös Hillary Clintonia.

Voidaan huoletta olettaa että Soros manipuloi Demokraattisen puolueen tavoitteita Yhdysvalloissa. Hän ajaa myös Yhdysvalloissa valtioiden rajattomuuden asiaa ja aiheuttaa samanlaista kaaosta kuin hän on saanut aikaiseksi Euroopassa. Sorosilla oli myös sormensa pelissä Ukrainan konfliktissa.

 

Hänen viimeisin ”saavutuksensa”: Euroopan ”pakolaiskriisi”

Sorosin tavoite kansallisten rajojen eliminoiminen. Tämä on viime aikoina ollut selvästi nähtävissä hänen tavassaan rahoittaa Euroopan pakolaiskriisiä.

Pakolaiskriisistä syytetään usein sisällissotaa Syyriassa, mutta oletko koskaan miettinyt, miten kaikki nämä ihmiset yhtäkkiä tiesivät, että Eurooppa avaisi ovensa ja päästäisi heidät sisään?
Pakolaiskriisi ei ole luonnollinen ilmiö. Se alkoi samalla hetkellä kun Open Society Institute -järjestö alkoi lahjoittamaan rahaa yhdysvaltalaiselle Migration Policy Institutelle ja Platform for International Cooperation on Undocumented Migrants -järjestölle. Soros tukee molempia organisaatioita. Nuo ryhmät kannattavat kehitysmaista tulevien muslimien uudelleensijoittamista Eurooppaan.
Vuonna 2015 Sky News -kanavan toimittaja löysi "Siirtolaisten käsikirjoja" Kreikan Lesbos-saarelta. Myöhemmin paljastui että ryhmä nimeltä "Tervetuloa EU:hun" oli jakanut näitä käsikirjoja pakolaisille. Nuo käsikirjat on kirjoitettu muun muassa arabiaksi, ja niitä oli jaettu pakolaisille ennen heidän Välimeren ylitystään. Arvasit oikein: Sorosin Open Society Institute -järjestö rahoittaa Tervetuloa EU:hun -ryhmää.
Soros ei ole ainoastaan ​​tukenut ryhmiä, jotka kannattavat kehitysmaista tulevien maahanmuuttajien uudelleensijoittamista Eurooppaan, hän on itse asiassa "Merkelin suunnitelman" arkkitehti.
Merkelin suunnitelman loi European Stability Initiative, jonka puheenjohtaja Gerald Knaus on vanhempi jäsen Sorosin Open Society Institutessa.
Suunnitelmassa ehdotetaan että Saksan pitäisi myöntää turvapaikka 500.000 Syyrian pakolaiselle. Lisäksi siinä todetaan että Saksan sekä muiden Euroopan maiden pitäisi auttaa Turkkia saamaan viisumivapaus EU:hun vuodesta 2016 alkaen. Turkin kansalaisista 98% on muslimeja.

Lue myös:

Yhtä maailman vaikutusvaltaisinta sukua, Rothschildien pankkiirisukua, edustava miljardööri Soros rahoittaa massamaahanmuuttoa

Aamulehden blogi 5.10.2015: Sorosin ja CIA:n suunnitelma epävakauttaa Eurooppa pakolaiskriisillä

 

Talouksien romahtamien on todella lähellä. Kun siihen lisätään sadattuhannet Sorosin sotilaat (ISIS) Euroopassa, ja siis Suomessa, saattavat seuraukset olla tuhoisat

Taloussanomat:

4.7.2016:
http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2016/07/04/italia-ja-eu-riidoissa-pankit-luhistuvat-mutta-kuka-pannaan-karsimaan/20167130/12?pos=armpit

6.7.2016:
http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2016/07/06/nain-se-alkoi-myos-2007-pelko-uudesta-kriisista-valtaa-eurooppaa/20167205/12?pos=luetuimmat

http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2016/07/06/paniikki-leviaa-jo-kuudes-brittirahasto-jaadytti-itsensa/20167214/12?pos=armpit

7.7.2016
http://www.taloussanomat.fi/porssi/2016/07/07/huoli-euroopan-pankkikriisista-on-merkittava/20167230/170?n=1

Zerohedge:

25.6.2016: USD555 biljoonan (1000 miljardia = 1 biljoona) johdannaiskuplan räjähtäminen alkaa kohta:

http://www.zerohedge.com/news/2016-06-25/555-trillion-derivatives-debt-implosion-about-begin

6.7.2016:
http://www.zerohedge.com/news/2016-07-06/europe-wasnt-fixed-and-now-it-even-more-bankrupt-it-was-2012

28.3.2016:

http://www.zerohedge.com/news/2016-03-28/top-german-journalist-admits-mainstream-media-completely-fake-we-all-lie-cia

MV-lehti 5.7.2016:

http://mvlehti.net/2016/07/05/valtamedia-myontaa-pankkikriisi-lahestyy-uhkaavasti/

Yle 10.2.2016:

http://yle.fi/uutiset/uusi_ja_entista_suurempi_romahdus_on_tulossa__satoja_pankkiireja_haastatellut_toimittaja_jarkyttyi/8661953

Yle Ajankohtainen Ykkönen: Uusi finanssiromahdus on tulossa:

Asiantuntijan haastattelu kuunneltavissa: http://areena.yle.fi/1-3306181

 

Ylläpidon kommentti:

Kun ihmiset ymmärtävät taloustilanteen todellisen luonteen, luottamus talouksiin, rahaan ja valuuttoihin menee. Kun tarpeeksi moni reagoi talouden huonoon tilanteeseen, alkaa rytinä. Toivottavasti Sinä reagoit ennen sitä.

 

 

 

 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: