Zerohedge: Kansalaisjärjestöjen laivat salakuljettavat tuhansia maahanmuuttajia päivittäin Afrikasta – viranomaiset mukana juonessa

4.12.2016 21:49 Jari Virtanen

Zerohedge kirjoittaa:

 

Maahanmuuttajia salakuljetetaan Eurooppaan laivalasteittain

Olemme marinetraffic.com -sivustoa hyväksi käyttäen seuranneet kahden kuukauden ajan kansalaisjärjestöjen käyttämien alusten liikkeitä Välimerellä. Olemme pitäneet kirjaa päivittäin Afrikasta Italiaan saapuneista maahanmuuttajista, ja kävi ilmi että olemme todistaneet isoa huijausta ja laitonta ihmisten salakuljettamista.

Kansalaisjärjestöt (NGO:t), salakuljettajat ja mafia yhteistoiminnassa Euroopan unionin kanssa ovat lähettäneet tuhansia laittomia maahanmuuttajia Eurooppaan ihmisten pelastamisen varjolla. Mukana toiminnassa on myös Italian rannikkovartiosto, joka koordinoi toimintaa.

Ihmiskauppiaat ottavat yhteyttä Italian rannikkovartiostoon etukäteen saadakseen heidät noutamaan kyseenalaisen lastin. Kansalaisjärjestöjen laivat ohjataan "pelastuspaikalle", vaikka ihmiset, joita he lähtevät pelastamaan, ovat edelleen Libyassa. Ne 15 laivaa, joita seurasimme, omistaa tai ne on vuokrattu kansalaisjärjestöille. Niiden on säännöllisesti nähty lähtevän Italian satamista, suuntaavan etelään, ja vähän ennen Libyan rannikkoa noutavan ihmislastin. Sitten ne seilaavat 260 mailia takaisin Italiaan, vaikka Zarzisin satama Tunisissa on vain 60 kilometrin päässä pelastuspaikalta.

Järjestöt jotka ovat mukana tässä huijauksessa ovat: MOAS, Jugend Rettet, Stichting Bootvluchting, Lääkärit ilman rajoja, Pelastakaa Lapset, Proactiva Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye ja Life Boat.

Kansalaisjärjestöjen todelliset aikomukset toiminnan takana eivät ole selvillä. Niiden motiivi voi olla myös raha, mikä ei olisi yllätys. Toiminta voi olla myös politiikkavetoista. Maltalainen MOAS- järjestö saattaa olla mukana toiminnassa varmistaakseen, etteivät laittomat maahanmuuttajat päädy Maltalle, vaan että heidät viedään Italiaan. On myös mahdollista, että nämä organisaatiot ovat naiiveja ”hyväntekijöitä", jotka eivät ymmärrä, että tarjotessaan palvelujaan, he toimivat kuin magneetti houkutellen ihmisiä Afrikasta. He myös saattavat toiminnallaan aiheuttaa enemmän kuolemantapauksia, puhumattakaan siitä, että niiden toimet horjuttavat Euroopan tilannetta.

Miten jaloja näiden järjestöjen aikeet sitten ovatkin, niiden toimet ovat rikollisia, koska useimmat näistä maahanmuuttajista eivät ole oikeutettuja turvapaikkaan ja päätyvät esimerkiksi Rooman tai Pariisiin kaduille ja lisäten näin myös rasistisia jännitteitä.

Bryssel on luonut erityisiä lakeja suojelemaan ihmiskauppiaita syytteiltä. Erillisessä osiossa EU:n resoluutio ”Pelastustarkoituksessa” sanotaan, että "yksityisten alusten päälliköiden ja kansalaisjärjestöjen avunantoa meripelastuksissa Välimerellä ei voi vaarantaa rankaisemalla heitä tällaisesta tuesta."

Kahden kuukauden aikana seurasimme ainakin 39.000 afrikkalaisen salakuljetuksen Italiaan. Ja tuo salakuljetus tehtiin italialaisten ja eurooppalaisten viranomaisten täydellä suostumuksella.

Lähde: http://www.zerohedge.com/news/2016-12-04/something-strange-taking-place-mediterranean

 

Miksi John Kerry, Yhdysvaltojen ulkoministeri "vietti" vaalit Etelänavalla? Hän meni sinne päivää ennen presidentinvaaleja, marraskuun 7. päivä 2016, ja oli siellä neljä päivää? Hän ei todellakaan mennyt sinne pingviinejä tutkimaan.

Dokumenttielokuva: Etelänavan jään alla lämpimiä luolia – jo natsit hyödynsivät niitä (4 miljoonaa katsonutta)

Suosittelemme seuraavan dokumenttielokuvan katsomista:

 

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä:

 

Miksi John Kerry, Yhdysvaltojen ulkoministeri "vietti" vaalit Etelänavalla? Hän meni sinne päivää ennen presidentinvaaleja, marraskuun 7. päivä 2016, ja oli siellä neljä päivää? Hän ei todellakaan mennyt sinne pingviinejä tutkimaan.

Dokumenttielokuva: Etelänavan jään alla lämpimiä luolia – jo natsit hyödynsivät niitä

Suosittelemme seuraavan dokumenttielokuvan katsomista: