Wikileaks tänään: Valtamedia ei uutisoi - miljoona ihmistä osoitti mieltään Jemenissä laitonta sotaa vastaan

27.3.2017 11:51 Jari Virtanen

Edit 27.3.2017 12:07 : Sana "miljoonat" korvattu sanoilla "miljoona ihmistä".

 

WikiLeaks tänään: Miksi valtamedia ei uutisoi, kun miljoona kansalaista protestoi Jemenissä brittien, Yhdysvaltojen ja saudien laitonta sotaa vastaan?

Valtamedia kyllä uutisoi Venäjän protesteista.

Emme voi sallia tällaista ihmisten ohjailua (laittomien sotien tukemiseksi) varsinkaan Yleltä, koska sen rahoittaa kansa veroistaan. Joko olisi aika laatia uusi kansalaisaloite yle-veron lakkauttamiseksi?

Wiklileaksin äänestys Twitterissä: Kumman uutisen näit?

Katso äänestyksen tulos noin kello 14:00 Suomen aikaa tässä.

 


 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: