Yahoo on vihdoinkin myöntänyt, että Google ja Youtube automaattisesti sensuroivat videoita.

27.6.2016 Jari Virtanen

Alkuperäinen kirjoitus: jimstone.is

"Google pelaa todella likaista peliä. Jos laitat heidän analysoivan skriptinsä sivustollesi, niillä saadaan sivustosi toimimaan huonosti. Ja jos postaat sivustollesi jotain arkaluontoista, sivustosi ei toimi ollenkaan."

 


Tämä on iso askel kohti totuutta. Tässä on omakohtainen kokemukseni:

Minulle on käynyt jo vuosia niin, että kun olen laittanut videon Youtubeen, lukijani klikattuaan videon linkkiin näkee vain tekstin, jossa sanotaan että minä, sivuston ylläpitäjä, olen poistanut videon. Kun olen valittanut tästä Youtubeen, he ovat vain sanoneet, että jotain on mennyt pieleen. Näin on käynyt monelle ”totuussivustolle”, ja Mike Rivero oli ensimmäinen joka huomasi sen ja kertoi siitä. Tämä menetelmällä toimii niin, että kun siltä tietokoneelta, joka videon lähetti, klikataan videon linkkiä, kaikki toimii normaalisti. Mutta jos joku muu yrittää samaa, on video sensuroitu. Youtube käyttää myös toisenlaista keinoa alkuperäisen lataajan maineen tahraamiseksi: se lataa säädyttömiä videoita alkuperäisen videon tilalle.
Toinen yleinen sensuurikeino on niin sanottu haamukielto, jossa vain lähettäjä näkee postaamansa kommentin, ei kukaan muu. Tällä tavalla he hiljentävät niitä, jotka ovat tutkimuksissaan keskiverto dataajaa edellä. Näiden lisäksi he käyttävät järjestelmää, joka seuraa ihmisten tietämyksen tasoa, ja valikoivasti näyttää kommentteja ihmisille sen perusteella, mikä heidän tietonsa taso on. Myös näin tekemällä he estävät sen, että ihmiset ”etenisivät tutkimuksissaan”.

 

Yahoon uutinen 25.6.16: Exclusive: Google, Facebook quietly move toward automatic blocking of extremist videos

 

Heillä on käytössä myös keskustietokanta, joka toimii eri sivustojen välillä. Jos lataat jotain sanotaanko Redditiin ja se laukaisee sensuurin, sinut rekisteröidään keskustietokantaan, ja sama sensuuri tapahtuu automaattisesti myös Youtubessa, Facebookissa, ja monella muulla sivustolla.
Toisenlainen sensuurikeino on se, että foorumisi inhoajat tunkeutuvat sivustollesi takakautta. He pääsevät sinne käyttöjärjestelmän kautta, CPU:n kautta, tai foorumin ohjelmiston kautta, päivystävät palvelimellasi ja moderoivat sitä ”sinun puolestasi”. Tätä tapahtuu Rumormillin uutisille, eivätkä sivustoa pyörittävät ihmiset edes tiedä siitä. Tämän on myös osoitettu tapahtuvan Kerry Cassidylle, ja se on laskenut hänen verkkosivujensa laatua valtavasti. Tätä todennäköisesti tapahtuu myös useimmilla muilla totuussivustoilla, mutta käytin hyvän tovin todistaakseni sen tapahtuvan näillä kahdella mainitsemallani sivustolla. Sivujen ylläpitäjät ovat täysin tietämättömiä siitä, mitä on tekeillä, enkä saa viestiä läpi kertoakseni heille.
Jos käytät foorumiohjelmistoja, Wordpressiä, tai mitä tahansa muuta yleisesti saatavilla olevaa ohjelmistoa, joka toimii oman valvontasi ulkopuolella, olet lirissä. Unohda ne ja pakkaa tavarasi. Et voi kuin raapaista jonkun herkän aiheen pintaa, ja olet mennyttä.

Google Analyticsin sensuuri

Google pelaa todella likaista peliä. Jos laitat heidän analysoivan skriptinsä sivustollesi, niillä saadaan sivustosi toimimaan huonosti tai ei ollenkaan, jos postaat sivustollesi jotain arkaluontoista. Kun laitat jonkun muun ”scriptiä” sivustollesi, he voivat käyttää tätä scriptiä tuhoamaan maineesi. Olen itse nähnyt, kuinka Google script tuhosi Uncensored Publications- sivuston ( omalla sivustollani oli kerran heidän mainoksensa). He eivät uskoneet sitä, että tuo mainos vei heidän tulonsa. Heidän myyntinsä laski melkein nollaan. Google Analyticsin scriptiä käytettiin estämään heidän verkkosivujensa lataaminen: kun latasit heidän sivunsa, sait viestin ettei web-sivustoa ole olemassa. Sinulla oli klikattava linkkiä kolme tai neljä kertaa, ennen kuin Google Analytics lopulta salli sivustolle pääsyn. Kukaan ei yritä klikata montaa kertaa kuollutta linkkiä, jos se ei toimi ensimmäisellä napsautuksella. Ihmiset menevät muualle. Se tappoi Uncensored- sivuston kokonaan. Tämän vuoksi en käytä Google Analyticsiä tällä sivustolla. Kun postaat sellaista tavaraa kun minä postaan, on Google Analytics kuolemantuomio. Ilmeisesti Googlella on tarpeeksi valtaa tietääkseen kuka klikkaa Analytics scriptiä, koska kun sivuston omistaja tarkistaa sivuston, kaikki toimii hyvin.

