Vastaanottokeskukset Suomessa

Tälle sivulle listataan Suomessa jo olevat ja suunnitteilla olevat vokit. Listan tarkoitus on antaa kansalle tieto niiden lukumäärästä sekä sijainnista. Vastaanottokeskukset ovat kalliita perustettavia ja ylläpidettäviä ja harvoin parantavat turvallisuutta niiden alueella. Haluamme myös tarjota ihmisille mahdollisuuden vaikuttaa suunnitelmiin uusien vokkien perustamisesta. Auta meitä listan tekemisessä ja ylläpitämisessä, kerro meille paikkakunnallesi suunnitellusta vokista!

Klikkaa karttaa.

 

Tiedote lukijoillemme:

Johtuen siitä, että maahanmuutto Suomeen on toistaiseksi "rauhoittunut", ja siitä, että aktivistit ja hyvikset ympäri maailman ovat saamassa pahikset ympäri maailman (mukaan lukien yksilöitä Suomen valtaeliitissä/hallituksessa) tilille rikoksistaan, emme päivitä tätä sivustoa toistaiseksi aktiivisesti. Tuosta mainitsemastamme "pahisten eliminoinnista" ja muista aiheista voit lukea sisarsivustoltamme salaseurat.fi (erityisesti suosittelemme perehtymistä QAnoniin) sekä sisarsivustoltamme valeuutisia.fi

Yhdysvalloissa alkavat pian sotilasoikeudenkäynnit, joissa Obama, Clintonit, Bushit ja monet muut joutuvat tilille kaameista rikoksistaan. Senaattori John McCain oli ensimmäinen, joka teloitettiin.

Robert Steele: Lavastettuja hyökkäyksiä tiedossa - Kabaalimafia kostaa manapetturisenaattori John McCainin telotuksen? (Lue myös seuraava uutinen alla)

Robert Steele: [Maanpetturi ja sotarikollinen] senaattori John McCain teloitettiin juuri rikoksistaan (Toim.huom: Trump kuivattaa Suota, eli puhdistaa taloa. Onko ex-FBI pomo Andrew McCabe seuraava teloitettava?)

Kavanaugh, Soros ja sotaoikeudenkäynnit Kavanaugh: Yhdysvallat on edelleen sotatilassa, sodan aikana kuka tahansa Yhdysvaltain kansalainen voidaan tuomita sotaoikeudessa, jossa valitukset käsittelee presidentti.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alkaa pitkästyttää, minuutista 33 lähtien alkaa todella tapahtua. Käsikirjoituksemme suomeksi tässä:

 

VOKit Facebookissa tässä

VOK-uutisia

Tamperelainen 6.11.2015: Tampereelle yksityinen vastaanottokeskus. Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluyhtiö Hoivapalvelu Metsätähti Oy avaa vastaanottokeskuksen Rautaharkkoon.

HS 5.11.2015: Hylättyyn hotelliin perustetaan vastaanottokeskus Vuosaaressa. Hylättyyn hotelliin ollaan perustamassa vastaanottokeskusta 116 "pakolaiselle" Helsingissä. Hotellin Vuorannan tiloihin perustettava keskus avataan ensi viikon alussa.

Tyrvään Sanomat 4.11.2015: Karkkuun tulossa vastaanottokeskus, tilat 130-140 turvapaikanhakijalle. Pihlajalinna suunnittelee viidennen vastaanottokeskuksen avaamista Pirkanmaalle Karkkuun. Uusi vastaanottokeskus turvapaikanhakijoille avattaisiin marraskuun aikana.

Verkkouutiset 28.10.2015: Ruotsissa perustetaan nyt salaisia vastaanottokeskuksia - "roistot voivat polttaa maan tasalle."