Mainospalvelinpohjainen sensuuri

Tämä tapahtui tällä omalla sivustollani. Sain mainontaa Zedon kautta. Sitä iloa kesti alle viikon. He ehdottivat minulle mainoksia, eivätkä koskaan maksaneet minulle yhdestäkään mainospaketista. Sen sijaan he lähettivät viruksia lukijoilleni mainosskriptien kautta, mutta onneksi huomasin sen nopeasti, ja irtisanoin Zedon kanssa tekemäni sopimuksen. Tietysti he myös lähettävät oikeita mainoksia sellaisille vaihtoehtoisille uutissivustoille, jotka ovat totuutta lähellä, mutta jos olet joku, joka todella iskee naulan kantaan, Zedo tappaa sinut.
En ole huolissani siitä, että Google haastaa minut oikeuteen näistä kirjoittamistani asioista, koska minulla on kaikki nämä asiat dokumentoituna, eivätkä he halua tämän aiheen saavan yhtään laajempaa julkisuutta. Mahdollinen oikeusjuttu saatettaisiin jopa julkaista Drudgen sivustolla.

DNS sensuuri

Katsokaa, mitä osoiterivisi sanoo, kun pääset tälle sivustolle. Tarvitseeko minun sanoa enempää? Jos sinun web-sivustollasi ei ole omaa IP:tä ja paljastat totuuksia, sinut on tuomittu. Tämä sivusto ei ole pysynyt näkyvissä vain sattumalta!

On olemassa paljon totuussivustoja, jotka postaavat paljon "murskaavaa" tavaraa, samalla kun kaikki heidän materiaalinsa on kaikki linkitetty valtamediaan lähteinä. Valtamedia on osa kontrollimatriisia (control matrix). Jos web-sivusto vain kokoaa tavaraa, joka ilmestyi tuon valvotun matriisin sisällä, se on hyödytön eikä sitä koskaan tulla rankaisemaan ​​kuten Drudgelle on käynyt. Sinun ei tarvitse pelätä sensurointia sen vuoksi, että keräät kaikkea pahalta kuulostava tavaraa, koska sillä ei ole muuta kuin viihdearvo. Nämä vain viihteen arvoiset uutisoinnit sisältävät kaiken Julian Assangesta, Edward Snowdenista, ja muista jotka herättivät paljon kiinnostusta, mutta eivät saaneet kuitenkaan aikaan mitään. Jos sinulla on viesti, ja MSM kertoo nimesi, olet vain heidän työkalunsa. Juuri tämän vuoksi lopetin Snowdenin seuraamisen: jos hän sai ohjelma-aikaa yhdysvaltalaiselta televisiokanavalta HBO:lta, on hän vain huijari tai hyödytön työkalu.
Todellisen totuussivuston tunnistat näistä:
1. Sillä ei ole yhtäkään Google-mainosta.
2. Se ei käytä Google Analyticsiä.
3. Sitä ei koskaan mainita valtamediassa.
4. Se omistaa itse itsensä. Esimerkiksi Aangirfan on oikea totuussivusto, ja on joutunut hyppimään paikasta toiseen noin 50 kertaa. On myös muita, jotka ovat joutuneet muuttamaan nimensä. Mutta kaikilla todellisilla totuussivustoilla, jotka tulevat olemaan vakaita täytyy olla oma, itse omistettu web- läsnäolo, eikä se voi postata mitään ilmaiseksi.
5. Sillä ei ole yhtäkään sellaista ulkoistettua mainosta muilta, joka edellyttäisi scriptin käyttöä.
6. Sillä ei ole mitään ulkoistettua prosessia kuten fontteja, tai Bitlyn linkin rakentajaa Bitlyn on todistettu olevan sensuurityökalu. Itse asiassa minusta tuntuu, että luvaton sensuuri on ainoa syy Bitlyn olemassaoloon.

Todellinen totuussivusto, joka pelaa varman päälle:
1. Käyttää yhteen tarkoitukseen omistettuja laitteita välttääkseen sensuuria.
2. Saattaa sisältää mainoksia muilta mainospalvelimilta kuin Googlelta tai muilta valtavirran lähteiltä.
3. Voisi käyttää Google Analyticsiä (mutta se olisi silti riskialtista)
4. Ei näy koskaan ”epätarkoissa” hakukoneilla tehdyissä hauissa. Sen löytäminen vaatii lainausmerkkien ja ”tarkan ilmaisun” käyttöä. (Tämä koskee myös muita totuussivustoja)
Valtamedian papukaijamaiset "totuus"- sivustot, jotka eivät koskaan paljasta mitään todella uutta:
1. Ovat tuottavia ja korkealle rankattuja.
2. Käyttävät Googlen mainoksia ja Google Analyticsiä
3. Toimivat kaikkialla ilman ongelmia.
4. Mainitaan usein samassa valtamediassa jota he kutsuvat "viholliseksi".

 

 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä: